www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 27 lip 2025 19:06

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 3341 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126 ... 335  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 11 pro 2008 15:28 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
Gospodine Ti si rekao "Tko u moje Rijeci vjeruje imat ce zivot vjecni " Evo Gospodine ja vjerujem da ces Ti sve izvesti na dobro i ojacati vjeru ovoj djevojki,jer bila je izgubljena i opet Ti se vratila...Isuse Ti si svjetlo nase i nas ozdravitelj,proslavi se kroz nase molitve :a1250: :a1250: :a1250: .

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 pro 2008 16:46 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Hoću i ja Ela..
reci joj da je važno se s povjerenjem prepustit..i slobodno od svega i za sve..
sloboda liječi..Istina Božja liječi..
neka ne očajava..nego nek se oslobodi i bit će sve dobro
pozz :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 pro 2008 20:09 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
ela bredi napisao:
Molim vas hitnu molitvu za gospođu Baricu -
Molim vas za Ivanau je tek nedavno ozbiljnije ušla u vjeru,

Ona vjeruje da se Isus može proslaviti korz bolest njene majke, ali se boji da to možda ipak nije Njegova volja...Pomozimo joj svojom molitvom ojačati vjeru u ozdravljenje njene majke koja je također vjernica.

O Majko Isusova,zbog Tvojih neizmjernih boli gledajuci patenje Tvoga Sina i Njegovu smrt,zbog gorkih suza koje si proplakala,ja te molim,prikazi ti,sa Ranama i Krvlju prekriveno Tijelo naseg Bozanskog Otkupitelja zajedno sa Tvojim Bolima i Suzama,Nebeskom Ocu za spasenje svih dusa i za milost,ozdravljenja,obracenja,utjehe i pomoci...
svih onih,koji su ovdje zapisani.smiluj se svakom u njegovoj potrebi...
Napisi sa tom Krvlju nasa imena u Knjigu Zivota,kako bi mi kao njeni stovatelji ovdje na zemlji,jednom s Tobom i svim odabranima,ovu Svetu Predragocijenu Krv smjeli Slaviti,sada i u vjecnosti..

Neka ih blagoslovi Isus,Razapeti,kroz svoju Predragocijenu Krv..i neka se Proslavi u njihovim potrebamam..Amen..

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 12 pro 2008 01:50 
Odsutan

Podijelio: 75 zahvala
Zahvaljeno je: 31 zahvala
Molim za moju prijateljicu Editu ciji muz je umro u 44 godini u prosli petak, a ona sa troje djece prenosi njegovo tijelo da bi ga sahranila u rodnoj BanjaLuci. Putuje sljedeci tjedan. Tuzan je to put, pretuzan. Gospodine Isuse, spusti svoje oci i ruke i obrisi suze koje ovih dana su prolivene. Poslusaj rijeci jedne djevojcice koja place za svojim ocem te kaze :"Ja necu Bozic ja hocu svoga tatu." Daj da ipak radost Bozica dode i u ovo malo srce. Pogledaj ih Isuse molim te.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 pro 2008 08:41 
Odsutan

Pohodi Gospodine i sada ove bolesnike koji su zapisani na ovim stranicama i molimo Te od srca u poniznosti uslisi nase molitve po svojoj svetoj volji..Ja vjerujem Isuse da ih vec sada ljecis jer Ti nemozes odbiti nase molbe koje zazivamo na ove bolesnike u Tvoje sveto Ime..Hvala Ti Isuse.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 pro 2008 10:33 
Odsutan

Zahvaljeno je: 2 zahvala
Oce,.. puno je tuzne djecice za ovaj Bozic,.. odrasle i malene,..
Mnogi ce sa tugom provesti ove dane,..

Mnogi ce u Tebi traziti rjesenje ili odgovor,..

Nekima ces pak biti jedina utjeha Ti,...

Molim te pogledaj Svojim Milostivim Pogledom na suze svih ovih koji tuguju, koji su sami, napusteni, u potrebi, koji tragaju za Tobom i Tvojom Istinom,...

Molim te Oce,... ucini cudo u svim tim srcima... i nek prihvate Tvoju Svetu Volju u svojim zivotima,... nek Te nadju,.. nek se samo tebi Utjecu,...

Hvala ti Oce,... :a1250: :a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 pro 2008 16:10 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
Citat:
Antonella je mlada mama , bolesna od raka u zadnjem stadiju. Liječnici joj daju još 24 sata života i strašno pati. Zaustavimo se svi na jedan čas i izmolimo krunicu Milosrdnog Isusa da bi joj Isus dao snagu u ovim zadnjim časovima i da ju primi u svoje kraljevstvo. Gasi se u svojem domu nakon godina strašne patnje , molimo našu milu Majku za njezinu obitelj koja je shrvana od bola . Hvala vam.

