www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 04 svi 2025 15:47

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš uređivati postove ni odgovarati na postojeće].  [ 167 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 17  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 13 lis 2008 08:57 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
Hej, evo i mene!! :D :D

U punom sjaju svoje bljutavosti koju samo Bog može blagosloviti!!!

Htjedoh samo reći da za mene ovo NIJE virtualni svijet jer mnoge sam ovdje osobno upoznala, neke i dosta duboko i ovo mjesto nikako nije jedino mjesto naših susreta...Družimo se i privatno kad god to možemo. I nisam nikoga zanemarila previše zbog novih prijatelja (još sam slobodna pa se mogu družiti koliko god hoću, hvala Bogu!!! :D :D )!
Ja ne bježim u virtulane svjetove, čak su mi i mrski - ali ove ljude ovdje ni ne smatram virtualnima - pa s njima idem na duhovne obnove, na kave, na večere, na šetnje, njima se jadam i s njima se veselim, neki od njih se sa mnom smiju, ponekad su vidjeli čak i moje suze što je stvarno malo tko vidio, he he he he.... To su ljudi s kojima sam čak i živjela u istom stanu!! Ljudi čije i navike već znam!
To su ljudi s kojima i studiram i s kojima se družim najbliskijim prijateljstvom...
No, čak ni one koje za sad nisam upoznala nipošto ne smatram virtualnima jer ovo - samo što se nismo upoznali i osobno..Dogovaramo susret...
Nema ovdje virtualnosti...Posjeti ovom Forumu su ponekad uistinu bijeg - ali bijeg u neki bolji svijet - u Božji svijet - gdje me čekaju oni koje ja poznajem i koji poznaju mene.... :D

Hvala Bogu što je moje tad sumnjičavo srce i srce puno predrasuda prema forumima (pogotovo prema ljudima koji uopće posjećuju forume) ipak jednom "zaslutalo" na ovaj čudesan i divan Forum!!!

Vrh

Naslov:
PostPostano: 13 lis 2008 09:26 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Citat:
Hvala Bogu što je moje tad sumnjičavo srce i srce puno predrasuda prema forumima (pogotovo prema ljudima koji uopće posjećuju forume) ipak jednom "zaslutalo" na ovaj čudesan i divan Forum!!!

Meni je ovaj forum bezveze, ali zato sam tu da ga popravim.
Slika

Vrh

Naslov:
PostPostano: 13 lis 2008 09:38 
Odsutan

Zahvaljeno je: 2 zahvala
Kleofa napisao:
Citat:

Meni je ovaj forum bezveze, ali zato sam tu da ga popravim.
Slika

Aj Bogu hvala tu je nas don Quijote,...
Slika aj kad popravis sve sto te smeta, javi se,..
Slika
Daj stvarno, Kleofa, mislis da postoji neko savrseno mjesto prije Raja? ovdje smo da si pomazemo, da se Ljubimo kao sto nas je Isus ljubio,... da naucimo jedni od drugih,.. ali savrseni ne mozemo biti,.. tko kaze da je laze,..
ali isto sam ti zahvalna,.. jer si me naucio nekim stvarima,.. to sam ti od pocetka rekla,.. ali ne mozes reci da tolike stvari nisu u redu,... da su bezveze,... molim te,... ukori ako je potrebno,.....
BTB Brate

Vrh

Naslov:
PostPostano: 13 lis 2008 09:40 
Odsutan

Timotej napisao:
marija-nada napisao:
a je..je..sigurno..

Iz pouzdanih izvora (bliskih SOA-i), koji već neko vrijeme prate lažnog Aboriđina neutvrđenog identiteta, dobio sam informaciju da je dotični opažen ljetos u okolici Splita, s perikom i lažnom bradom, obojanog lica i tijela, međutim s vrlo stvarnim "pojasom za spašavanje" - jedinim pouzdanim znakom prepoznavanja dotične individue. Pozivam sve savjesne građane da dobro pomotre priloženu sliku i pomognu rasvjetljavanju ove misterije. Hvala unaprijed!

Slika

:mrgreen: :lol:

Ratko Mladic?

Vrh

Naslov:
PostPostano: 13 lis 2008 10:37 
Odsutan

Citat:
Aj Bogu hvala tu je nas don Quijote,...

