www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 15 lip 2025 17:02

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173 ... 253  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 29 kol 2008 21:32 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Slava Isusu,slađo BTB :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 29 kol 2008 21:41 
Odsutan

Predivno Slađo. :grlim te: :grlim te: :grlim te:
Bog te blagoslovio...
Hvala ti Isuse...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 29 kol 2008 23:48 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Zahvaljeno je: 2 zahvala
divno Mladene,.. sto si prepoznao,.. poziv,.. BTB
Sladjo,.. drago mi je sto si prepustila svoj zivot Isusu,.. u Njegove ruke stavila svoje Breme,.. i radujem se sto si osjetila da je lakse i ljepse kad ga On nosi za nas,... BTB, BVB
ZIVOG ISUSA SLAVI,.. zivog Isusa slavi,.. ZIVOG ISUSA SLAVI,,...
JER ON JE USKRSNUO..... Slika

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 31 kol 2008 15:51 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Slađo draga prekrasno...Bogu hvala i slava na tom malenom životu, neka vas cuva i blagoslovi :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 31 kol 2008 16:32 
Odsutan

Podijelio: 13 zahvala
Zahvaljeno je: 9 zahvala
mladen napisao:
nisam isao u crkvu samo bi otisao za bozic uskrs i tako jedno vrijeme, Boga bi se pomolio nekada a i to bi bilo rijetko al nikad ga nisam zanijekao mislim rekao da nema Boga. dok je moj stari isto tako slicno razmisljao kao ija, i jednog jutra ustade se stari i napravismo kavu i tako ti on mene upita uz kavu jel se krstis prije spavanja ja mu reko ma jok ne krstim se prije spavanja i na to ce on meni, nocas sam vidio da ima gore nesto ima Boga svi sto ih je on poznaovao dok su bili zivi bili su njegovom snu i rece mi krsti se bar svaku vecer pred spavanje ja cu ti ubrzo umrijeti. i ja sam ga tada poslusao i nije proslo mozda neki 15 dana stari se razboli i u bolnicu i tamo ostade mjesec dana na aparatima i na kraju umre. tako da je to ostalo meni najace svjedocanstvo koje se na neki nacin dogodilo i meni pa makar malo i indirektno to bilo preko pokojnog staroga.

BTB..sad možeš i na molitvenu sutra poći :wink: ..poslušaj moj glas

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 31 kol 2008 22:57 
Odsutan

Draga Slađo, upravo je takav problem, neplodnost, dovela mene i moju obitelj Bogu i kada sam rodila svoju malu bebicu i sada kada sam opet trudna a puno godina to nije bilo moguće, presretna sam jer drukčije gledam ovaj život, Gospodin je preko moje patnje ispunio svoj plan!!Ja sam shvatila da je sve u životu samo Božji dar.Ništa se ne ispunjava bez njegove volje i plana, ma koliko ponekad mislila da je sve stvar naše volje i želje! Preko svega učinio me boljom osobom koja ima više osjećaja za ljude oko sebe, za život, a najviše za dragog Isusa!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 02 ruj 2008 10:38 
Odsutan

Predivno Slađo...Bog vas bagoslovio...
U mom srcu posebno mjesto imaju oni parovi koji žele imati djecu a ne mogu. Takvih imam puno u svojoj okolini i molitvi...
Molim Gospodina da se proslavlja po svim majkama kao po tebi i mary33...
i slažem se s bernom... i ja očekujem to isto svjedočanstvo... :a1250:
Moj sin je od naše molitve 'Molimo te da sve tete koje žele imati bebe rode bebe' napravio jednu novu 'Molimo te da sve tete rode bebe...' pa ja očekujem baby - boom na ovom forumu... :D

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 02 ruj 2008 13:19 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

....jer velik si,činiš djela velika,nitko nije kao ti ISUSE....

draga moja Sladje,tebe i tvoju obitelj dragi Bog čuvao i blagoslovio!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 03 ruj 2008 08:35 
Odsutan

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
Malo svjedočanstvo...Možda za nekog malčice strašno, ali nije previše! :wink:

Sutra će se napuniti godina dana otkako molim molitve sv. Brigite. Kako se bližim kraju, nekako mi postaju sve draže i mislim da ću nakon male pauze opet vratiti im se.
Pisala sam ovdje negdje, u ovih godinu dana otkako molim molitve sv. Brigite - 2 puta mi se u noći dogodila ona čudna situacija straha kad se probudite i "obavije" vas nešto crno, čudno i osjećate prisutnost Zla - paralizirate se, ne možete se pomaknuti niti govoriti i sve to traje nekoliko minuta, ta neka borba u kojoj vi dajete sve od sebe da molitvom otjerate to nešto što vas obavija svojim plaštem, a ne vidite što je to, samo se bojite i nije vam ugodno.

