www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 08 svi 2025 20:56

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 256 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 26  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 02 kol 2006 09:08 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Slažem se da je svaki Dom Božji oaza mira i da smo pozvani diljem svijeta širiti oazu mira. To se radi i u Međugorju, samo što je tamo još veći mir zbog prisutnosti Gospine, jer se tamo ukazala. Ali svagdje je s nama mir ako smo s Kristom.
Oazu ljubavi i mira moramo , istina, širiti svijetom. To mnogi i rade. Posebice misionari koji prenose drugima Radosnu vijest, a Ona je ljubav i mir.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 kol 2006 15:17 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Zahvaljeno je: 1 zahvala
25.7.2006

Poruka, 25. srpnja 2006.

Draga djeco! U ovom vremenu ne mislite samo na odmor vašega tijela nego, dječice, tražite vrijeme i za dušu. Nek vam u tišini Duh Sveti govori i dopustite Mu da vas obraća i mijenja. Ja sam s vama i pred Bogom zagovaram za svakoga od vas. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.”

Doista, "odmoreno" fizičko tijelo bez duše koje se odmarala u Gospodinu... nije istinski odmorno. Duša se moja odmara u Gospodinu i klikće duh moj u Bogu, mome Spasitelju... A tijelo je moje poslušno i udovi me moji vode...Putem. Hvala ti dobre Oče na šumu vala koji je šaptao Ješuah... na huci slapova u kojima čuh glas Tvoj: Ja sam alfa i omega, početak i svršetak... dugi nakon kiše u kojoj spoznah beskonačnost i ljepotu Tvoju, u tišini osamljenog proplanka u kojem vidjeh svu Tvoju darežljivost u svemu stvorenom... radosnoj igri dječice... susretu s Tobom u bijeloj hostiji.... Hvala ti Gospodine, što si nas stvorio, hvala ti što si me želio i dopustio da Te upoznam.... Hvala na svim patnjama, bolima i suzama....koje su me dovele do tebe Gospodine, neizmjerna je milost Tvoja.... a nisam Te bila dostojna.. Oče..
I Gospodine, hvala na Majci našoj nebeskoj... hvala Ti što joj dopuštaš da
nam bude spona s Tobom, doista velik Si i dobrostiv Bog. Budi blagoslovljeno Tvoje sveto ime, u vijeke vjekova. Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 kol 2006 16:55 
Odsutan

Zahvaljeno je: 3 zahvala
vikica napisao:
25.7.2006

Poruka, 25. srpnja 2006.

Draga djeco! U ovom vremenu ne mislite samo na odmor vašega tijela nego, dječice, tražite vrijeme i za dušu. Nek vam u tišini Duh Sveti govori i dopustite Mu da vas obraća i mijenja. Ja sam s vama i pred Bogom zagovaram za svakoga od vas. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.”

Doista, "odmoreno" fizičko tijelo bez duše koje se odmarala u Gospodinu... nije istinski odmorno. Duša se moja odmara u Gospodinu i klikće duh moj u Bogu, mome Spasitelju... A tijelo je moje poslušno i udovi me moji vode...Putem. Hvala ti dobre Oče na šumu vala koji je šaptao Ješuah... na huci slapova u kojima čuh glas Tvoj: Ja sam alfa i omega, početak i svršetak... dugi nakon kiše u kojoj spoznah beskonačnost i ljepotu Tvoju, u tišini osamljenog proplanka u kojem vidjeh svu Tvoju darežljivost u svemu stvorenom... radosnoj igri dječice... susretu s Tobom u bijeloj hostiji.... Hvala ti Gospodine, što si nas stvorio, hvala ti što si me želio i dopustio da Te upoznam.... Hvala na svim patnjama, bolima i suzama....koje su me dovele do tebe Gospodine, neizmjerna je milost Tvoja.... a nisam Te bila dostojna.. Oče..
I Gospodine, hvala na Majci našoj nebeskoj... hvala Ti što joj dopuštaš da
nam bude spona s Tobom, doista velik Si i dobrostiv Bog. Budi blagoslovljeno Tvoje sveto ime, u vijeke vjekova. Amen.

Amen vikice :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 16 kol 2006 19:34 
Odsutan

Ti vikice nikako shvatit!

Vjeruješ li draga da Bog po Duhu Svetom progovara Crkvi koju vode biskupi i Papa kojem direktno otkazuješ poslušnost tako što slijediš poruke za koje je jedino točno da pozivaju na dobro!

Mnogi te pozivaju na dobro - ali ih ne čuješ .
Prvi Papa ....Riječi ove zadnje poruke su točno ono na što vas je sve Papa pozvao pri odlasku na svoj odmor u Castel Gandolf!
Pa i jučer prilikom proslave Gospina Uznesenja je ponovio iste riječi!

Ostanite vjerni Crkvi katoličkoj ... a di ti ideš,ako ne vjeruješ svojim pastirima?

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 17 kol 2006 07:22 
Odsutan

jana napisao:
Ti vikice nikako shvatit!

