www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 07 svi 2025 20:13

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 256 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 26  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 22 lip 2006 05:55 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
Citat:
Čovjek koji pročita samo djelić svjedočenja vidioca iz Međugorja i njihove kontradiktorne izjave iz 1981,1982 godine i nadalje ,,,odmah vidi da se takvo što kao mjesto ukazanja neće priznati.

.za čovjeka koji ovako razmišlja i odmah vidi...
.odmah se zna, da će svoje mišljenje i osude, zadržati zauvijek

.tako bih i ja mogao odmah izvući i zaključak o tebi i biti kao ti
. a neću, jer ti dovoljno govoriš o sebi..

mir s tobom

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 22 lip 2006 07:16 
Odsutan

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 3 zahvala
Htjela sam pogledati malo šta ima na forumu TT i ostala sam žalosna koliku mržnju iskaljuje Jana ne samo na vidioce, nego i na hercegovačke fratre koji svoj život posvečuju gospodinu. Pišeš sa toliko mržnje i otrova
neka ti dragi Bog oprosti. Ti umjesto da ljubiš sudiš na mjesto Boga.

Evo približila nam se 25 godišnjica Marijinih ukazanja . Već od ponedeljka ljudi hrle sa svih strana svijeta da joj zahvale na njenoj majčinskoj ljubavi i skrbi. Nekima je čudno zašto se ukazuje več 25 godina . Dolazi jako puno ljudi po prvi puta a kojima je trebalo tako dugo da čuju Gospin poziv. Ima ljudi kao što je Jana koji su mrzili Medjugorje ali kada su došli zaplakali su jer je Gospa dotakla njihovo srce. Plodovi Medjugorja se vide u čitavom svijetu. Zar se čuditi zašto je majka sa nama kada se odobrava zakon studija na embrionima, kada se odobrava eutanazija, kada se odobrava brak između istospolaca, kada se odobrava droga i slobodni sex, kada se osniva partija pedofila koji traže da se spolna zrelost prebaci na 12 godina i slobodan sex sa životinjama. Mislim da netrebam nastavljati sa ostalim . Mržnja i vrijeđanje Boga, Crkve , Sv.Oca Pape da i ne govorim. Zato draga braćo katolici umjesto da se vrijeđamo između sebe i pljujemo jedni po drugima a dobro znamo da nitko od nas nije svet bacimo se u zagrljaj Isusu i njegovoj Majci da spase naše duše a i sve duše koje još nisu upoznale njihovu ljubav.
:arrow:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 22 lip 2006 11:47 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Zahvaljeno je: 0 zahvala
jana napisao:
U Bibliji stoji zapisano - Tko vas sluša ,mene sluša! - Isus svojim učenicima,apostolima,među kojima je odabrao jednoga koji je bio i prvi Papa.

Jano.To sve što tvrdiš je u redu.
Stavljam ti samo jedan primjer Svetog Oca da ti dokažem da su i oni samo ljudi i griješnici.Da su ljudi slušali toga papu kao Petrovog nasljednika,ne vjerujem da bi to bila Isusova volja.
Svetac se ne rađa,svetcom se postaje.U nekim odlukama ipak treba slušati vlastitu savjest.
Ako sam ja nešto nešto osjetio na sebi,ne može meni nitko reči da nisam.

http://hr.wikipedia.org/wiki/Aleksandar_VI.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 22 lip 2006 14:55 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
Draga Jana na forumu nije dozvoljeno zacatavanje,pa tako pogledaj pravilo meni ne smeta,ali tvoja je zelja da se pravilo postiva.Mislim da ti jos svoj cilj izgradjujes,da ti nesto nedostaje,da nesto trazis.
A ljudi koji pokazuju mrznju ne postivaju zapovjed(ljubi svoga bliznjega) bas neku veliku ljubav ,prema clanovima foruma ne pokazujes...
Da nisi i ti mozda jedna od onih koja kaze ja sam najsretnija kada je onako kako ja zelim i kazem,tu ne ZIVI ISUS....