Citat:
Molim za moju prijateljicu Editu ciji muz je umro u 44 godini u prosli petak

Isus kad god je negdje dolazio je pozdravljao sa : "mir vama".
To je ono sto je dokazivo da je covjeku potrebno pa makar i gripu imao potreban mu je mir da bi ozdravio, a dokazano je da molitveno je to predvorje ozdravljenja jer u samom tom ozracju covjek moze i svojom voljom upravljati jer u miru covjek moze srce svoje cuti na pravi nacin i tako se dovesti u stanje ozdravljivanja a jedino istinski mir daje Bog.
Prema tomu to je poveznica kad Bog lijeci preko molitve, on daje mir i cuje covjeka koji zaziva Ime Isusovo i kaze: "u ime mog sina sve je moguce u ime duha njegovog mozete sto god zistete, pa i ozdravljati sebe i druge". I naravno tu dolazimo do onog dijela koji je kljucan a to je vjera, bez nje nema niceg "idi vjera te tvoja spasila" ili "ne vidjeh nigdje vece vjere nego u ovog satnika". Vjerujte i bit ce vam, a sve to bez ljubavi i mira ne nastaje samo od sebe.pa tako iza znanost ne postoji nista drugo nego vjera jer da nema vjere nebi ni krenula na put kojim ide i vjeruje da ce nesto otkriti i pomoci boljitku zivota naravno puno puta na tom putu i grijesi ali tako je to sa covjekom.
MIR S VAMA..

MIR I BLAGOSLOV KUCI VASOJ...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 pro 2008 20:56 
Odsutan

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
..Čitam ove molitve...Antonella u strašnim mukama..s nagovještajem od još samo 24h života....Edita putuje s tijelom mrtvog muža u svoju domovinu...djeca plaču za ocem...

...Moja Ivana javlja da su njenoj majci, gospođi Barici koju sam jučer stavila u molitvene nakane, danas dijagnosticirali tumor na mozgu...Svijet i život su se najednom preokrenuli naglavačke...Majka Barica još ni ne zna što joj je..Još joj nisu rekli...Ivana me pita može li se i kod takve dijagnoze što učiniti..Tj. može li Isus i tu pomoći...Ja kažem: Naravno da može..Tu se može još više proslaviti...

Tako je ponekad ovaj život pun boli, pun rastanaka, pun patnje...Koliko li negdje bole ovakve situacije...Koliko patnje čovjek mora ponijeti ponekad..Naravno, uz Isusovu pomoć...Ali kako li je negdje teško biti vjernik kad ti kažu: tumor na mozgu...ili još samo 24 h života...Kad jeca plaču za ocem, a Božić pred vratima...

O mileni Isuse, Bože naš, mi smo svi TVOJI i tvoji želimo ostati - Ti si Gospodar naših tijela, duha i duše i molimo Tvog i našeg Oca po Tvom imenu - SPASI, mili Oče, sve ove bolne duše koje ti vapiju!!! O, presveti Oče, budi nam milosrdan! Smiluj nam se svima po svome beskrajnom Božanskom milosrđu!! Ta ti si jači i od bolesti i od smrti...Znamo da šće svi oni jednom doći k Tebi, i mi zajedno s njima...ali ipak Te molim...zadrži ih još ovdje s nama na Zemlji...Ne daj da umru...Još ih želimo uza se...Proslavi se kroz njih da onda i oni, koje si ozdravio, još više naviještaju Tvoje Božanstvo i šire Tvoje Kraljevstvo...Isuse - Ti si najbolji Liječnik - ako hoćeš, izliječi ih!!!! Jer mi vjerujemo da Ti to možeš!! Vjerujemo u ime onih koji ne mogu vjerovati!! Dajemo Ti salvu. čast i hvalu i u njihovo ime! Ne odbij vapaja naših, ljubljeni Oče, ljubljeni Brate!!

Oče, smiluj nam se jer mi te ljubimo!! :grlim te:
Hvala Ti!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 pro 2008 09:42 
Odsutan

Treca Adventska svjeca gori,neka gori i za sve ove bolesnike da ta svjetlost razasja vasa srca i odnese sve tmine ,a unese svjetlost ozdravljenja i ljubavi Bozje.Neka ta svjetlost ugasi sve bolesti i obasja vase tjelo zdravljem i ocisti vasa srca da i u njima zasja vjecno svjetlo za docek maloga Isusa koji ce se u njima nastaniti. Isuse ja vjerujem da si i sada uz ove bolesnike koji su upisani u ovim hitnim molitvama...Hvala Ti Isuse sto donosis svjetlo u ove bolesne duse.Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 pro 2008 11:27 
Odsutan

Podijelio: 1 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Prikazujem jednoga dječaka u hitne molitve koji ide sa mojom Antonijom u razred. Ima jako tešku obiteljsku situaciju i prilično je zanemaren i zlostavljan od obitelji. Dijete ima velike poteškoće: ima izljeve agresije i mržnje na djecu, hiperaktivan je, burno reagira, psuje, ima poteškoće u učenju i savladavanju gradiva, ima poremećaj pažnje,...
ukratko...
jako je duhovno ranjen i potrebno mu je puno ljubavi i pažnje, a oko sebe nailazi samo na odbacivanje i prijezir...

Spomenite ga se u svojim molitvama jer je Krist ranjen u malome Kristijanu.

Hvala. BVB

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 3341 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126 ... 335  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]