www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 04 svi 2025 22:31

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 100 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 15 svi 2008 09:12 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
draga Rozi...

srce ti zna da si na pravom mjestu, zato te je i dovelo ovdje.... On te vodi rukom koju tvoje oko nevidi....

molit ćemo za tebe draga... jer zapamti, svi smo mi prošli neku "sušu"..tamu... pustinju...... i sam Isus je to prošao 40 dana...

važno je samo da znaš da te On toliko voli, da te treba.... da samo čeka kad ćeš mu se obratiti da ti ON pokaže svu svoju slavu....

jer On je živ.. i vidi te samo te čeka...i čeka....

a mi, kojima je već u životu objavio svoju slavu i proveo nas kroz sušu i pustinju.. mi ćemo draga moliti za tebe....

ako će ti biti lakše možeš nam sve reći....možda je netko imao iskustvo koe i ti prolaziš..probleme slične..

draga, u molitvi je spas... i to onoj osobnoj-svojim riječima, Otac čeka tebe svoje dijete da podigneš glavu gore i zavapiš mu sa vjerom... da ti pomogne, da ti pošalje Duha SVetog, sa darovima svim...

Bog te blagoslovio!!! :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 15 svi 2008 09:39 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
Draga Rozi,

na pravom si mjestu - to je sigurno!! :D :D

Kako kažu BitLord i Elenora - nisi sama!! Svi smo mi uza te i svima nama je nekad bilo teško i svi smo lutali kroz tamu ...
Kad se samo sjetim koliko često mi se sve znalo učiniti praznim i besmislenim - imala sam sve, a zapravo sam imala NIŠTA jer nisam imala Boga...

Ma koliko ti bilo teško i možda ti se učinilo da nema smisla ili ti se nikako ne da ni to - TI IPAK MOLI!!! :grlim te: :grlim te:

VJERUJ da i Isus i Marija, i CIJELO NEBO čuje tvoje vapaje, vidi tvoju tugu i da će USKORO stići utjeha!!! :D :D

Zamoli Isusa da ukloni tvoju tugu i da ti podari svoj Mir i radost!!! I vjeruj da smo stvoreni za radost, a ne za tugu!!

Uz tebe smo, draga sestrice i dio si naših molitvi!! :grlim te: :grlim te:

Javi nam kako si! :wink:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 svi 2008 06:28 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

molim vas molitvu za moga muza i brzo ozdravljenje ,,,te sina da mu Sv. Pricest ne zasjeni oceva bolest,,da dozivi u pravom smislu kako se je radovao sa svojim ocem,

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 svi 2008 08:34 
Odsutan

Zahvaljeno je: 2 zahvala
Gospodine Boze,... Otkupitelju nas Isuse Kriste,.. Iscjelitelju Duse Sveti,... Vi znate da vas Vlatka Ljubi i Uzda se u Vasu Zastitu i Sveti Plan s njom i Cijeloj njenoj obitelji,.. Upravite situacijom u njenoj kuci, i nek Radost, Zdravlje i Vasa prisutnost budu odraz na licu svakog clana te obitelji,.. Providi joj Gospodine,. upravi ovom teskom situacijom, i Nek taj mali djecak sto tebe danas prima Isuse Dozivi i Tebe i Tvoju Ljubav na poseban Nacin,... Nek Ti s povjerenjem Prikaze svoje srdasce i sve njegove potrebe,... A Ti, jer Si Velik i Mocan Bog Dokazi Mu koliko Ga ljubis,... Takodjer dotakni Vlatkinog muza,.. pomozi mu da ti preda sve,.. Da sve polozi u Tvoje Mocne Ruke,... i Ti jer Ga Ljubis dokazi Mu Kolika je Tvoja Ljubav,.. Kolika je Tvoja Moc u Zivotu svakoga Pojedinca,... Gospodine Podari Mu Zdravlje, i stavi mu Zahvalu u Srce,.. Nek Te svjedoci Beskrajno,... Tebe, Tvoju Ljubav i Tvoju Moc nad svakim Bicem ove Zemlje,.. Hvala Ti Boze,... Hvala Ti Boze,... Ti Sve Mozes :a1250: :a1250: :a1250: :a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 svi 2008 08:56 
Odsutan

