www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 06 svi 2025 07:30

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 126 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 13  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 05 stu 2008 20:28 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 46 zahvala
Molitva Presvetom Srcu Isusovu

Presveto Srce Isusovo, kralju sviju srdaca, Tebi posvećujem danas moje srce i stavljam ga potpun u tvoju službu. Tebi prikazujem svoju dušu sa svom snagom i svoje tijelo sa svim osjećajima. Cijeli svoje život hoću upotrijebiti da Tebe ljubim, Tebi služim i Tebe slijedim. Želim biti žarkim klanjateljem svetosti Tvoje ljubavi.

Sveto Srce Marijino, nakon Srca Isusova najmilije i najsavršenije Srce, budi i ti stalnim uporištem moga čašćenja i ljubavi. Nauči me, da Srce tvoga Sina tako častim, kako Ga ti sama častiš i dopusti mi da Njemu prikažem tvoje štovanje i molitvu zagovora.

Isuse, Tvome srcu prikazujem nasu dragu IL DIVU,i cijelu njenu obitelj.
U Tebe imam povjerenja, Tebi prepuštam sebe, u Tebe se uzdam.

Srce Isusovo, dođi kraljevstvo tvoje i budi volja Tvoja kako na nebu tako i na zemlji.
Amen..

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 stu 2008 21:39 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova
Korisnik s više od 100 postova

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Aleluja napisao:
kao sestru ili .... smajlic21 ?

da

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 06 stu 2008 09:02 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Ja bi zapocela danas sa DEVETNICOM SRCU ISUSOVOM za nasu IL DIVU i njenu obitelj-pa ako tko zeli neka se pridruzi---

KAKO MOLITI DEVETNICU?

Može se moliti privatno ili u obitelji, religioznoj zajednici ili u crkvi ili s prijateljima i susjedima kod kuce. Ako se moli s drugima, svaki dan dvetnicu može predvoditi razlicita osoba. Procitati odlomak Pisma i meditaciju, lagano, zaustaviti se i pauzirati nad onim što nas jeosobito potaklo.

1. dan

“Gospodin se obazre i upre pogled u Petra, a Petar se spomenu rijeci Gospodinovih kako mu ono rece: “Prije nego se danas pijetao oglasi, zatajit ceš me tri puta.” Izidje, te gorko zaplaka.” Luka 22,61

MEDITACIJA

Naša se srca zatvaraju ako nad nama stražare. Naša se srca otvaraju ako nas razumiju. Kad je Petar pogledao u oci Isusa, vidio je u njima ranjenu ljubav koja kao da mu govori – sada znaš punu realnost onoga što si ucinio. To je Petra potaklo na suze pokore, a ne da ocajava placuci, jer je u rani koju je on nanio Isusu uvidio oproštenje. I ljubav. I Srce Isusovo inspirira nas da se udubimo nad prijateljstvom što ga Isus nudi nama, grešnicima. Ono se nije promijenilo. I od sada, podajmo sve svoje brige ovom Božanskom Srcu.
MOLITVA
Bože, otvori moje oci da uvidim dubinu mog grijeha i vodi me natrag u radost kuce Oceve, jer Ti u Tvojoj ljubavi ne želiš da se sjecam onoga što si Ti spreman da mi oprostiš.

SVETO SRCE ISUSOVO, U TEBE POLAŽEM SVOJE POUZDANJE I MOLIM TE MILOST…
(ovdje navedi milost koju želiš zadobiti)

Molim Te Isuse za obracenje obitelji nase sestrice IL DIVE
Ujedno i za ozdravljenje Ivane od Epi napada i nase clanice
Danijele...Ja vjerujem Isuse da ces uslisati nase molitve...
Hvala Ti moj Isuse,neka Tvoje Srce bude milostivo za sve njih.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 06 stu 2008 09:08 
Odsutan

Posvetna molitva Srcu Isusovu

Za IL DIVU i njenu obitelj,za Ivanu i Danijelu....

"Srce Božansko Isusa moga, daj da sve više ljubim te ja!"Isuse, Ti Srce Božje, zahvaljujem Ti,

što mogu vjerovati u Tvoju ljubav.

Ti me blago promatraš,

Ti promatraš moje srce.

Tvoja mi ljubav daje snagu,

da iznova zapoènem.

Sada znam, da Te mogu ljubiti.

Sada znam da Ti meni govoriš.

Isuse ja predajem svoje srce Tvojoj ljubavi.

Drži me èvrsto na Tvojemu Srcu!

Ja se pouzdajem u Tebe.

Tebi želim pripadati zauvijek.

Ti æeš me izbaviti od propasti.

Isuse, Ti poznaješ moje slabosti.

Tako sam èesto bio nevjeran.

Ti si me pozivao, ali se nisam odazivao.

Ti si me želio upotrijebiti, ali ja nisam bio spreman za Tvoje planove.

Ti si me želio saèuvati od Zloga, a ja sam bio gluh za Tvoj glas.

