www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 06 svi 2025 12:12

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 126 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 13  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 14 stu 2008 07:35 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
Evo dragi moji dosli smo i do zadnjeg dana Devetnice za obitelj nase drage IL DIVE i ja vjerujem da su nase molitve pomogle barem malo ublaziti neke stvari pa molimo i dalje u nasim molitvama spomenimo se uvijek onih najpotrebnijih...IL DIVO nam se vidite i sami ipak javila i to je vec Bogu hvala i slava veliki pomak nasih molitvi.MOLIMO i dalje.

9. dan

“Sada ste u žalosti, no ja cu vas opet vidjeti; i SRCE CE VAM SE RADOVATI!” Ivan 16,22

MEDITACIJA

Radost nam se ulijeva u srca dok osjecamo Božju prisutnost u našim životima i svijetu oko nas. Naša unija s Bogom je kao izmedju trsa i loze. I usprkos našim nevoljama, bolestima, siromaštini, mi cemo voljeti Boga i ujedinjeni ovom ljubavlju raditi za dobro. On je s nama do svršetka svijeta.

MOLITVA

Bože, pomogni mi davati bez ostatka, boriti se bez obzira na rane, raditi bez obzira na nagradu. Jedina radost da si Ti sa mnom i da sam ja s Tobom u Tvom Srcu nek mi bude utjeha.
SVETO SRCE ISUSOVO, U TEBE POLAŽEM SVOJE POUZDANJE I MOLIM TE MILOST… (ovdje navedi milost koju želiš zadobiti)

Gospodine Isuse mi Ti zahvaljujemo na svim dosada uslisanim molitvama i vjerujemo da ce se po nasim molitvama mnoge stvari u obiteljskom zivotu svih onih za koje Te molimo srediti i da ce mnoge osobe pronaci put do Tebe.I dalje svrni svoj pogled na obitelj IL DIVE i njenih ukucana i ozdravljaj nasu Ivanu i Danijelu i sve one koje Ti donosimo iz dana u dan.Amen.

PROMICIMO POBOŽNOST SRCU ISUSOVU SVIMA ONIMA DO KOJIH NJEGOVO SVJETLO I NJEGOVO SRCE NIJE STIGLO!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 stu 2008 17:49 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
Slavni jeruzalemski mučenice, sveti Nikola Tavelicu, još u ranoj mladosti nisi se obazirao na bogatstvo i raskoš ovoga svijeta, nego si izabrao život žrtve i siromaštva u Redu svetoga Franje Asiškoga. Molim te,Za pomoc IL DIVO i njenoj obitelji , pogledaj i nasu Ivanu i Danijelu i
isprosi im od Boga milost da po tvom primjeru urede
svoj život te strpljivo podnoseći nevolje i križeve života dođu u kraljevstvo nebesko.
Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 stu 2008 20:36 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova
Korisnik s više od 100 postova

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Sreli smo se i bili smo zajedno. Jako mi je lijepo bilo.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 15 stu 2008 08:57 
Odsutan

Gospodine Isuse, pogledaj na ovo svoje dijete IL DIVU i njenu obitelj.Ucvrsti ih u vjeri i zajednistvu.Unesi svoj blagoslov i svoj mir u tu obitelj.Budi Ti Otac toj svojoj curici i daj joj svoju majku Mariju za majku i cvrsto ju zagrlite da se opet osjeti voljenom.Ulijte u njenu dusu dar razuma i dar vjere kako bi opet pocela moliti i vjerovati da nije sama i ostavljena od svih.Isuse,svrni svoj pogled na njih sve i dodirni ih i pozovi ih sve na obracenje,jer Tebi je Isuse sve moguce,a ja Ti vec sada zahvaljujem na Tvojoj Milosti.Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 16 stu 2008 09:03 
Odsutan

