www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 18 lip 2025 16:25

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162 ... 253  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 09 lip 2008 10:40 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
kako te Bog voli... da ti ptičice Njegove pjevaju dok ideš spavati?!?! !!!

za takvi povlasticu nisam još čula.... :wink:

mene samo budi sa njima... he..he....

Lorde, treba znati granicu navezivanja na predmete..

prošlo ljeto sam bila u Međugorju i skompala se sa jednom curom iz Irske..vodila me u Š.Brijeg kod fra. Joze...
ona je tek tražila vjeru.....otkrivala .... međutim uzela je moju (najdražu) krunicu a ja novu bijelu plastičnu koju nam je fra Zovko dao... i mislim ja u sebi: Šta ako mi je nevrati? ako zaboravi? šta ću onda?

i onda sam pomislila, pa zar ja vjerujem DRVETU? okruglim drvenim kuglicama? zar nisam onda klanjatelj kumira?

ha..ha... i onda mi je išla vratiti i rekla sam joj nek zadrži, da je dovoljno "izmoljena" i dovoljno svega npravila u mome životu, vrijeme je za drugu... he..he... a ona je bila presretna....

rekla mi je da se ona nebi mogla odvojit od nje kao što sam ja, kad sam joj je dala, onda sam joj odgovorila: Gospa je ta koja ćini.. ona će biti i uz drugu krunicu uz mene, neće mene sad napustiti i tebi otići....
čudno, ali to je bio moj "test" navezanosti !!! uspješan... :wink:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 09 lip 2008 11:02 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Elenora napisao:
kako te Bog voli... da ti ptičice Njegove pjevaju dok ideš spavati?!?! !!!

za takvi povlasticu nisam još čula.... :wink:

mene samo budi sa njima... he..he....

Lorde, treba znati granicu navezivanja na predmete..

prošlo ljeto sam bila u Međugorju i skompala se sa jednom curom iz Irske..vodila me u Š.Brijeg kod fra. Joze...
ona je tek tražila vjeru.....otkrivala .... međutim uzela je moju (najdražu) krunicu a ja novu bijelu plastičnu koju nam je fra Zovko dao... i mislim ja u sebi: Šta ako mi je nevrati? ako zaboravi? šta ću onda?

i onda sam pomislila, pa zar ja vjerujem DRVETU? okruglim drvenim kuglicama? zar nisam onda klanjatelj kumira?

ha..ha... i onda mi je išla vratiti i rekla sam joj nek zadrži, da je dovoljno "izmoljena" i dovoljno svega npravila u mome životu, vrijeme je za drugu... he..he... a ona je bila presretna....

rekla mi je da se ona nebi mogla odvojit od nje kao što sam ja, kad sam joj je dala, onda sam joj odgovorila: Gospa je ta koja ćini.. ona će biti i uz drugu krunicu uz mene, neće mene sad napustiti i tebi otići....
čudno, ali to je bio moj "test" navezanosti !!! uspješan... :wink:

ja ustinu neznam cime sa sve to zasluzio... gledajuci realno NICIME nisam zasluzio tolike milosti... a sto se tice navezivanje na predmete... tu sam bio JAKO NAVEZAN... trebalo se toga rijesiti ali nista nede bez tvoje volje... kako sam na pocetku obracenja dozivio puno nadnaravnih predmeta preko predmeta jednostavno sam se navezao uzas, toliko da me srce jako jako boljelo kada sam taj predmet ostavio kuci... u mom slucaju to je krunica preko koje dozivljavam i dalje prilikom moljenja puno neobjasnjivih stvari koje moras doziviti jer ih je tesko opisati rijecima...

kada to covijek dozivi kako ne moze biti ne navezan na taj predmet... tesko... ali eto polako se odvajam jer moram shvatiti kako je to samo DRVO kako je i Elenora rekla jer nastaje polako problem... kada god me napadnu velike kusnje ja se AUTOMATSKI okrecem predmetu i naravno vidi Gospa da to radim pa mi eto onako odgovori da se uzdam u Nju da je Ona tu i da se ne treba bojati... sad se to vama cini cudno... vidi ovog klinca nije jos shvatio da je to samo predmet... ali jednostavno se radi i REAKCIJI u tom trenutku koja se dogada AUTOMATSKi jer se sve desava jako brzo... ne stignes se ni snac :lol: :lol:

eto poceo sam rijesavati hvala dragom Isusu na milostima svih strahova i tjeskoba koje mi je sotona usadio u srce na samom obracenju i nazalost trebalo mi je pola godine da stanem na loptu i da kazem DOSTA bi bilo... doslo je vrijeme ciscenja... i evo vidite i sami drugaciji nacin pisanja odnosno borbe

Bvb i cuvao :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 09 lip 2008 12:57 
Odsutan

Podijelio: 16 zahvala
Zahvaljeno je: 56 zahvala
Draga braćo i sestre u Kristu,

otvorite Isusu svoje srce i osjetiti ćete ljubav i milost Božju.

