www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 28 lip 2025 06:28

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 3341 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122 ... 335  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 26 stu 2008 10:45 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 2 zahvala
NASA NOVA CLANICA,.. JE POTREBITA MOLITVE OD SVAKOG POJEDINO OVDJE NA FORUMU,..
MOLIMO DA SE MORE MILOSTI IZLIJE U OVU SKROMNU OBITELJ,.. DA BOZJA LJUBAV I SRECA,.. NADVLADA SVAKU TUGU,.. I VJEROM NEK NESTANE I BOLEST, ZAUVIJEK U IME ISUSOVO!!! PA DA OVA OBITELJ MOGNE U MIRU, ZDRAVLJU I BLAGOSTANJU UZIVATI PLODOVE VJERE U GOSPODINA,.. AMEN,...
KIKI napisao:
Dobar dan svima dragim i dobrim ljudima,

nova sam na ovom prekrasnom forumu. Imam 33 godine, majka sam 2 djevojcice i trenutno prozivljavam pravu dramu u obitelji. suprug mi je tesko bolestan no ja se uzdam u svoga Boga, premilu Majku i svog Spasitelja jer njima je sve moguće. Molitva mi daje snagu da izdržim.
smajlic6
Želim svima ugodan i blagoslovljen ovaj kišni dan i molite za mog supruga. Slijedeći tjedan ide na novi ciklus kemoterapije i kontrolne nalaze.

Bog Vas sve Blagoslovio!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 stu 2008 11:31 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Zahvaljeno je: 0 zahvala
:a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 27 stu 2008 14:32 
Odsutan

Podijelio: 3 zahvala
Zahvaljeno je: 6 zahvala
damir707 je napisao/la:
Hitna molitva za Bernardinu
zamoljeni smo da izmolimo za zdravlje Bernardine koja ide na vrlo tešku i rizičnu operaciju nakon svih dosadašnjih uspješnih i neuspješnih operacija i kemoterapija u zadnjih 5 godina.
.
Operacija baš i nije uspjela jer su Bernardinu samo zatvorili kad su ustanovili složenost i opasnost zahvata. Veliki tumor koji je metastazirao s primarnog se ne može kirurškim zahvatom odstraniti. Molite se i dalje za njeno zdravlje jer smo bili već puno puta svjedoci da je Bog svemoguć

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 27 stu 2008 14:40 
Odsutan

Zahvaljeno je: 3 zahvala
damir707 napisao:
damir707 je napisao/la:
Hitna molitva za Bernardinu
zamoljeni smo da izmolimo za zdravlje Bernardine koja ide na vrlo tešku i rizičnu operaciju nakon svih dosadašnjih uspješnih i neuspješnih operacija i kemoterapija u zadnjih 5 godina.
.
Operacija baš i nije uspjela jer su Bernardinu samo zatvorili kad su ustanovili složenost i opasnost zahvata. Veliki tumor koji je metastazirao s primarnog se ne može kirurškim zahvatom odstraniti. Molite se i dalje za njeno zdravlje jer smo bili već puno puta svjedoci da je Bog svemoguć

Bože smiluj se Bernardini , molimo te za njezino ozdravljenje , da se proslaviš preko nje ali neka se vrši tvoja sveta volja.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 27 stu 2008 20:51 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
Milosrdni Isuse, ja se uzdam u Tebe, i znam da brines, za sve nas i nase nakane HITNE MOLITVE Gospodine vapijem Tebi i predajem Ti i posvecujem ovu molitvu,sve ove clanove koji su zatrazili Tvoju pomoc i Tvoje Ime ,Smiluj se i uslisi nase nase molitve..
Iz ljubavi moga srca i u snazi Duha Svetoga darujem Ti svoj zivot ,svoju bolest umora..i druge bolesti ovi dragi ,brace i sestara ..i sve ono sto se veze uz to...moju majku,koja je danas izasla iz bolnice..i druge majke nasih dragig clanova..
Ruzo Otajstvena.. Bezgrijesno Srce Djevice Majke Marije,
i sigurno utociste Tvojeg Bezgrijesnog Srca,zagovaraj nas kod Tvojeg Sina..Gospodina Isusa Krista...
Kroz plamen Tvoje majcinske ljubavi, preko Tvojih bezgrijesnih ruku,
stavljam svoje predanje kao dar u Tvoje Srce, Isuse.
Isuse, otvaram ti svoju nutrinu, svoje srce i svoju dusu ,daj mi uvjek snage da molim za one kojima je potrebno....
Udji u svaku ranu u svima nama,i onih koji su u nasim nakanama, i u svaki kutak tame, da osvijetli sve ono..
sto ceka na Tvoje Smilovanje, i Milosti...
Isuse Dotakni nas , Isuse, svojom svetom desnom rukom i svojom milosrdnom ljubavi,svojim Blazenim Pogledom...cuj nase vapaje,i one koji se Tebi obracaju..