Gospodine Isuse i Majko Isusova i Majko nasa
molim vas i sada svim zarom svoga srca da
pogledate i dodirnete obitelj nase sestrice IL DIVE
da bude blagoslov u njihovome domu ,te da se
svi zajedno raduju danasnjem nedeljnom danu.
Udjeli im Isuse svima svoj sveti MIR-molim Te.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 17 stu 2008 07:53 
Odsutan

Za obitelj

Bože, Stvoritelju svega, Ti si počelo i temelj obiteljskog zajedništva. Ustanovio si ženidbu kao počelo i temelj ljudskog društva a svojom milošću učinio si je velikim znakom u odnosu na Krista i Crkvu - blagoslovi i štiti naše obitelji.
Pomozi roditeljima da shvate da su suradnici Tvoje milosti i svjedoci vjere pred svojom djecom i ostalim članovima obitelji. Udijeli im milost da bi, kao prvi vjesnici vjere i odgojitelji vlastite djece, uzmogli riječju i primjerom odgajati ih za kršćanski život i pomoći im pri izboru životnog poziva. Udijeli im hrabrost da svojoj djeci pomognu odgajati duhovni poziv ako bi ga u njima otkrili. Sačuvaj sve u svojoj milosti i miru, kako bi poslije ovozemaljskih iskušenja, okupljeni u zajedništvu svetih uzmogli postati dionicima vječne sreće. Po Kristu našem Gospodinu.

Pomozi obitelji nase male IL DIVE da nadu zajednicku rijec te da svi zajedno sretno i bezbrizno zive obiteljskim zivotom u sreci molitve i razumjevanju :a1250: :a1250: :a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 18 stu 2008 11:12 
Odsutan

Gospodine Isuse evo me i sada tu pred Tobom sa molitvom i vjerom da ces me uslisati i unjeti mir u srca ove obitelji nase drage IL DIVE.Pozovi ih Gospodine na molitvu,na obracenje,na put koji vodi do Tebe kako bi u ljubavi i zajednickim molitvama pronasli pravo rjesenje za daljni obiteljski suzivot.Tebi je sve moguce i Ti uslisavas mnoge molitve,uslisi dragi Isuse i jednu od ovih mojih koje Ti predajem i vec sada od srca zahvaljujem sto ces to i uciniti.Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 18 stu 2008 21:26 
Odsutan

Vječni Oče, pogledaj Svojim blagim okom na cijelo čovječanstvo, ali posebno na IL DIVO ,na njenu obitelj i jadne grešnike. Ono je spašeno u Milosrdnom Srcu Isusovu. Po Njegovoj gorkoj muci iskazi nam Svoje smilovanje, tako da hvaljena bude svemoć Tvojeg milosrđa u sve vjekove. Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 stu 2008 08:26 
Odsutan

Ti si Isuse rekao -molite i dobit cete,trazite i naci ce te i ja Te Iauae molim da izlijes kisu svoga blagoslova na obitelj nase male IL DIVE i da samo Ti posredujes sve u njihovim srcima i njihovom domu kako bi dosli do spoznaje Tvoga Milosrda i Tvoje ljubavi...Hvala Ti Isuse.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 stu 2008 20:16 
Odsutan

O blagoslovljeni Isuse,

gdje da Te tražim, gdje da te nađem?

Gdje ću, nalazeći Tebe, naći svako dobro?

Gdje ću, posjedujući Tebe, imati svako dobro?

Gdje stanuješ? Gdje počivaš?

U Mariji, Majci Isusovoj i Majci našoj.

Majci našoj!

O Gospo, o Bogorodice,

tvoje je ime čežnja srca moga.

Ime slatko, ime blaženo;

ime utjehe i vedre nade.

Mi bijednici,

koje je grijeh kao brodolomce, udaljio od Boga;

mi koji smo u svakom času u opasnosti,

u valovima oluje;

mi koji smo na rubu smrti,

mi svi zazivamo te: Ave Maria!

Ti Zvijezdo mora, svijetli nad nama.

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 126 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 13  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]