BVB. Slika

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 09 lip 2008 23:08 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Zahvaljeno je: 3 zahvala
9.lipnja

Tko se ističe, bilo u čemu, mora računati s otporom

Blagoslovljen budi Bog

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 lip 2008 13:50 
Odsutan

evo već par dana želim napisati svoje svjedočenje o čudima koja se događaju zadnjih dana u mom životu.
Mnogi od vas znaju da sam prije 15 dana završila vježbenički staž i da nisam imala pojma što bi dalje. Posao mi je trebao jako. Dala sam oglas u novine da radim seminarske, diplomske i maturalne radove. Taj posao je iznenada krenuo, stalno sam bila zauzeta i taj mi je novac doista bio blagoslovljen. Pored toga što sam stalno bila zauzeta sa pisanjem imala sam vremena i za obitelj, tako da ništa nije ispaštalo (SLAVA GOSPODINU jer bez Njega to ne bih mogla)
Također sam slala svoj životopis na natječaje i svaki put bih mogući posao predala Gospodinu u ruke i rekla bih: NEKA bude onaj posao gdje ću Ti najbolje služiti...
Nekako u isto vrijeme moja mama dobije krvarenje, na pregledu joj dr kaže kako nije ništa opasno ali da mora izvaditi maternicu da ne bi imala problema dalje....ona se odluči na operaciju i u roku od par dana doista je operirana.
Moja seka i ja smo preuzele svu brigu oko maminog domaćinstva jer imamo još tri (sa mojim 4) muškarca u kući....ja sam stalno trčala od mame do mene i još uz sve to sa malim djetetom svugdje....u neka doba nisam znala kako se zovem....ali seka i ja smo molile i sve se stizalo....i svi su bili sretni...
operacija super prošla, mama u sobi sa ženom koja stalno priča o nekim prorocima i gatanjima. Kad sam to čula rekla sam joj da samo moli....tako je i uradila i te su priče doista prestale...i ova se žena počela moliti....SLAVA BOGU
MAmina operacija je bila u četvrtak, taj sam se dan i ispovjedila a u petak su nazvali me iz jedne humanitarne organizacije za pravnu pomoć radnicima, gdje sam poslala svoje papire i prijavila se na natječaj. DOBILA POSAO...počinjem od 16.06. super plaća, uvjeti isto tako....doduše nije na neodređeno ali je DIVNO i ne mogu prestati slčaviti GOSPODINA na svemu što mi čini....
Mama sutra izlazi iz bolnice....dobro je...a ja na novi posao u ponedjeljak....doista nitko ne može život posložiti tako lijepo kao naš divni Gospodin...samo mu svaki svoj dan trebamo predavati i doista biti Njegova djeca.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 lip 2008 14:05 
Odsutan

Čestitam kolegice na novom poslu i svjedočanstvu, naravno.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 lip 2008 14:27 
Odsutan

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
Draga IvanaMo - predivno je ovo čuti!!!! :D :D :D

Neka bude blagoslovljen tvoj rad i sve tvoje!!!

Dragi moji, IvanaMo je meni puno pomogla u mom poslu (kad je trebalo nešto prevoditi) i kad sam vidjela tu njenu predivnu i velikodušnu pomoć - ma znala sam da će Bog za nju pripremiti neki super posao!!!! :wink: :D :D

Braaaaavoooo za našeg najboljeg prijatelja Isusa!!! :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 lip 2008 14:38 
Odsutan

Zahvaljeno je: 4 zahvala
Ivanice mila, ma znala sam da će se Gospod za tebe pobrinuti.
Hvala mu i slava.

Mili moji kako sam ja ponosno dijete Oca mog Nebeskog, ma nitko nema takvog divnog Oca kao mi, slavimo ga i pjevajmo mu jer Njegovu ljubav svaki dan osjećamo u svojim životima

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 lip 2008 15:49 
Odsutan

I meni je IvanaMo pomogla, dala mi je samopouzdanja kad sam bila nesigurna oko svega - da dobro prevodim - Bogu hvala - i predivno svejdočanstvo - i kad ga čitam, to zrači takvim mirom - onim mirom Kristovim - puno se dogodilo a sve si tako mirna prošla i sigurna u Gospodina - BTB :grlim te: :grlim te:

Hvala i Slava Isusu!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 lip 2008 19:35 
Odsutan

Podijelio: 16 zahvala
Zahvaljeno je: 56 zahvala
Draga sestro Ivana,

tvoje ime znači... Bogu draga.,Bogu mila.
Ali to ne bi značilo ništa, da nisi otvorila srce svoje Gospodinu.
Spoznala si Njegovu Milost i Ljubav.
Sestro ,ti si blagoslovljena i Hvali dovijeka Ime Njegovo.

Moje srce kliče radosno...HVALA TI GOSPODINE za moju sestru .

BTB Slika

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162 ... 253  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]