Jučer sam bila na ispovijedi i na Misi. Molitve sv. Brigite sam jučer prije spavanja izmolila čak 3 puta (nadoknađujem zaostatke).
Spavala sam i negdje usred noći opet ista stvar - samo što je ovaj puta ipak bilo malo drugačije - prije bih osjetila samo nekakav duh, nešto me samo htjelo obaviti, dakle nisam osjetila ništo tjelesno. No, ove noć je bilo ovako:
..Spavala sam u dnevnom boravku i najednom osjetim da se netko pokušava ugurati u moj krevet, iza mene :shock: :shock: :shock: ..Baš fizički osjetim to neko guranje :shock: i htjednem se okrenuti da vidim što je sad to (iako sam odmah shvatila da nema nikog jer tko bi mi se usred noći gurao u krevet??? :shock: :roll: )..
..I - nisam se mogla okrenuti..Opet paraliza...Nisam mogla pomaknuti nijedan dio tijela, samo sam osjećala kako to nešto pokušava uvući se u moj krevet i osjetila onu poznatu jezu i strah kako je bilo i 2 puta prije ovoga sad...
No, ovaj put sam se snašla brže nego inače - prije se nisam mogla sjetiti riječi molitava u tim trenucima i nikako doći do glasa ili oblikovati riječi..Noćas sam odmah počela molit naglas ovu molitvu nekoliko puta (u početku jako teško i također nisam mogla ispustiti glas odmah):

U ime Isusa Krista iz Nazareta, po zagovoru Blažene Djevice Marije, svih arkanđela i anđela i svih svetih, zapovjedam da svako Zlo ode ovog trena od mene!

To sam izgovorila s velikim žarom, s posebnom Ljubavlju kad god bih spomenula Isusa, Mariju, anđele, arkanđele i sve svete. Jednom sam spomenula i arkanđela Mihaela. Kao da sam molila satima tu kratku, ali tako divnu molitvu..

I tako se moj glas već nakon 2 puta teško izrečene te molitve, potpuno stabilizirao i ja sam čvrsto i s uvjerenjem tako molila naglas i - nestalo je toga koji me uznemiravao..Nije se više pokušavao uvući u moj krevet!
:D :D :D

Nije baš tako strašno kao što možda zvuči...
Ako se ikad ikome to dogodi - neka samo bude miran, bez straha i neka odmah izmoli molitvu sličnu ovoj koju sam ja izmolila. Prije sam znala plakati od straha i jada što sam tako nemoćna da se ne mogu ni pomaknuti ni pobjeći, ali sad me to više ne brine jer znam da će Isus to sve riješiti, makar se ja i ne pomaknula. Sad odmah osjetim da su to samo uznemiravanja i da mi se ništa ne može dogoditi, da me se samo želi uplašiti.

Ali ne možeš ti baš puno uplašiti onoga koji ima Isusa i cijelo Nebo uza se!! :D :D :D :D

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 03 ruj 2008 10:08 
Odsutan

Zahvaljeno je: 3 zahvala
Draga Elice to se je i meni dešavalo i tu sam već negdje o tome pisala.
Isto tako kao neki ogroman teret bi se spustio na mene i ostanem paralizirana , ni prstom nemožeš pomaknuti niti ispustiti glas . To je ispočetka bio strašan osječaj jer ti neznaš dali će to potrajati. ja se sječam prvi puta me uhvatila panika jer sam se bojala da će miisliti da sam mrtva a ja sve čujem a ne mogu dati znak života. No kasnije čim bi se to pojavilo ja molim snažno srcem VJEROVANJE i dok izgovaram riječi Ja vjerujem u Boga Oca Svemogučega to me odmah pusti. Tako da me više nije strah toga jer znam šta trebam raditi kada se to desi.
:grlim te: smajlic5

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173 ... 253  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]