www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 06 svi 2025 12:30

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 982 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 99  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 20 srp 2008 19:35 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
...još uvijek sam pod dojmom smrti naše Ine...
...iako je nikad nisam upoznala očima....ta je žena bila jedna od ljudi koje je Gospodin stavio na moj put...u vrijeme kada mi je trebala Riječ...kad mi je trebala ruka...koja će mi pomoći izaći iz tunela u kom sam bila...

...Hvala Ti Ino...
..neka Te Gospodin nagradi za svaku riječ...za svaki osmijeh....za svaki zagrljaj i smajlić....za svaku molitvu ....
...neka Te doista licem svojim sada obasjava...i milostiv neka ti bude...
...jednom si napisala kako voliš krunicu Božanskog milosrđa...

...predlažem...da se svatko od nas...tko osjeti poticaj...
..uključi u DEVETNICU BOŽANSKOG MILOSRĐA...
...koju ćemo prikazati za našu sestru....koja nam je bila darovana na ovom dijelu Puta...
...hvala Ti Gospodine za nju....neka nađe smiraj i spokoj u Tebi...
...a njenog sina vodi ....utješi ...i čuvaj!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 21 srp 2008 06:54 
Odsutan

Podijelio: 1 zahvala
Dragi Isuse prikazujem ti danas osobu koja je toliko ranjena grijehom da nanosi bol mnogima oko sebe. Ja se ne mogu nositi sa zlom koje čini, ali znam da si ti taj koji nam pomaže nositi terete koje sami ne možemo.
Isuse, svojim autoritetom i blagoslovom uništi svo zlo koje ga napastuje, jer on je Tvoje ljubljeno dijete, slomi njegovo srce od kamena i daruj mu novo srce puno ljubavi i dobrote.
Vjerujem da ga Tvoja ljubav i milosrđe već dotiće. Hvala Ti i slava.
Amen

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 21 srp 2008 07:36 
Odsutan

ČINI LJUBAVI KAKO IH JE ZAŽELIO BOG OTAC

Nebeski Otac reče: '' Tko mi prikaže ovih čina ljubavi, koji k tome uznastoji širit ih, taj će na posve osobit način biti Moje dijete, a Ja ću njemu biti ljubezni Otac. Kako veoma želim da se duše i Mene vrlo često i usrdno sjećaju! Duha Svetoga malo časte, a Mene još manje. Pobožnost prema meni nagrađujem na sasvim izvanredan način. Često Mi darujte svoje čine ljubavi koji tako razveseljuju Moje Srce! ''.

Oče, ljubim Te iz dubine srca, spasi duše !

Oče, ljubim Te nježno, spasi duše !

Oče, ljubim Te srdačno, spasi duše !

Oče, ljubim Te djetinje, spasi duše !

Oče, ljubim Te žarko, spasi duše !

Oče, ljubim Te goruće, spasi duše !

Oče, ljubim Te vatreno, spasi duše !

Oče, ljubim Te neizrecivo, spasi duše !

Oče, ljubim Te nada sve, spasi duše !

Oče, ljubim Te bez mjere, spasi duše !

Oče, ljubim Te neizrecivo, spasi duše !

Oče, ljubim Te prekomjerno, spasi duše !

Oče, ljubim Te beskrajno, spasi duše !

Oče, slavim Te, ljubim Te, zahvaljujem Ti, spasi duše !

Oče, htio bih Te ljubiti kao što Te ljube svi Anđeli i sveci, spasi duše !

Oče, htio bih Te ljubiti kao što Te je ljubio sveti Josip na zemlji i kao što te ljubi na Nebu, spasi duše !

Oče, htio bih Te ljubiti kao što Te ljubi Tvoj Sin i Duh Sveti, spasi duše !

Oče, htio bih Te ljubiti kao što Te je Marija ljubila na zemlji i kao što Te ljubi sada na Nebu, spasi duše!

Oče, htio bih Ti darovati ovaj čin ljubavi toliko puta koliko Tvoja svemoć može izbrojiti ! Amen.

Oče, prinosim Ti po neokaljanom Srcu Marijinu za spas duša koje su opasnosti da se zauvijek izgube posljednje kapi Krvi što ih je Tvoj Sin posljednjom snagom svoje predarežljive ljubavi iz Srca izlio, i svim srcem želim prikazati ih Tebi za duše toliko puta koliko Tvoja svemoć može izbrojiti ! Amen.

Blagoslovio nas Svemogući Bog Otac, Bog Sin i Bog Duh Svetim ! Amen.

Sa svojim dragim sinkom blagoslovila nas Djevica Marija ! Amen.

Imprimatur Rew. George W. Ah Biskup Trento

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 21 srp 2008 08:11 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
frtljica napisao:
MOLITVA ZA PONIZNOST

Isuse,blaga i ponizna Srca,usliši me!