Gospodine Isuse, osposobi nas da Ti sluzimo zauvijek,da na vrijeme prepoznamo ,kako mozemo doprinosti ,vise i vise. Tvojoj milosrdnoj ljubavi, u cast Tvoga Bozanskoga Srca, na Hvalu i Slavu Tvojeg Svetog Imena..
Neka bude kako si rekeo, "Ti si svijetlo ovomu svijetu"

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 stu 2008 07:52 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
O moj Bože, ispuni moju dušu svetom radošću, hrabrošću i jakošću da ti služim. Ražari svoju ljubav u meni i koračaj sa mnom ovaj komad puta koji je preda mnom. Ne vidim toliko daleko naprijed, ali kad stignem tamo gdje se sada zatvara horizont, novi predio će se otvoriti preda mnom i ja ću ga prihvatiti u miru.

O moj Boze ,smiluj se nasim bolesnicima i pomozi im da strpljivo se nose sa teskim njihovim bolestima,da steknu pouzdanje i ustrajnost,
mir i ljubav,da mogu sluziti Tvojoj Svetoj volji..Amen

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 stu 2008 08:32 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Molimo Te Gospodine uslisi i sada sve ove nase molitve i sve ove nase drage i bolesne osobe koje Ti predajemo sa cvrstom vjerom i pouzdanjem u Tvoju ljubav i izljecenje tih bolesnika...Neka se vrsi Isuse sveta volja Tvoja...

Pomolimo se i za jednu jako bolesnu IVANKU koja lezi u bolnici-bolest pljuca i imunoloskog sustava-jako tesko stanje-bubrezi otkazuju zbog ljelova :a1250: :a1250: :a1250: Boze budi joj milostiv.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 stu 2008 10:25 
Odsutan

Zahvaljeno je: 2 zahvala
Oce, prikazujem ti neodlucnost jednog tvojeg djeteta,..
Gospodine prikazujem ti sve njegove slabosti, da mu ti das Snagu, Hrabrost i Odvaznost,...
Molim te,.. pokazi mu, i dozvoli mu da osjeti, cvrsto i bez sumnje koji je Tvoj sveti Plan sa njim.. i pomozi mu da se odluci,... da se Vrsi Tvoja Sveta Volja u njegovom zivotu,...

A posebno ti prikazujem sve rane njegovog malenog srca,.. Samo ih Ti mozes izljeciti Ocinskom Ljubavi,.. molim Te, dotakni ga,... izljeci ga,.. zacijeli ga,...

H V A L A - T I - O C E

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 stu 2008 11:09 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Matyjesus napisao:
Oce, prikazujem ti neodlucnost jednog tvojeg djeteta,..
Gospodine prikazujem ti sve njegove slabosti, da mu ti das Snagu, Hrabrost i Odvaznost,...
Molim te,.. pokazi mu, i dozvoli mu da osjeti, cvrsto i bez sumnje koji je Tvoj sveti Plan sa njim.. i pomozi mu da se odluci,... da se Vrsi Tvoja Sveta Volja u njegovom zivotu,...

A posebno ti prikazujem sve rane njegovog malenog srca,.. Samo ih Ti mozes izljeciti Ocinskom Ljubavi,.. molim Te, dotakni ga,... izljeci ga,.. zacijeli ga,...

H V A L A - T I - O C E

smiluj se Oce naš,proslavi se u njegovom srcu , hvala Ti :a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 stu 2008 16:04 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Gospodine Isuse ,dodirni svako srce ,duh,dusu i tijelo ovih bolesnika za koje Te molimo i ozdravi ono sto je bolesno po svojoj svetoj volji.Ti Gospodine znas svakoga od njih i Ti znas kome ces na koji nacin pomoci,a mi Ti od srca zahvaljujemo na Tvome Milosrdu.Neka je blagoslovljeno Sveto Ime Tvoje.

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 3341 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122 ... 335  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]