Isuse, molim Te, povedi me pravim putem!

I ne odbaci me od Tvoga Srca.

Upiši me u Tvoj dlan, sakrij me u Tvoje Srce,

istrgni me iz svake propasti.

Presveto Srce Isusovo,

budi moje utoèište,

u životu i ljubavi,

u patnjama i borbama

u smrtnom èasu i u vjeènosti. Amen

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 06 stu 2008 18:19 
Odsutan

Molitva Majci Božjoj

Marijo Majko Crkve, posvećujem Tebi IL DIVO I NJENU OBITELJ ,
osobno TT.. moli Te za pomoć.

Darujemo Ti porod srca nasega , ILI DIVO čitavu obitelj.

Budi im Majka i zagovornica.

Vodi ih sve pred prijestolje Tvoga Sina Isusa Krista, našega Spasitelja i Otkupitelja.

Stavi ih pod okrilje nježnog majčinskog srca i očuvaj ih od navala zla.
Izmoli im kod svoga Sina Isusa čvrstu vjeru, postojanu nadu i goruću ljubav prema Presvetom Trojstvu.

Priteci u pomoć žalosnima, bolesnima i zalutalima.

Budi im zvjezda Danica i rasvijetli im put k Ocu.

O Marijo, čuvaj našu djecu neokaljanu i čistu!

Blagoslovi sve obitelji da postanu rasadište vjere novim pokoljenjima!

Priteci nam u pomoć na času smrti i daj da zajedno s Tobom, ugledamo Lice Tvog Presvetog Sina Isusa Krista!

Amen.

Slika

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 06 stu 2008 18:39 
Odsutan

visnja napisao:
Posvetna molitva Srcu Isusovu

Za IL DIVU i njenu obitelj,za Ivanu i Danijelu....

"Srce Božansko Isusa moga, daj da sve više ljubim te ja!"

Posveta Predragocjenoj Krvi Isusa Krista
Svjestn,i Milosrdni Spasitelju, svoje ništavnosti i Tvoje Uzvišenosti, bacam se pred Tvoje Noge i zahvaljujem Ti za mnoge dokaze Tvoje milosti koje si nam iskazao, Tvojem nezahvalnom stvoru. Zahvaljujem Ti posebno za izbavljenje, po Tvojoj Predragocjenoj Krvi, od razornih sotonskih sila.

U prisutnosti moje drage Majke Marije, moga Anđela Čuvara, moga Sveca zaštitnika i cijeloga Neba, dobrovoljno se posvećujem iskrena srca, o dragi Isuse, Tvojoj Predragocjenoj Krvi, po kojoj si otkupio svijet od grijeha, smrti i pakla.

Ja Ti obećajem, da ću uz pomoć Tvoje milosti i s mojom najvećom snagom, podupirati pobožnost prema Tvojoj Predragocjenoj Krvi, Cijeni našega otkupljenja, tako da svi mognemo štovati, slaviti i klanjati se Tvojoj Krvi.

Na ovaj način želim dati zadovoljštinu za moju nevjeru prema Tvojoj Predragocjenoj Krvi ljubavi i pružiti Tebi zadovoljštinu za mnoga oskvrnuća koja su ljudi počinili protiv te Predragocjene Cijene njihova spasenja.

O da bi mogli moji grijesi, nasi grijesi , hladnoća i sva djela nepoštivanja učinjena prema Tebi, o Sveta, Predragocjena Krvi, biti uništena. Evo, o dragi Isuse, Tebi prikazujem ljubav, štovanje i klanjanje, koje su, Tvoja Presveta Majka, Tvoji vjerni Učenici i svi Sveci iskazali Tvojoj Predragocjenoj Krvi. Molim Te, da zaboraviš raniju nevjernost i hladnoću i da oprostiš svima koji Te vrijeđaju.
Poškropi ih IL DIVO...IVANU...DANIJELU ..I NJIHOVE OBITELJI..
, o Božanski Spasitelju, i sve ljude Svojom Predragocjenom Krvlju, tako da mi, o Raspeta Ljubavi, odsada i nadalje uzmognemo ljubiti Tebe svim našim srcima i dostojno častiti Cijenu našega spasenja. Amen.

U tvoju se obranu utječemo, Sveta Bogorodice. Ne odbij nam molbe u potrebama našim, nego nas od svih pogibelji izbavi uvijek Slavna i Blagoslovljena Djevice. Amen.