Od želje da budem poštovan,oslobodi me Isuse!
Od želje da budem ljubljn, oslobodi me Isuse!
Od želje da budem slavljen,oslobodi me Isuse!
Od želje da budem počašćen,oslobodi me Isuse!
Od želje da budem pohvaljen,oslobodi me Isuse!
Od želje da budem drugima pretpostavljen, oslobdi me Isuse!
Od želje da me pitaju za savjet, oslobodi me Isuse!
Od želje da mi izrazre priznanje, oslobodi me Isuse!
Od straha da budem ponižen, oslobodi me Isuse!
Od straha da budem prezren, oslobodi me Isuse!
Od straha da budem ukoren, oslobodi me Isuse!
Od straha da budem ocrnjen, oslobodi me Isuse!
Od straha da budem zabravljen, oslobodi me Isuse!
Od straha da budem ismijan, oslobodi me Isuse!
d straha da budem nepravedno optužen, oslobodi me Isuse!
Od straha da budem lažno osumnjičen, oslobodi me Isuse!

Da drugi budu cijenjeni više od mene, daj mi, Isuse, da to želim!
Da drugi budu ljubljeni višee od mene, daj mi,Isuse, da to želim!
Da drugi rastu na ugledu više od mene, daj mi,Isuse, da to želim!
Da druge upotrijebe u poslovima,a mene zapostave, daj mi Isuse da to želim!
Da drugi budu cijenjeni,a ja zaboravljen, daj mi,Isuse, da to želim!
Da drugi budu u svim poslovima meni pretpoostavljeni, daj mi, Isuse, da to želim!
Da postanu svetiji od mene, no da se ipak i ja posvetim, koliko mogu, daj mi,Isuse, da to želim!

Isuse,udijeli mi milost, da tako uvijek želim!

*jedan stari svecenik je ispod ove molitve svojom starom rukom napisao:

TKO OVO REDOVITO
MOLI OZDRAVIT ĆE
I OD PSIHIČKIH I OD
I FIZIČKIH BOLESTI

ja to molim svakodnevno ima vec par mjeseci... i pomaka VELIKIH ima.. sve sto trazis u ovoj molitvi je dano... ako imas strah da ce te netko ocrnit, ponizit, "popljuvati" moli ove litanije i tih strahova nece biti... ja sam krenuo moliti onako bez razloga... tek toliko i nakon mjesec dana sam osjetio da sam se rijesio svih strahova koji se spominju u ovim litanijama, depresija je takoder otisla pa pa... tako da toplo preporucam i budite strpljivi jer nista se ne dogada preko noci... ustrajnost donosi ploda...

BVB :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 srp 2008 16:49 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

MOLITVA SVETE MARTE

O SVETA MARTO,TI PREKRASNA UZIMAM
PRIBILJEŽIŠTE U TVOJOJ POMOĆI,UZDAJUĆI
SE U TEBE DA ĆEŠ MI POMOĆI U NEVOLJI
I PODRŽAVATI ME U MOJIM ISKUŠENJIMA.
KAO ZAHVALNOST OBEĆAVAM TI DA ĆU POSVUDA
ŠIRITI OVU MOLITVU.
TIJEŠI ME U MOJIM BRIGAMA I TEŠKOĆAMA,
PONIZNO TE MOLIM,UZ VELIKU RADOST KOJA TI
JE ISPUNILA SRCE KADA SI U SVOM DOMU U BETLEHEMU
PRUŽILA UTOČIŠTE SPASITELJU SVIJETA.
MOLIM TE POMOLI SE ZA MENE I MOJU OBITELJ.
DA SAČUVAMO SVOG BOGA U SVOJIM SRCIMA I DA ZAVRIJEDIMO DOBIVANJE LIJEKA PROTIV SVOG SIROMAŠTVA A PRIJE SVEGA OD
ONE BRIGE KOJA ME TRENUTNO PRITIŠĆE.
MOLIM TE SPASITELJICE U SVAKOJ NEVOLJI POBJEDI TEŠKOĆE
KAO ŠTO SI POBIJEDILA ZMAJA SVE DOK TI NIJE LEŽAO POD NOGAMA.

Na kraju izmoli:
OČE NAŠ
ZDAVO MARIJO
SLAVA OCU
3x SV.MARTO MOLI ZA NAS

Ova molitva je jako djelotvorna,moli se utorkom uz upaljenu sv.svijeću i taj dan se mora postiti. moli se devet utoraka naravno na svoju nakanu.
zatim se moli opet devet utoraka ali kao zahvalu na uslišanoj molitvi.

