www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 04 svi 2025 22:13

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 100 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 05 srp 2008 13:23 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
ela bredi napisao:
Pomolimo se za sve naše dragove članove koji za nekoliko dana pristupaju prijemnom ispitu.
Znam za BitLorda, Thompsonovca i Zukija...Sigurno ih ima još...

Dragi Oče, Ti znaš koliko je našoj mladoj braći i divnim prijateljima važno da upišu željeni fakultet....
Poznaješ njihova srca i znaš da se trude živjeti sve na veću slavu Božju... Molim Te, poslušaj molbe njihovih i naših srca i upiši ih na željene fakultete...Neće Te iznevjeriti, bit će to marljivi studenti... To Te molimo po Kristu, Gospodinu našemu. Hvala Ti, dragi i presveti Oče!

Predlažem da svatko od nas svaki dan izmoli molitvu koju god želi za tu nakanu.

Dragi naši, budite mirni i učite koliko možete, a Isus će nagraditi vaš trud i uslišati vaše molbe! :grlim te:

S vama smo mi i vaši anđeli čuvari koji će vam pomoći na prijemnom! :D

:grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :lol: :lol: :lol:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 srp 2008 13:37 
Odsutan

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Dragi prijatelji,

treba mi vaša molitva...nisam se stigla prije javit jer sam u velikom poslu...Ukratko,sve je počelo u petak, pala sam i ozlijedila zadnji kralježnjak - bila kod doktora i sad je sve ok...Bivši dečko me gnjavi tj. pakosti mi namjerno i naslađuje se jer je netko jednom zbog njega prolio jako puno suza - a to sam ja... Želim samo da me pusti na miru i da zaboravim... Sinoć sam u krevetu našla škorpiona - nije me ugrizao jer sam ga uspjela maknuti sa sebe prije nego što je reagirao..Pod velikim sam stresom, grlo mi je skroz upaljeno - jedva govorim... I nekad mi dođe da se upitam - zašto Bog šalje krive osobe na moj put? Jesu li to kušnje? Da li sam svoj život potpuno predala u Isusove ruke? Ne znam...
Znam samo kako se trenutno osjećam i zato mi treba vaša molitva. :cry:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 srp 2008 13:51 
Odsutan

Draga Dawn
ne boj se, On je s tobom...Sve u Njegove ruke..
bit ćeš u mojim molitvama
Bog te blagoslovio :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 srp 2008 13:51 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

dawn napisao:
Dragi prijatelji,

treba mi vaša molitva...nisam se stigla prije javit jer sam u velikom poslu...Ukratko,sve je počelo u petak, pala sam i ozlijedila zadnji kralježnjak - bila kod doktora i sad je sve ok...Bivši dečko me gnjavi tj. pakosti mi namjerno i naslađuje se jer je netko jednom zbog njega prolio jako puno suza - a to sam ja... Želim samo da me pusti na miru i da zaboravim... Sinoć sam u krevetu našla škorpiona - nije me ugrizao jer sam ga uspjela maknuti sa sebe prije nego što je reagirao..Pod velikim sam stresom, grlo mi je skroz upaljeno - jedva govorim... I nekad mi dođe da se upitam - zašto Bog šalje krive osobe na moj put? Jesu li to kušnje? Da li sam svoj život potpuno predala u Isusove ruke? Ne znam...

Molit ćemo.. Btb.. :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 srp 2008 15:29 
Odsutan

draga.. iz iskustva moga..poslje najtežih kušnji dolazi takav DAR I RADOOOST!!! joooj.. obilje blagoslova! uzdaj se u Skaramente u našu i svoju molitvu pa ćemo se poslje zajedno radovati i prštati od sreće...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 srp 2008 22:09 
Odsutan

Zahvaljeno je: 2 zahvala
NE BOJ SE, JER JA SAM S TOBOM,... JA SAM TE OTKUPIO,..
NE BOJ SE, JER JA SAM S TOBOM,... IMENOM SAM TEBE POZVAO,...
JER MOJA LJUBAV JE ISTINA,.. MOJA LJUBAV LIJECI SRCA RANJENA,..
BTB draga sestrice,... Nek ti dragi Bog bude u pomoci,. i vjeruj i vidjeti ces da poslije oluje uvijek dolazi sunce,... samo predaj sve Gospodinu,.
Jer On je tvoja snaga, On ti daje mir u srce, On te najbolje poznaje i zna sta trebas, Ti se samo Uzdaj u Njega i Njegov Sveti Plan s tobom,..
a kusnje ce proci,... nemiri koje ti zadaje okolina nestati ce,.. ali Tvoj Gospodin ce uvijek Biti uz tebe,.. SAMO VJERUJ. BTB

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 srp 2008 17:39 
Odsutan

Podijelio: 1 zahvala
dawn napisao:
Dragi prijatelji,

Draga sestrice,

Ne boj se jer On je s tobom. Neka ti Isus podari snagu da prebrodiš ove kušnje...ako si u mogućnosti odi na misu i prikaži svoje terete i muke Gospodinu, blaguj Tijelo Kristovo da budeš u Isusu i On u tebi.
Bože, svrni svoje milostive oči na slugu svoju Dawn i podari joj milost strpljenja i snage u ovim kušnjama koje proživljava. Hvala Ti što ju blagoslivljaš, hvala Ti što ju ljubiš, hvala Ti što joj pomažeš nositi njen teški križ.

Hvala i slava Bogu Ocu, Bogu Sinu i Bogu Duhu Svetomu.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 srp 2008 23:47 
Odsutan

Hvala svima što ste me se sjetili u molitvi...Želim samo reći da sam jaaaakooooo zahvalna Bogu što mi vas je dao :D :D :D :D :D :D

ljubi vas dawn :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 09 srp 2008 09:19 
Odsutan

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
Draga naša Dawnice, uz tebe smo i dalje!!!! :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 10 srp 2008 11:05 
Odsutan

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
Najdraži moji....

:grlim te: :grlim te: :grlim te:

Preporučam sebe i jednog mladića u vaše molitve... Molim vas da, tko ima vremena, moli da nam Isus pokaže što nam je činiti...
Da u svemu što se dogodi imam čvrsto pouzdanje da je to bila Božja volja...

...Reći ću vam uskoro o čemu se radi..Sad još ne mogu..ne brinite, nije ništa strašno...Zapravo je nešto prelijepo...Nešto što mi dovodi skoro i suze u srce, na oči..Suze od radosti i ganuća...

HVALA VAM!!!!! :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 100 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]