www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 30 lip 2025 15:30

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 157 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 16  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 23 stu 2008 21:59 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 46 zahvala
Sveti Valentinu
Hvala Ti sto cujes moju molitvu i sto si mi saveznik. Spremana sam uciniti sve ono sto mogu uciniti sama, a za ostalo molim Tvoju pomoc, Tvoje svjetlo i Tvoju snagu! U pravom trenutku na pravom mjestu,
molim te za ustrajnost i zdravlje Ivane, Molimo te posalji joj prave ljude,ljecnike,pravu dozu ljekova ..da prepoznaju ono,sto joj je sada najpotrebnije..Pitam se koliko me dira tudja nevolja, koliko sam u svojim osjecajima okrenuta drugima, koliko im istinski zelim dobro, koliko mi je stalo do srece i zadovoljstva drugih, koliko se veselim njihovu uspjehu?Zato ,trazimo tvoju pomoc,smiluj se i uslisi nase malobe.
Zatoti preporucujem dragu Ivanu...Bori se i dalje za nju..
Blagoslovi ove mlade roditelje ,njihovu obitelj i sve njihove drage, cuvaj Ivanu od bolesti i pogibli duse i tijela! Cuvaj ju od napada i boli.

.Amen..

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 24 stu 2008 20:55 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
:a1250: :a1250: :a1250: i dalje za nasu Ivanu...

Isuse uslisi nas ,molimo Te...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 24 stu 2008 21:16 
Odsutan

. Sv.Valentinu ,Ti si uvijek uslisavao one koji su se s pouzdanjem k tebi utjecali. Zarko te molim za bolesnu sestru Ivanu od teskih napada Epilepsije oslobodi ju napada,budi joj zastitnik.. Isprosi joj zdravlje za kojim toliko zudi i koje joj je toliko potrebno! Ako to ipak nije Bozja volja, onda joj izmoli olaksanje trpljenja i snagu da krscanski i s Isusom nosi svoj kriz.Amen
Dragi Sveti Valentinu ,posebni zastitnice Epilepsije , podaj nam zdravlje duse i tijela,a nasoj dragoj Ivani ozdravljenje. Daj svima koji se preporucuju nasim molitvama dusevni mir i utjehu i ucini nas spremnima za sluzenje bolesnima, starima i nesretnima..
Molimo te, zagovaraj nasu dragu Ivanu kod Gospodina Boga i ne odbij nase prosnje i svojim posredovanjem kod Boga isprosi joj- ako je za dobro njene duse - milost... za koju te molimo. Pomozi joj u ovoj njenojoj potrebi i teskoj bolesti.
Sve nas krijepi da u boli i kusnji ostanemo cvrsti u vjeri i ustrajni u ljubavi.Sv. Valentinu, blagoslovi i stiti nase obitelji,i sve bolesne od epilepsije ,cuvaj ih u ljubavi i slozi obaspi ih vremenitim i vjecnim
dobrima i udalji od njih svako zlo.Amen

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 stu 2008 22:08 
Odsutan

Sveti Valentine preporuci nasu Ivanu i dalje u Isusove ruke
da bude oslobodena od svake napasti i svakoga grijeha i da
uziva sve radosti svoga zivota :a1250: :a1250: :a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 stu 2008 22:17 
Odsutan

Dobri Sv.Valentinu sva nasa nada i pouzdanje su u Tebi,.
Molimo te Gospodine Isuse posalji Duha Svetoga Ivani u njeno srce, da moze u trenucima zalosti i patnje uvijek zazvati Tvoje Sveto Ime. Daruj joj milost da Te u svemu moze slaviti, Tvoja joj je milost dovoljna. Cuvaj ju blizu svog srca da Ti pjeva hvale i kad ju nevolje opkole.

Hvala Sv.Valentinu , Slavim Te Isuse, hvalim Te Gospodine!Amen..

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 stu 2008 21:47 
Odsutan

Sv.Valentinu...

Molimo Te da nam i dalje priteknes u pomoc da se moze suociti s problemima koji je muce i proganjaju.O Isuse Gospodine,Ti ih uzmi i preobrazi ih, da postanu na dobrobit i ozdravljenje nje same i njene obitelji. Ucini ih sposobnima da razumijemu Volju Ocevu i da sluze primjerom. Neka uvijek teze za uzvisenijim idealima i neka u zivotu ostvaruju svoj ljudski i krscanski poziv Blagoslovi njihovog Mihaela , stiti njihovo zdravlje poticuci ih na dobro i ne dopusti da izgube vjeru i cistocu zivota..Amen

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 27 stu 2008 20:39 
Odsutan

Sveti Valentine molimo te i sada posreduj kod Isusa za nasu dragu Ivanu
i njene najdraze...Isuse Tebi su poznate sve nase nakane i molimo Te od srca uslisi nas i Tvoja sveta volja neka se vrsi... :a1250: :a1250: :a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 27 stu 2008 21:48 
Odsutan

Dragi Sveti Valentinu , veliki svece i cudotvorce ti si uvijek pomagao i tjesio sve koji su se tebi utjecali u svojim potrebama s vjerom se i ufanjem utjecemo tebi i tvojemu svetom zagovoru kod Boga danas. Molimo te, zagovaraj Ivanu kod Gospodina Boga i ne odbij nase prosnje i svojim posredovanjem kod Boga isprosi joj milost ozdravljenja..

Pomozi mi u ovoj mojoj potrebi i ovoj mojoj molitvi..za Ivanu.Amen

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 stu 2008 20:42 
Odsutan

Sv.Valentinu ,Ti si uvijek uslisavao one koji su se s pouzdanjem k tebi utjecali.Mi te molimo za bolesnu sestru Ivanu .Isprosi joj zdravlje za kojim toliko zudi i koje joj je toliko potrebno! Ako to ipak nije Bozja volja, onda joj izmoli olaksanje trpljenja i snagu da krscanski i s Isusom nosi svoj kriz. Neka draga Ivana i njeno dijete , nadju svoj mir , pravu vjeru, i ljubav.Neka njezin muz i njen zivot ,promjeni mustru zivota,i neznanja njene bolesti .. posreduj da postane Bozje dijete i osjeti Bozju milost u ovom zivotu i neizrecivu radost,koja joj je potrebna.Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 29 stu 2008 17:33 
Odsutan

:a1250: :a1250: :a1250: Neka se vrsi Tvoja volja Gospodine.

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 157 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 16  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]