MOLITE JER BOG ĆE VAS ČUTI
BVB

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 srp 2008 16:54 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

MOŽE LI MI TKO NAPISATI MOLITVU SV.ANE

ŽELIM JAKO JOŠ JEDNU BEBU ALI NEZNAM....NEŠTO NAM NEIDE ..
ČULA SAM DA JE TA MOLITVA JAKO DJELOTVORNA...

HVALA VAM BVB

AKO MOŽETE MOLITE SAMNOM

:twisted:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 srp 2008 16:57 
Odsutan

Citat:
MOLIM TE SPASITELJICE U SVAKOJ NEVOLJI POBJEDI TEŠKOĆE
KAO ŠTO SI POBIJEDILA ZMAJA SVE DOK TI NIJE LEŽAO POD NOGAMA

:p59: upravo iz ovog razloga ja sam jednom odbila moliti tu molitvu... ovo se odnosi na BD Mariju, samo njoj pripada ta čast i samo ona ima tu moć tj. tu milost... Sv. Marta, aj molim te... :roll:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 27 srp 2008 20:15 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

MOLITVA SV.ANE O sretna i blazena majko sv.Ano,majko Isusove majke Marije,zarucnicasv.Joakima,koja si posle neplodnih godina molitvama,suzama i postom isprosila od Boga kcerku Mariju,pomnjivo ju odgoila i pazila,i spominuci si dara ponizno je u hramu Boga prikazala.O slavna majko koja rodivsi Mariju,rodila si nam premilostivu odvjetnicu i pomocnicu.Znam da po tebi imam i knjoj pristupiti,kao sto po Mariji pristupam k Sinu njezinu Isusu Kristu.Zato molim tebe i sv.Joakima da me preporucite svojoj kcerci.......,neka mi u svakoj potrebi bude u pomoci.Ako vi,o blazeni roditelji,za me sto od nje zaprositi,kako je na ovom svetu poslusna bila vasim zapovjedima,tako ce i sada u nebu uslisati molitve vase. Moli za nas sv.Ano da dostojno postanemo obecanja Kristovih. Isto ima i devetnica to sam ja izmolila,i molim se da imamo bebu,u braku smo godinu ipo a jos nemamo dece pa ako znas za neku molitvu molim tebe i svi koi procitaju nek kazu.BTB i uslisao ti molitvu da dobijes smajlic5

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 srp 2008 13:17 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

lela hvala ti na molitvi BTB

:grlim te:

:wink: :wink: :wink:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 srp 2008 18:44 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

DEVETNICA SV.ANI

1.DAN MOLI ZA MUDROST
Sv.Ano,majko Djevice premudre,isorosi mi od vječne mudrosti dar mudrosti,taj veliki dar Duha Svetoga.Pošalji mudrost,koja stoji uz prijestolje Božje,k meni,da bude uza me i da samnom djeluje u svako doba,da svagda znam što imam činiti i što propustiti i da me vodi kod vršenja mojih dužnosti.Od sebe neznam ništa i nevidim pravo.Rasvjetljena božanskim svjetlom neću nikada zalutati.Pokaži mi,sveta zaštitnice,uvijek pravi put,kojim trebam da idem i daj mi sredstva da vazda učinim što je pravo.Daj mi mudrost,koja je potrebna kršćanskoj ženi i kao supruzi i kao majci.Amen
OČE NAŠ,ZDRAVO MARIJO,SLAVA OCU

2.DAN MOLI ZA JAKOST
Sveta Ano,majko Djevice moguće,daj mi svetu jakost da ne podlegnem teškoćama svoga teškog staleža,nego da čvrsto stojim u svim borbama i da junački podnesem sve tegobe.Od sebe sam slaba a milošću Božjom mogu sve.Izmoli mi je po Mariji od Isusa da po uzoru jake žene budem potpora svome mužu i palica djeci svojoj i tako izvojujem krunu života vječnoga.Amen
OČE NAŠ,ZDRAVOMARIJO,SLAVA OCU

3.DAN MOLI ZA KROTKOST I STRPLJIVOST
Sveta Ano,majko Djevice milostive molim te za duh krotkosti,koji je toliko potreban u obiteljskom životu,i za svetu strpljivostkojoj je u različitim nevoljama bračnog života i materinskog zvanja obećano blaženstvo.Isposluj mi kod božanskog Srca Isusova krotko srce koje će svladati sklonost k srditosti i nestrpljivost,te će biti uzor prave krotkosti.Nauči me da nosim teret bližnjega i da tako ispunim zapovijed Kristovu,koji je krotkima obećao zemlju.Amen
OČE NAŠ.........