Vjeruješ li draga da Bog po Duhu Svetom progovara Crkvi koju vode biskupi i Papa kojem direktno otkazuješ poslušnost tako što slijediš poruke za koje je jedino točno da pozivaju na dobro!
Mnogi te pozivaju na dobro - ali ih ne čuješ .
Prvi Papa ....Riječi ove zadnje poruke su točno ono na što vas je sve Papa pozvao pri odlasku na svoj odmor u Castel Gandolf!
Pa i jučer prilikom proslave Gospina Uznesenja je ponovio iste riječi!

Ostanite vjerni Crkvi katoličkoj ... a di ti ideš,ako ne vjeruješ svojim pastirima?

Draga sestro u Kristu Jano,
Tvoj odgovor Vikici nije dan u krščanskoj ljubavi. Ta nitko ne kaže da Bog ne govori svojoj Crkvi preko Sv.Oca Pape . Tko ti kaže da mi koji slijedimo Medjugoske poruke ne ljubimo Sv.Oca Papu i Biskupe . Samo ovih zadnjih dana je u Medjugorju bilo preko petstotina svecenika iz cijelog svijeta a o hodocasnicima da i ne govorim. Ljudi se ispovijedaju do kasno u noc . Moj prijatelj don Samuele 4 dana je ispovijedao a zadnju vecer je dosao iza 2 po noci. Kaze ima ljudi koji su se ispovijedili i nakon 36 godina . Zar to nisu velike milosti. Ljudi koji se vracaju obnovljeni u svoje domove vracaju se u svoje zupne crkve i sakramentalnom zivotu.
U danasnje doba kada se mozemo reci globalno blati i pljuje po Katolickoj Crkvi Medjugorje je velika milost. Mene ne interesiraju ni vidioci ni ostalo nego Svete Mise koje su centar svemu , klanjanje Presvetom, sakramenat ispovijedi, krizni put i krunica.
Vidim da si si uzela kao sveti zadatak borbu protiv Medjugorja.
Dajes opomene i savjete kao da si poboznija od samog Sv. Oca Pape.
Draga Jano ti , Vikica , ja i ostali koji volimo nasu dragu Majku Nebesku molimo se sa istom ljubavlju i predanoscu i istiv rijecima
Zdravo Marijo, milosti puna , Gospodin s tobom , blagoslovljena ti medju zenama i blagoslovljen je plod utrobe tvoje Isus.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 17 kol 2006 10:03 
Odsutan

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
Citat:
U danasnje doba kada se mozemo reci globalno blati i pljuje po Katolickoj Crkvi Medjugorje je velika milost. Mene ne interesiraju ni vidioci ni ostalo nego Svete Mise koje su centar svemu , klanjanje Presvetom, sakramenat ispovijedi, krizni put i krunica.
Vidim da si si uzela kao sveti zadatak borbu protiv Medjugorja. Dajes opomene i savjete kao da si poboznija od samog Sv. Oca Pape.
Draga Jano ti , Vikica , ja i ostali koji volimo nasu dragu Majku Nebesku molimo se sa istom ljubavlju i predanoscu i istiv rijecima
Zdravo Marijo, milosti puna , Gospodin s tobom , blagoslovljena ti medju zenama i blagoslovljen je plod utrobe tvoje Isus.
[/quote]

.HVALA Speranzo..
.sad ja ne moram pisati

.JA TOMISLAV VOLIM MEĐUGORJE.. SLUŽBENO..

mir svima

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 17 kol 2006 12:31 
Odsutan

Lijepi pozdrav bratu Naggaru, i svim forumašima .
Bog vas blagoslovio! :grlim te: :arrow: :grlim te: :arrow: :grlim te: :arrow:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 17 kol 2006 20:49 
Odsutan

speranza napisao:

Draga sestro u Kristu Jano

Tvoj odgovor Vikici nije dan u krščanskoj ljubavi. Ta nitko ne kaže da Bog ne govori svojoj Crkvi preko Sv.Oca Pape . Tko ti kaže da mi koji slijedimo Medjugoske poruke ne ljubimo Sv.Oca Papu i Biskupe .

Vidim da si si uzela kao sveti zadatak borbu protiv Medjugorja.
Dajes opomene i savjete kao da si poboznija od samog Sv. Oca Pape.

Moj odgovor i vikici i tebi pa i naggaru je pun kršćanske ljubavi -ali bojim se da vam srce nije otvoreno,baš kao i uši !!!!

Sveti zadatak svakog KATOLIKA jest ŠIRITI ISTINU!

Vidim da se Papu , pa i biskupe kao ŠIRITELJE te iste ISTINE odbacuje- jer vas nimalo ne zanima ŠTA VAM GOVORE!

Ja sam samo prenijela njihov stav i stav CRKVE - a vi se braćo i sestre ,puni ljubavi i brige za bližnjeg - okomili na mene kao da je to moj stav i moj tekst...

Poslije svega meni ne preostaje ništa nego reći - Oprosti im Bože jer neznaju što čine!
Bog vas blagoslovio! :arrow:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 18 kol 2006 05:28 
Odsutan

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
Citat:
Moj odgovor i vikici i tebi pa i naggaru je pun kršćanske ljubavi -ali bojim se da vam srce nije otvoreno,baš kao i uši !!!!