Zahvaljeno je: 2 zahvala
Nesto se dvoumim,.. vec neko vrijeme,. da li da stavim potrebu, ili,... i s Povjerenjem u Snagu Molitve cu Vas Zamoliti da se sjetite jednog od moje brace,... naime 6-tero nas je,...
Dakle imam jednog brata,.... zamislite jednog malog djecaka, koji je jos odmalena po kuci pjevao mise, bio radost svima, cak je zelio u sjemeniste, ali OTAC ga je smjelo ismijao,... divno jel de,... i sad ne znam odakle, kako, da li je to sve pocelo od toga dana, ili je vec bilo nasljedjeno,. jer sam tada vec otisla vani,... znate nisam sigurna sta moze jednog dana biti od njega, Vjerujem u Naseg Dobrog Isusa i Njegovu Snagu unutar svakoga od nas i nad svakim od nas,... Vjerujem kad se moj brat ODLUCI predati svoje srce nasem Otkupitelju da ce imati JAKO-JAKO SVJEDOCANSTVO,... toliko zelim taj dan da vec me hvata sreca, a i tuga, jer Ivan zna za karizmatske pokreta, Ivan je bio medju nama toliko puta, Ivan je pokusao toliko puta, i jos uvijek pada u ponor,... Ja Vjerujem, Moja Majka Vjeruje,.. i istinski ga predajemo Gospodinu u Ruke,... ... ALI MI ZELIMO DATI SLAVU NASEM GOSPODINU, OTKUPITELJU I ISCJELITELJU,.. pa vas od srca molim draga Braco i Sestre sjetite se tog malog djecaka, nek se nanovo rodi u njegovom srcu,... i nek ta ogromna, alkoholom privucena, i ogorcena osoba zauvijek nestane,... nek ga Isus Opere svojom Presvetom Krvlju i Ivan nek Ga prihvati Zauvijek..... I SVE NEK BUDE ISUSU NA SLAVU,...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 svi 2008 12:19 
Odsutan

Matyjesus Bog blagosovio tvog brata ,hvala Ti Isuse za njegovu sestricu koja nikad nije izgubila vjeru u Tebe,hvala Ti što joj daješ toliko vjere...što joj govoriš da se ne boji,hvala Ti za njenog brata kojeg ćeš ozdraviti od njegove ovisnosti,hvala Ti što je ona tako strpljiva jer vjeruje a i mi dobri Isuse ....

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 svi 2008 13:48 
Odsutan

Maty moliti ću za tvoga brata....Eto baš smo danas nakon Mise nas nekoliko otišli na kavicu i poveo se razgovor o našim križevima i križevima naših obitelji...od bolesti do nevjere i zaključili smo da su nam ti križevi jako jako pomogli, da smo kroz njih spoznali toliku snagu GOspodina ...Nekada su ti križevi preteški, slomljeni smo, izranjavani ali upravo tada toliko smo blizu Isusu...Shvatili smo da smo hodajući uz svoj križ i noseći ga korak po korak približavali se Kristu...a da nam ti križevi nisu bili na leđima vjerojatno bi i dalje srljali i neopterećeno ludovali kako dirigira ovaj svijet....bili bi prepušteni sebi....Križ koliko je god težak treba gladati kao krila, krila ka Njegovoj ljubavi, toplini, zagrljaju.....Vjerujem i znam da će tvoj brat biti zdrav veseo i miran u GOspodinu.....BTB Maty :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 svi 2008 17:42 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
Cesto su potrebne molitve za obracenje .Potrebno je obnovi svoj krsni zavjet i vjerovati u ljubav! Nemojmo uvjek traziti,razloge zasto je to tako...ostavimo predpostavke i vjerujom.. Ako vec moramo o zlom djelu razmisljati,onda mislimo o njegovim losim posljedicama. U proslosti si gledao zle stvari i tako uprljao svoje oci. okusao si se alkohola i upropastio svoj zivot ,slusao si zle rijeci i losu glazbu i tako zaprljao svoje usi. Moli Gospodina da ocisti tvoje oci od svake ljage, svake mrlje; da otvori tvoje nutarnje oci kako bi mogao gledati Njega, Gospodina. Moli Ga da posveti tvoje usi, da mognes cuti Njegov glas u sebi.Moli Ga da odlklonu svaku pozudi,i zelju za alkoholom..da se ponovno "obnovic odozgo" Moli ga da posveti tvoj jezik, tvoja usta - da mognes ustima osjetiti Njegovu bozansku Prisutnost; da ti Njegova Rijec bude poput meda u ustima; da na svom jeziku osjetis snagu sakramenata, osobito Sv. Pricesti…
Mi ne mozemo , sluziti dvojici gospodara. Isus je nas Gospodar! Gospodar nase obitelji ,nasih brakova i nasih prijateljstava.Nase proslosti, sadasnjosti i buducnosti. Naseg ucenja i posla. Naseg zdravlja inasih bolesti..Naseg tijela i nase duse.Nasih zabluda,i svih ovisnosti koje haraju ovim svijetom. Nasih nadanja i tjeskoba.Naseg razuma i nase volje. Isus je Gospodar! Ispruzimo svoje ruke prema Gospodinu i reci: "Isuse,budi mi milostiv, jer zelim biti tvoj.." :a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 svi 2008 20:12 
Odsutan