4.DAN MOLI ZA MIR I SLOGU
Sveta Ano,koja si ženidbenom vezom bila vezana s bogobojaznim Jaokimom poveži nas kršćanske ženidbene drugove tim svetm vezom,koji proizlazi iz tog velikog sakramenta,otajstva puna milosti i blagoslova.Uzdrži u nama duh sloge da kao miroljubivi drugovi budemo djeca Božija.Otkloni od nas sve što bi moglo pomutiti tu svetu slogu.Osobito odagnaj daleko sve strasti i poroke,ponajprije opasnu ljubomoru.Daj da sačuvamo ženidbenu vjarnostsve do smrti,daj mi smisao i ljubav za kuću i upravisav moj posao prema svetoj volji i želji Božjoj.Amen
OČE NAŠ,ZDAVO MARIJO,SLAVA OCU

5.DAN MOLI ZA PRAVU NADNARAVNU LJUBAV
Sveta Ano,majko Marije,Majke krasne ljubavi,podari mi pravu bračnu ljubav,nauči me muža ljubiti,jer to Bog hoće i kako on hoće,da u mužu ljubim Boga koji mi ga je dao kao svog nasljednika.Umnoži u meni svetu ljubav da godinama biva sve veća sve čišća i svetija i da u starosti postane savršena.Podari mi majčinsku ljubav k djeci mojoj,daj da u njima uvijek gledamdjecu i sliku Božiju,što ih moramo odgojiti za život vječni.Amen
OČE NAŠ.....

6.DAN MOLI ZA POSLUŠNOST
Sveta Ano,zaručnice svetog Jaokima,koja si mužu svojem bila pokorna radi Boga,daj mi krepost poslušnosti.Daj da uvijek vjerno vršim tu prvu i najnužniju dužnost žene i da slušam muža u svemu što dolikuje pred Gospodinom kao što je Crkva poslušna Kristu.Ne daj da ikada zaboravim da je muž po Božjoj ustanovi glava ženi.Daj da slušam u ljubavi i iz ljubavi,koja pravu poslušnost olakšava i zaslađuje.Isprosi mi kod Isusa milost da po bračnoj poslušnosti obogatim zaslugama za nebo i dospijem u vječno blaženstvo. Amen
OČE NAŠ,ZDRAVO MARIJO SLAVA OCU

7.DAN MOLI ZA STALEŠKU ČISTOĆU
Sveta Anomajko Prečiste majke Marije,isprosi mi po svojoj prečistoj kćerki kod njezina božanskoga sina Isusa dragocjenu i za bračnu sreću toliko potrebnu krepost staleške čistoće.Nauči me da brak držim svetim i čistim.Uvijek me pravo nadahni da vršeći naređene dužnosti uvijek samo ono činim,što je dopušteno i Bogu milo.Daj da moj brak bude doista prilika tajanstvenog svetog veza Krista sa Crkvom,u čemu i jest najveće dostojanstvo kršćanske ženidbe,njezin blagoslov i njezina vrhunaravna zaslužnost. Amen
OČE NAŠ....

8.DAN MOLI ZA SVOJE POSVEĆENJE
Sveta Ano,majko Majke Božje milostiizmoli mi moćnim zagovorom tvoje presvete kćerke kod Isusa milost za pobožan,bogobojazan,krepostan život u bračnom staležu,da postignem blaženstvo obećano ženama,ako ustraju u vjeri i posvećenju.Posveti mene korijen da i grane,djeca moja postanu svetima.Daj mi jakost za vjerno,svjesno i bogumilo vršenje svih dužnosti svoga zvanja da svojim zvanjem po Božijoj volji postanem sretna i blažena. Amen
OČE NAŠ .........

9.DAN MOLI ZA DOBAR ODGOJ DJECE
Sveta Ano,majko Kraljice svih svetih,isposluj mi kod Isusa po Mariji milost dobra odgoja djece o čemu ovisi i moja cijela vječnost.Kao što si ti svoje djete Mariju u najnježnijoj dobi donijela u hram i prikazala Gospodinu,nauči i mene,kako ću svoju djecu od najranije mladosti za vječni život odgajati zajedno s njihovim ocem a svojim mužem.Daj ada ne marim manje za duh i srce svoje djece,nego za njihovo tjelesno dobro,daj mi razum i snagu,da kod teškog tog posla dječjeg odgoja,uvijek upoznam pravi način i to svom snagom provedem.Daj da djecu odgojim uputama i opomenama po potrebi i kaznama ali prije svega dobrim primjerom riječju i činom.Pomozi mi,dobra majko,da odgojim svoju djecu za sluge Božje i svetce koji su pozvani da zauzmu u nebu prazna mjesta palih anđela.Daj da sa svojom djecom i po njima dođem jednom uz svog muža u vječno blaženstvo.Amen
OČE NAŠ,ZDRAVO MARIJO,SLAVA OCU

:) :!: BOG ĆE UVIJEK SVAKOM DATI SAMO TREBA VJEROVATI

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 982 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 99  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]