Ah Mati, srce moje iz Španjolske
Slika

Citat:
aj kad popravis sve sto te smeta, javi se,..

Kakvi sve popravit. Šta bi radio da sve popravim? Da je barem štogod.
Slika

Citat:
ovdje smo da si pomazemo, da se Ljubimo kao sto nas je Isus ljubio,... da naucimo jedni od drugih,..

Kako god okreneš, uvijek završimo na istome. Tvrdiš li ti da ti ljubiš druge forumaše, a da ih ja ne ljubim ili što drugo?

Citat:
ali isto sam ti zahvalna,.. jer si me naucio nekim stvarima,.. to sam ti od pocetka rekla

Bogu hvala. I ja učim puno od drugih.

Citat:
ali ne mozes reci da tolike stvari nisu u redu,... da su bezveze,... molim te,... ukori ako je potrebno,.....

Zašto ne bih mogao reći ako tako mislim? Upravo je to ono što mene ovdje smeta. Sve što odudara od ustaljenoga je nešto sumnjivo i za osudu. Zašto ja ne bih mogao misliti da ovaj forum nije baš onakakav kakvim bih ga ja htio, a da ipak na njemu pišem i svojim ga pisanjem nastojim učiniti drugačijim? Ja u tome ne vidim problema, kao ni u tome da se ti ne slažeš sa mnom niti s mojim kritičkim pristupom.
Slika

Vrh

Naslov:
PostPostano: 13 lis 2008 14:20 
Odsutan

Kleofa napisao:
Kako god okreneš, uvijek završimo na istome. Tvrdiš li ti da ti ljubiš druge forumaše, a da ih ja ne ljubim ili što drugo?

Prijatelju Kleofa, činjenica jest da si pomalo hladnog srca, kao uostalom i ja... A piše u Katekizmu:

1775 Savršenost moralnog dobra postoji kad čovjeka navodi na dobro ne samo volja nego i njegovo "srce".

Ljubiti treba iz svega srca svoga, i svom dušom svojom, i svom snagom svojom, i svim umom svojim. (Lk 10,27)

Ne bi škodilo ni tebi ni meni da se malčice opustimo, zar ne?

Vrh

Naslov:
PostPostano: 13 lis 2008 14:22 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Bravo Timoteju-tako je-ovo potpisujem :b41: smajlic13 smajlic13 smajlic13 smajlic13 smajlic13 smajlic13 smajlic13 smajlic13 smajlic13

Vrh

Naslov:
PostPostano: 13 lis 2008 14:44 
Odsutan

Zahvaljeno je: 2 zahvala
Timotej napisao:

Ne bi škodilo ni tebi ni meni da se malčice opustimo, zar ne?

Slika

Slika ali samo malo,... malcice,... ako nam se puno opustite,.. sta cemo onda,... samo jednostavno prestanite gledati sve pod lupom...
ma vas dvojica ste mi i ovako dragi,.. samo,.. ne dozivljava svak ukor na isti nacin,... pa samo to imajte u vidu,... BVB
SlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Vrh

Naslov:
PostPostano: 14 lis 2008 06:52 
Odsutan

Citat:
Prijatelju Kleofa, činjenica jest da si pomalo hladnog srca, kao uostalom i ja...

Prijatelju Timoteju, o svome srcu govori što hoćeš, ali tko si ti da ulaziš u moje srce? Zar ne shvaćaš da me time sudiš?
Nadam se skorom upoznavanju. Ti si jedan od onih do čijega mi je mišljenja izuzetno stalo.

Vrh

Naslov:
PostPostano: 14 lis 2008 07:23 
Odsutan

Kleofa napisao:
Zar ne shvaćaš da me time sudiš?

Ne, ali shvaćam da ti baš ne razumiješ najbolje što znači "suđenje". Naravno da te prosuđujem na osnovu onoga što pišeš, zaključujem kakav si čovjek, svi to stalno radimo, pa i ti. Osuđivanje koje nam Gospodin zabranjuje je zapravo odbacivanje i preziranje.

Da li ja tebe "osuđujem" ako kažem da si konfliktne naravi? Nipošto, to je jednostavno činjenica. Isto tako, u nastupu si hladan i racionalan, poput mene.

Vrh

Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš uređivati postove ni odgovarati na postojeće].  [ 167 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 17  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]