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 22 lip 2006 17:32 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Šodare, jel si to ti imao to ukazanje s tom porukom?! :P

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 22 lip 2006 17:43 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
Koliko neukusno i koliko zacatavanje,sto nisi upisao u SVJETSKO PRVENSTVO,pricekaj pa cemo ti cestitati,i sama tvoja slika kaze koliko se stidis i sramis da moras svoje lice da skrivas, sada sto se lica tice i nije toliko vazno jer to je samo fasada, ali jadno tvoje srce,ako i ono mora da se skriva,kako ces poci veceras na pocinak na spavanje ako toliki nemir osjecas medju nama,moraces cijelu noc sprovestu u molitvi,za nas....
Poruke ne znaju svi da razumiju ,da citaju i da pisu,jer ima onih koji jedno vide a drugo izgovaraju ...
TAJ PLAMEN LJUBAVI,pun milosti,stovam ga dajem iz ovoga neokaljanog Srca,treba ici od srca do srca ksrcu.To ce biti veliko cudo cije ce svijetlo zaslijepiti sotonu.To je vatra ljubavi i sloge,i vatu cemo vatrom gasiti,
VATRU MRZNJE VATROM LJUBAVI....

PREPUSTI GOSPODINU PUTOVE SVOJE;U NJEGA SE UZDAJ I ON CE TE VODITI...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 22 lip 2006 17:55 
Odsutan
Admin

Podijelio: 17 zahvala
Zahvaljeno je: 19 zahvala
Ovo je za mene na neki način i isprdavanje sa Gospinim porukama. Unošenje velikog nemira, pomutnje, fanatizma...itd

Eto Šodare, sad možeš osjećati nemir jer si BANIRAN na 7 dana. Poslije toga možaš napisati zahtijev za ponovnim uključenjem .

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 22 lip 2006 18:19 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
vjeko napisao:
Ovo je za mene na neki način i isprdavanje sa Gospinim porukama. Unošenje velikog nemira, pomutnje, fanatizma...itd

Eto Šodare, sad možeš osjećati nemir jer si BANIRAN na 7 dana. Poslije toga možaš napisati zahtijev za ponovnim uključenjem .

Vjeko,molim te da u svojoj toleranciji ipak budeš daleko konkretniji i oštriji,jer ovo što ovaj čovjek radi je totalna hereza-apostazija-ismijavanje i stvaranje nemira i razdora,te mislim da takvima uopće nije mjesto među ljudima koji istinski žele svoju vjeru produbiti i mnogo toga i naučiti!Ma kojih 7 dana,tu ne odgovara ni "enti na entu",a hvala Bogu,da me moji osjećaji nisu prevarili ni ovaj puta.Mudrosti trebamo uvijek tražiti i biti mudri i lukavi(prema "mudrima i lukavima") i bezazleni prema bezazlenima!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 22 lip 2006 18:23 
Odsutan
Admin

Podijelio: 17 zahvala
Zahvaljeno je: 19 zahvala
joakim napisao:
vjeko napisao:

Vjeko,molim te da u svojoj toleranciji ipak budeš daleko konkretniji i oštriji,jer ovo što ovaj čovjek radi je totalna hereza-apostazija-ismijavanje i stvaranje nemira i razdora,te mislim da takvima uopće nije mjesto među ljudima koji istinski žele svoju vjeru produbiti i mnogo toga i naučiti!Ma kojih 7 dana,tu ne odgovara ni "enti na entu",a hvala Bogu,da me moji osjećaji nisu prevarili ni ovaj puta.Mudrosti trebamo uvijek tražiti i biti mudri i lukavi(prema "mudrima i lukavima") i bezazleni prema bezazlenima!

Joakime, imaš stvarno dobre osjećaje :grlim te: .
Da, zna on na koliko se dana odnosi to (znaš ono 7 x 77) :D . Možda se čovjek jednog dana promijeni pa dođe sa normalnim spikama. Naravno, duboko ćemo analizirati njegovu zamolbu.
Bit ćemo konkretniji, stavio sam pod forum NAJAVE I OBAVIJESTI post koji se odnosi na baniranje korisnika, pa bi bilo dobro da ga svi pročitaju.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 22 lip 2006 18:27 
Odsutan

Nešto šodorovog sam obrisao, molim sve članove ako primjete bilo što da nije uredu, ako predvidim nešto da mi pošalju pp što nevalja i koji post kako bih mogao pravilno reagirati.
Hvala

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 256 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 26  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]