www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 27 lip 2025 23:15

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 3341 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125 ... 335  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 05 pro 2008 21:17 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 13 zahvala
Zahvaljeno je: 9 zahvala
za Zdenku i Renatu-za odnos majke i kćeri...BVB

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 pro 2008 09:25 
Odsutan

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
Gospodine,sada Ti predajem jako bolesnog i ispacenog Ismeta koji ceka da ga pozoves iz ovoga svijeta jer rak je zahvatio sve organe i strasno se muci.Samo mu Ti Isuse mozes pomoci i spasiti ga ovih muka-molim Te .Molim Te i za sve ove bolesnike koji su upisani na ovoj stranici hitnih molitvi da im se smilujes i po svojoj svetoj volji ucinis ono sto je za njih najbolje.Zahvaljujem Ti Isuse na svim uslisanim molitvama i vjerujem u Tvoju ozdravljujucu snagu i pomoc.Hvala Ti Isuse.Pomozi bolesnima-molim Te.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 pro 2008 20:51 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
Thompson napisao:
Ja ću ovjde napisat molitvu za te ljude,vaše i moje poznanike te one kojih se nema tko spomenuti,al to je moja molitva,iz moga srca,pa tako i vi napišite svoju molitvu,pa če mo svi čitati molitve jedan od drugoga!

U ime Oca i Sina i Duha Svetoga,amen.
Dragi Bože,ti koji si nad svima nama,koji nas gledaš i voliš iz svoga kraljevstva sa anđelima,moli za duše ljudi koji izgubiše najveće blago, vjeru u tebe.Smiluj se njihovim srcima,ulij u njih nadu u bolje sutra, otvori im oči te ih primi za ruke da izađu iz tame svoga života,te da dođu u svjetlo vjere-tvoje srce!Molimo te Bože da iz njihovih duša makneš umor,nesreću i bol, te da im mi zajedno sa tobom previjemo rane.Molimo te Bože i za nas same,da i dalje stojimo na ovom putu,putu vjere i ljubavi,putu zajedništva.Amen

:q4:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 pro 2008 11:55 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

za moje zdravlje..
molim vas

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 09 pro 2008 08:45 
Odsutan

Gospodine Isuse i sada Te molim svim zarom svoga srca da dodirnes svojom ozdravljujucom rukom sve bolesnike koji su ovdje zapisani i sve potrebe koje Ti sada predajem iz nasega foruma TTa i molim Te oslobodi nas sve svih crnih misli i svega zla koje nas obilazi i ulij obilje Svoga blagoslova na sve nas i nase bolesne ovdje i u nasim obiteljima-molim Te Gospodine budi mi milostiv i uslisi moje molitve po svojoj svetoj volji ,a ja Ti vec sada zahvaljujem za sve Tvoje milosti koje nam darujes .Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 09 pro 2008 09:31 
Odsutan

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
Molim vas molitvu za Ivaninu mamu - jako joj je loše, u bolnici je na pretragama, naglo joj je pozlilo, ne zna se što joj je...Jako se boji i ona i članovi njene obitelji..

..Isuse, budi im milosrdan, ona koju ljubiš - bolesna je..Ozdravi je, Ti to možeš i želiš učiniti...Hvala Ti! :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 09 pro 2008 15:38 
Odsutan

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Molitva;
Za sve ovdje navedene..
Po zagovoru i ljubavi Majke Marije
Po Gospodinu Isusu Kristu;
Neka bude Tvoja volja Oče
Ojačaj nam vjeru i očisti duh..
tako da znamo moliti i primiti
A sve ove molbe kako reče Isus;U Njegovo ime tražimo;
Jer dosad nismo tražili;
Ali sad tražimo u Tvoje Ime Isuse
Hvala Bože za sve što nam činiš i što ćeš učiniti
Amen!
Hvala :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 09 pro 2008 20:25 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
jasenka napisao:
imam jednu molbu.Znam da svaki dan molite za mene kao i ja za vas,no ovaj put molim da molite za moje zdravlje. Od mjeseca lipnja imam prilično veliku ranu na nozi(rupu) koja nikako da zacijeli.Sve sam već pokušala, a ona je sve dublja i dublja.

anchi_zagreb napisao:
za moje zdravlje..
molim vas

ela bredi napisao:
Molim vas molitvu za Ivaninu mamu - jako joj je loše, u bolnici je na pretragama, naglo joj je pozlilo, ne zna se što joj je...Jako se boji i ona i članovi njene obitelji.