Za sve dobročinitelje ove pobožnosti:

Oče naš, Zdravo Marijo, Slava Ocu

Slika

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 stu 2008 06:39 
Odsutan

2. Dan Devetnica za nasu IL DIVU i njenu obitelj.

“Ne treba zdravima lijecnika, nego bolesnima. Nisam došao zvati pravedne, nego grešnike na obracenje.” Luka 5,31

MEDITACIJA

Isus nam otkriva da svi mi imamo jednog Oca na nebesima koji nas poziva da živimo zajedništvo kao braca i sestre u pravdi i ljubavi. Eto zašto on ignorira podsmijeh njegovih neprijatelja i pruža svoje ruke prijateljstva onima koji su odbaceni, osobito u Njegovo vrijeme to su bili carinici, bludnice i gubavci. Njegov postupak nas dovodi do mogucnosti da i nas mogu kritizirati ako Njega ovako nasljedujemo. Danas, biti prijatelj socijalno ugroženih, oboljelima od droge ili kriminala, otpadu društva, beskucnicima traži hrabrost i vjeru u Isusa.

MOLITVA

Bože, daj da uvijek mogu pokazati moju zahvalnost za one darove koje si mi dao. Daj, da mogu te darove utrošiti za odbacene i prezrene i da ih mogu nositi u svom srcu.

Presveto Srce Isusovo budi milostivo IL DIVI i njenoj obitelji,isto tako
nasoj Ivani i Danijeli...Isuse pogledaj na sve njih-Ti znas njihove potrebe.
Isuse ,samo Ti mozes izljeciti njihova ranjena srca,duh,dusu i tijelo

:a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 stu 2008 22:29 
Odsutan

Ako misliš da tvoji putovi mogu teći bez krivina - varaš se.
Ako misliš da ćeš zalutati na putu, jer ti ga mnoštva zastire - varaš se još više.
Ako misliš da si već dosta putovao, i da bi se moglo posustati, otpočinuti, spavati - varaš se.
Ako misliš da si zašao u slijepu ulicu, i da te nitko ne čeka na kraju puta - varaš se još više.
Ako misliš da bi ti Gospodin morao poravnati sve putove - varaš se.
Ako misliš da bi drugi morali ići hrapavijim i kamenitijim putovima od tebe - varaš se još više.
Idi, prepusti se Gospodinu, nek te vodi kamo hoće.
Hrabro slijedi svoj put, zviždi i pjevaj, ako ti je drago.
Ima Jedan koji te čeka. Amen

Presveto Srce Isusovo budi milostivo IL DIVI i njenoj obitelji,isto tako
nasoj Ivani i Danijeli...Isuse pogledaj na sve njih-Ti znas njihove potrebe.
Isuse ,samo Ti mozes izljeciti njihova ranjena srca,duh,dusu i tijelo.HVALA

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 stu 2008 06:08 
Odsutan

3. dan

“Jednom je Isus na nekome mjestu molio. Cim presta, rece mu jedan od ucenika: “Gospodine, nauci nas moliti.” Luka 11,1

MEDITACIJA

Isus se cesto udaljavao od gomile da bi molio, nekad u samocu na planine, nekad u društvu svojih ucenika. U mistici molitve on je obnavljao svoje vizije, jacao put poslanja i snažio se za prihvacanje Oceve volje. Isus moli za nas da i mi mognemo ustrajati u našoj molitvi i da budemo jednostavni u onome što govorimo Ocu.

MOLITVA

Bože, daj mi milost da Ti se mogu obratiti u mojoj molitvi svojim osobnim rijecima i pricati Tebi kao prijatelj s prijateljem.

Pogledaj milostivo Isuse moj na obitelj nase male IL DIVE,dodirni njenog oca i otkloni od njega sve ono sto nije od Tebe a ostalim clanovima obitelji daj dar cvrste vjere...Dodirni i pogledaj i nasu Ivanu i Danijelu i ozdravljaj Gospodine sve sto je bolesno po svom svetom milosrdu.Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 stu 2008 18:40 
Odsutan

Za obitelj -Pogledaj milostivo Isuse moj na obitelj nase male IL DIVE,dodirni njenog oca i otkloni od njega sve ono sto nije od Tebe a ostalim clanovima obitelji daj dar cvrste vjere...Dodirni i pogledaj i nasu Ivanu i Danijelu i ozdravljaj Gospodine sve sto je bolesno po svom svetom milosrdu.Amen.

Bože, Stvoritelju svega, Ti si počelo i temelj obiteljskog zajedništva. Ustanovio si ženidbu kao počelo i temelj ljudskog društva a svojom milošću učinio si je velikim znakom u odnosu na Krista i Crkvu - blagoslovi i štiti naše obitelji.
Pomozi roditeljima da shvate da su suradnici Tvoje milosti i svjedoci vjere pred svojom djecom i ostalim članovima obitelji. Udijeli im milost da bi, kao prvi vjesnici vjere i odgojitelji vlastite djece, uzmogli riječju i primjerom odgajati ih za kršćanski život i pomoći im pri izboru životnog poziva. Udijeli im hrabrost da svojoj djeci pomognu odgajati duhovni poziv ako bi ga u njima otkrili. Sačuvaj sve u svojoj milosti i miru, kako bi poslije ovozemaljskih iskušenja, okupljeni u zajedništvu svetih uzmogli postati dionicima vječne sreće. Po Kristu našem Gospodinu..Amen.

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 126 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 13  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]