Podijelio: 13 zahvala
Zahvaljeno je: 9 zahvala
U ovom slučaju prvo moramo moliti za zemaljskog Oca ovog mladića..
Od oca sve polazi..
Prvenstveno da vi svi..cijela obitelj izmiri se sa ocem..da mu oprostite sve njegove propuste i pogreške..
Da se očeve duhovne oči otvore..da dobije srce od mesa..da se u vašem obiteljskom domu vrati zajedništvo..MIR..blagostanje..
Da se otac izmiri sa sinom..i da se izgubljeni sin vrati svom ocu...
Evo..Gospodine..Ti znaš sve ...znaš Gospodine što činiš...
Proslavi se Gospodine kroz svoje sinove i kćeri...
Zaštiti i prelij svojom Predragocijenom Krvi sve članove ove obitelji od glave do tabana...i oslobodi ih svih okova...Marijo Majko,zaštiti ih svojom ljubavlju i svojim plaštem ljubavi da se prestraši neprijatelj...
Neka ono cvijeće Majko,koje raste oko njihove kuće tebi za ljubav...nikada ne uvene..neka ih čuva i prkosi svim nedaćama koje ih obilaze..
Neka miris tvojih ruža Majko..koje majka ove obitelji njeguje samo za tebe uvik bude prisutan oko njih i u njihovoj obitelji..
Proslavi se Gospodine..
Proslavi se Gospodine kroz Ivana i njegovog oca..kroz njegove sestre ,braću i majku..
Hvala ti i slava Gospodine..

Zadnja izmjena: moya; 15 ruj 2008 20:13; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 srp 2008 13:16 
Odsutan

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
Pomolimo se za sve naše dragove članove koji za nekoliko dana pristupaju prijemnom ispitu.
Znam za BitLorda, Thompsonovca i Zukija...Sigurno ih ima još...

Dragi Oče, Ti znaš koliko je našoj mladoj braći i divnim prijateljima važno da upišu željeni fakultet....
Poznaješ njihova srca i znaš da se trude živjeti sve na veću slavu Božju... Molim Te, poslušaj molbe njihovih i naših srca i upiši ih na željene fakultete...Neće Te iznevjeriti, bit će to marljivi studenti... To Te molimo po Kristu, Gospodinu našemu. Hvala Ti, dragi i presveti Oče!

Predlažem da svatko od nas svaki dan izmoli molitvu koju god želi za tu nakanu.

Dragi naši, budite mirni i učite koliko možete, a Isus će nagraditi vaš trud i uslišati vaše molbe! :grlim te:

S vama smo mi i vaši anđeli čuvari koji će vam pomoći na prijemnom! :D

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 100 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]