Za sve ove nakane i za Tatu od Veki,koji je bolestan...

Milosrdni Isuse, ja se uzdam u Tebe, i znam da brines, za sve nas i nase nakane HITNE MOLITVE Gospodine vapijem Tebi i predajem Ti i posvecujem ovu molitvu,sve ove clanove koji su zatrazili Tvoju pomoc i Tvoje Ime ,Smiluj se i uslisi nase nase molitve..i udjeli im ozdravljenje ,koje im je toliko potrebno..
Iz ljubavi nasega srca i u snazi Duha Svetoga darujemo Ti nas zivot ,nase bolesti ,nase brige ..i druge bolesti ovi dragi ,brace i sestara ..i sve ono sto se veze uz to
.. Bezgrijesno Srce Djevice Majke Marije,
i sigurno utociste Tvojeg Bezgrijesnog Srca,zagovaraj nas kod Tvojeg Sina..Gospodina Isusa Krista...
Kroz plamen Tvoje majcinske ljubavi, preko Tvojih bezgrijesnih ruku,
stavljam svoje predanje kao dar u Tvoje Srce, Isuse.
Isuse, otvaram ti svoju nutrinu, svoje srce i svoju dusu ,daj mi uvjek snage da molim za one kojima je potrebno....
Udji u svaku ranu u svima nama,i onih koji su u nasim nakanama, i u svaki kutak tame, da osvijetli sve ono..
sto ceka na Tvoje Smilovanje, i Milosti...
Isuse Dotakni nas , Isuse, svojom svetom desnom rukom i svojom milosrdnom ljubavi,svojim Blazenim Pogledom...cuj nase vapaje,i one koji se Tebi obracaju..

Gospodine Isuse, osposobi nas da Ti sluzimo zauvijek,da na vrijeme prepoznamo ,kako mozemo doprinosti ,vise i vise. Tvojoj milosrdnoj ljubavi, u cast Tvoga Bozanskoga Srca, na Hvalu i Slavu Tvojeg Svetog Imena..
Neka bude kako si rekeo, "Ti si svijetlo ovomu svijetu"Amen...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 pro 2008 14:24 
Odsutan

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
Molim vas hitnu molitvu za gospođu Baricu - to je majka moje prijateljice Ivane koja je zbog jakih glavobolja kojima ne mogu pronaći uzrok u bolnici već nekoliko dana. Sutra se očekuju novi nalazi, obitelj se jako boji, Ivana je vrlo potresena i unatoč molitvi, jako se boji...

Molim vas za molitvu, Ivana je tek nedavno ozbiljnije ušla u vjeru, pokazuje izrazitu želju i trud da upozna našeg Gospodina i neprestano mu s ljubavlju vapije...

Ona vjeruje da se Isus može proslaviti korz bolest njene majke, ali se boji da to možda ipak nije Njegova volja...Pomozimo joj svojom molitvom ojačati vjeru u ozdravljenje njene majke koja je također vjernica.

Hvala vam!

Hvala, Isuse, Oče naš!!! :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 pro 2008 14:54 
Odsutan

Bože naš, Oče, Ti koji daruješ život i njime upravljaš pogledaj na ovu tvoju sestru Baricu,
budi joj snaga u njenoj nemoći! :a1250: :a1250: :a1250: :a1250: :a1250:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 3341 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125 ... 335  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]