loveyou napisao:
loveyou - kad te Isus bude pitao - jesi li slušala Svetu Crkvu katoličku-šta ćeš mu reći?
pa valjda me vidi jakoooooooo cesto sa obitelji u Crkvi,a i vidi moja djela!
pa ako me i pita ja imam sto reci,mene muce neka druga pitanja,a da je vise vjernika mozda bih imala koga i pitati.........
ali eto da pitam tebe,vjerovatno bi vec bila u paklu tesko osudjena..........
zato Mir s tobom!
A ti si ocito stekla dojam da ja nemam veze sa Crkvom zato jer idem na Karizmatske susrete,zato jer ne mogu da napisem da se u Medjugorju ne dogadjaju ozdravljenja i obracenja........
ali Isus mene i moju obitelj eto tako vodi i drago mi je zbog toga,ono sto je nama dao ne zelim izgubiti zbog nekoga tko ne smije slusati nista sto nije odobreno od nekoga,ja nemam tu potrebu ja imam Isusa.
Da te pitam recimo jednu sitnicu jesam li trebala ici u Crkvu da pitam da li poklonik nekome kucu?
Jesam li trebala ici u Crkvu da pitam da li da prestanem piti lijekove i da zamolim da mi nekako vrate bolest?
Jesam li trebala za sve ove ove milosti da odem da pitam da li da ih prihvatim?
Jesam li trebala misliti da moi je mozda Sotona sve ovo dao da bi me odvukao od Isusa i Crkve?
Znas li koliko mi je ljudi pomogalo kada sam dosla doma (prije obracenja) sa operacije?
Znas li koliko mi je susjeda kojima ne znam sta nisam ucinilo doslo da pita jel mi treba jedan tanjur juhe,ljudi koji su tada dok ja nisam boravili redovno u Crkvi?
Znas li koliko mi je ljudi pomoglo dok sam bila sama sa petoro dijece(dvoje iz doma bez roditelja) kada mi se sin tako razbolio da sam ga nasla onesvjescenog u hodniku imao je 18 godina,dovukla sam ga do kreveta i cekala da ozdravi to je bilo sve jer koga god sam pozvala bilo je rano 6h ujutro,zima i rekli su mi da ce doci kasnije ako mu ne bude bolje i uopce nisu dosli!
Jos nesto svecenik mi je cesto dolazio u kucu u to vrijeme jer su sva dijeca pjevala u Crkvi,ministirala,itd(samo ja nisam isla,ali to pise u svjedocanstvu)a nikada nije htio da mi pomogne isao je par kuca dalje svake nedjelje na rucak.....ja tada nisam imala to da mu ponudim.......
Meni nemoj pisati na takav nacin sve su to ljudi koji su isli od malena u Crkvu!
Ja i moji smo im odavno oprostili,i mogu ti reci iskreno strah me je uopce stati ispred Isusa jer ne znam jesam li sve napravila kako treba,ali svakim danom radim sve sto mogu,ali vjerujem da me voli,vjerujem da ce mi pomoci On.moj i tvoj i Isus sviju nas i da ce tada kada stanem ispred njega znati i ono sto sam ti sada napisala..........i sto osjecam.
Zar vjerujes da ce On svaku moju rijec kao ti prevrtati u svoju korist ili onako kako bi zeljela da zvuci?
Mnogi ne vjeruju ono sto sam napisala,ali ja svakoga zovem da nas upozna,mene nije sram ni strah stati ispred ljudi i reci tko sam bila i tko sam sada,ja se ne krijem iza Crkve,ja u nju idem,ja znam da mi je oprosteno ono prije,ali znam da grijesim jer samo sam covjek,i znam da mi treba puno da budem ono sto se od mene trazi,ali kao sto sam vec napisala citam,ucim,slusam i zivim vjeru!
Ima mnogih koji su me isijavila na moje svjedocanstvo da sam prodalal kucu i prikrila porez,jer tko jos poklanja kucu,da sam vodila djecu po svijetu da bih dobila socijalnu pomoc,sudili su mi da sam silovana ne bih dobila djecu iz doma,trazili dokaze da sam imala tumor.........
bilo je strasno mojoj djeci da citaju sta sve jedan covjek iz zlobe moze napisati,jer vjerovatno su gledali po sebi sta bi oni..........
sve sam ih pozvala da mene upoznaju i moju obitelj.....
neki od njih danas su mi prijatelji,i Bogu Hvala sto je tako!
Sada me vise ne bole rijeci kao sto su tvoje,pa onog svecenika sa KNI,jer lako je ismijavati,nisi ti bila uz mene kada su me njih trojica drzali i kada su mi radili ono sto jesu ali sada si tu da mi sudis,nisi bila ni iza da mi pruzis ruku nisi bila ti ni nitko koga sam ocekivala vec ISUS!
I pricala sam svecenicima,i ljudima koji su isli u Crkvu i mnogima ali nitko osim Isusa mi nije pomogao!
Zato cu dok sam ziva slaviti Njegovo Ime,moga Isusa koji mi je dao sve ovo,a za ljude koji vode Crkvu polako oni mogu pogrjesiti,oni su samo ljudi, jer da su bezgrjesni bili bi Bogovi!
I znam da ces pogresno shvatiti ovu zadnju recenicu ,ali sorry,ocito ti nije dato da upoznas Isusa pa ispred njega stavljas covjeka!
A Bog je jedan!