.jano seko.. .našla si čudan način da to pokažeš..
..ponašaš se kao "duhovni terminator"

Citat:
Sveti zadatak svakog KATOLIKA jest ŠIRITI ISTINU!

Vidim da se Papu , pa i biskupe kao ŠIRITELJE te iste ISTINE odbacuje- jer vas nimalo ne zanima ŠTA VAM GOVORE!

..vrijeme koje ti čekaš da prođe i da službeni Vatikan..prizna ili ne prizna
..Međugorje...
..neće PROMIJENITI BIT ISTINE..
.ISTINA će ostati ...ono što jest..
.i prije i poslije službenog priznanja...

..kako će to tvoje srce ..objasniti...?

..opet ponavljam ONI KOJI SU SE ISUSU PRVI TREBALI POKLONITI
..Razapeli su ga..i to je bio SLUŽBENI STAV..
..jer su ZAKONE digli iznad samo IMENA BOŽJEG i samog BOGA..
..da bi se OSOBNO proslavili..

..nisu SVI u Vatikanu ČISTA SRCA..kao ni u MEĐUGORJU..
..svijet se ne dijeli ..teritorijalno u ČISTOĆI SRCA..
.već svako OSOBNO jedan prema jedan u odnosu prema Bogu..

..pa tako i u VATIKANU I u MEĐUGORJU ima dovoljno ljudi koji se čista srca ..u molitivi klanjaju Bogu..ISUSU ..Mariji...

--------------------------------------

Citat:
Ja sam samo prenijela njihov stav i stav CRKVE - a vi se braćo i sestre ,puni ljubavi i brige za bližnjeg - okomili na mene kao da je to moj stav i moj tekst...

..nismo se okomili na tebe..mi tebe ljubimo..
..već na tvoj stav..

Citat:
Poslije svega meni ne preostaje ništa nego reći - Oprosti im Bože jer neznaju što čine!
Bog vas blagoslovio! :arrow:
[/quote]

.i ti i mi znamo što činimo..

Međugorje moje ljubljeno
Vatikanu moj službeni

HVALJEN ISUS I MARIJA

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 18 kol 2006 11:43 
Odsutan

Podijelio: 36 zahvala
Zahvaljeno je: 26 zahvala
jana napisao:
Hrvoje Hrkai napisao:
jana napisao:
Joakime ...dopusti mi samo jednu malu sitnicu...

Svako ukazanje koje ide kontra same CRKVE - a u navedenom ukazanju ide - jer se ukazanjima sakriva teški nered u župi i okolnim župama ... je definitivno znak za uzbunu.

molio bih da se ne miješa ukazanje i Gospine PORUKE , sa tzv."hercegov.slučajem " koji postoji već preko 100 godina i nema nikakve veze sa porukama i ukazanjima.
Brem bi ti to trebala znati ,koliko proučavaš i pratiš ukazanja :twisted: :(

Gospine poruke su povezane sa "ukazanjem" koje je povezano sa hercegovačkim slučajem...

Fra.Slavko Barbarić je čak imao i zabranu dijeljenja sakramenata i to je dobio zabranu iz Vatikana,baš kao i Fra .Jozo Zovko...
Ima bit da se Vatikan nešto prevario!!!

Objasni nam kako su PORUKE - ukazanje u Međugorju koje se pojavilo preko 100 godina poslije tzv. hercegov.slučaja u direktnoj vezi??! :x
A što se tiče rada pokojnog fra S.Barbarića malo se raspitaj o njegovom velikom pastoralnom radu i koliko je istinski živio vjeru, pa se onda pozivaj na neke "kvaziargimente"- Kad se pozivaš na zabrane objasni nam zašto je dobio zabranu - KOJI JE TO NJEGOV VELIKI grijeh da mu pravedni biskup Perić odrapi takvu kaznu. :cry:
Pratim tvoje pisanje na više foruma i nikad na ništa konkretno ne odgovoriš, nego samo uplićeš CRKVENU (vele)politiku sa Međugorjem , što naravno nema nikakve veze.
Ali u nedostatku PRAVIH argumenata najlakše se pozivati na autoritet biskupa Perića. :twisted:
Pa onda nama svima UVALITI krivnju-"grijeh" da smo protiv Crkve. :x

Ako istinski nešto želiš razjasniti , otiđi na topic Tko su 6 vidjelaca, prevaranti... pa reci nešto svoje u vezi toga-nemoj se stalno kriti iza autoriteta ili "autoriteta".
U tom su topicu pitanja kratka i jasna, nema vrludanja- pa kad toliko znaš o Međugorskim porukama i vidiocima RECI NAM PONEŠTO - možda nam se otvore oči. Nama i tim prevarantima ( njih čak 6 "seljačića" ) iz Hercegovine , koji nas po tebi obmanjuju tako uspješno preko 25 godina!
Nadam se da ćeš smoći hrabrosti da nešto odgovoriš u vezi toga- osim one poštapalice- biskup Perić ne vjeruje , pa ne smijemo vjerovati ni mi , ni NITKO DRUGI.

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 256 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 26  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]