www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 28 lip 2025 11:52

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 3341 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140 ... 335  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 03 vel 2009 18:47 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 46 zahvala
Za bolesnu osobu

Dobri sv. Blazu !
Žarko te molim za bolesne osobe...Ti si uvijek uslišavao one koji su se s pouzdanjem k tebi utjecali.
Isprosi svima zdravlje za kojim toliko žude i koje im je toliko potrebno!
Ti, koji si u svom zemaljskom životu bio prijatelj onih koji su patili i velikodušno im pomagao ljubavlju i čudesima, štiti i sve nas od bolesti, a u njima krijepi i tješi tako da bi nam postale izvor zasluga za život vječni.
Ti si posvetio svoj život i istrošio svoje snage za spas kršćana i povratak nevjernika k Bogu. Ti si i sada posrednik Božjega milosrđa za obraćenje grešnika. Molim te, posreduj kod Gospodina za sve ove osobe H.M.., .
O dragi Sveče, neka te osobe nađu izgubljenu vjeru, neka počnu živjeti pravim kršćanskim životom i neka nađu mir i radost Božjega prijateljstva! . Amen

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 03 vel 2009 21:53 
Odsutan

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
Molim da se molimo za moju tetu Nadu kojoj je dijagnosticiran hepatitis B... Hvala!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 04 vel 2009 14:48 
Odsutan

Presveta, bez grijeha začeta Djevice, majko moja Marijo!
Prikazujemo Ti sve nakane,ove nase molitve...
K tebi, majci Gospodina moga i utočištu grješnika, ja najnevoljniji od svih, danas se utječem, o velika kraljice, ja se klanjam i hvalim te za sve milosti, koje si mi do sada udijelila, osobito zato, što si me sačuvala od pakla, koji sam toliko puta zaslužio. Ja te ljubim, predraga Gospo, i od ljubavi, koju k tebi nosim, obećajem da ću ti uvijek služiti, i sve, što mogu, učiniti, da te i drugi ljube.

U te stavljamo sve ufanje nase, u ruke tvoje polažemo sve spasenje nase ; uzmi nas za sluge svoje. Pa jer toliko možeš kod Boga, očuvaj nas od svih napasti; ili nam isprosi snagu, da ih vazda do smrti nadvladamo. U tebe molim pravu ljubav prema Isusu Kristu. Od tebe se nadamo, da ćemo dobro umrijeti, Majko moja i Majko nasa.! Za ljubav, koju njeguješ prema Bogu, molim te, budi nam u pomoći vazda, osobito, u zadnji čas života moga. Ne ostavi me sve dotle, dok ne vidiš, da sam spašeni u nebu, gdje ćemo te blagosljivati i slaviti milosrđe tvoje za vijeke vjekova. Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 04 vel 2009 21:23 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 75 zahvala
Zahvaljeno je: 31 zahvala
Draga Gospe moli za sve nase potrebe, tebi se utjecemo. :a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 vel 2009 08:30 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
POMOLITE SE HITNO ZA JEDNU KRISTIJANU ZA KOJU SE VEC TRI DANA NEZNA GDJE JE. STARA JE 18 GODINA I SKLONA DEPRESIJI-ZNA SI IZREZATI SVE RUKE I NANOSITI BOLI-MOLITE ZA NJU-MOLIM VAS...

Isuse Ti poznas to svoje dijete,pomozi joj da se vrati i oslobodi ju
njene bolesti.Isuse Ti ju poznajes bolje od svih onih koji ju znaju,
pomozi joj molim Te.Vrati ju Isuse na pravi put i prosvjetli njenu
pamet.Oslobodi ju Isuse svih krivnji i izljeci sve njene dusevne boli.
Isuse ja Te :a1250: :a1250: :a1250: :a1250: :a1250: :a1250: :a1250:

To je posvojena curica moje sogorice...Molite ..

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 vel 2009 09:16 
Odsutan

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Kristijana ..
Bog neka ti pomogne

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 vel 2009 09:29 
Odsutan

Zahvaljeno je: 2 zahvala
Boze, Oce,.. prikazujem ti Kristijanu, njenu bol, usamljenost i osjecaj odbacenosti,.. povedi je ti ka sebi,.. upravi njeno srce radosti u Tebi,...

i Oce,.. takodjer ti prikazujem mog brata Samuel89, Oce,.. on izgubljeno luta u tami,.. Oce,.. on slijedi ono sto nije od tebe,.. Oce,.. on sam ne moze,.. a mi mu ne mozemo pomoci,.. Smiluj se... upravi cijelu ovu situaciju na dobro svih,.. a posebno na dobro njegovo,.. Tvoj Ivan,... koji je smjelo prije tri mjeseca govorio da je Tvoj,.. i nije se stidio,.. poklekao je - pao je - tone..----

Oce, ja ti vise ne znam kako opisati,.... jedino nauci me moliti,.. da izmolimo njegovo oslobodjenje,.. izljecenje,.. obracenje,... mjenjanje,...

posebno te molim da mu za pocetak das dar poniznosti,.. molim te nek to bude prvi korak u njegovom novom zivotu,..

Hvala ti Oce,...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 vel 2009 12:01 
Odsutan

Vječni Oče, prikazujem Ti sve Rane, patnje i Predragocjenu Krv iz svetih Nogu Tvojega Sina, našega Gospodina i Učitelja, za svu Tvoju djecu koja lutaju, za Kristijanu,za Ivana-(Samuela89) i sve ostale, kao ovce bez pastira, u ovoj zastrašujućoj velikoj šumi. Zaštiti ih od divljih grabežljivaca i daj im mir, da bi mogli biti jedno i sjedinjeni na isti način kao stoje čavao držao čvrsto Noge moga Učitelja i Spasitelja Isusa Krista. Amen.

Predragocjena Krvi Isusa Krista - vladaj vječno. Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 vel 2009 17:00 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
KRISTUJANU SU NASLI KOD JEDNE KOLEGICE -ALI MOLIMO

I DALJE ZA NJU JER POTREBNO JE:

Hvala svima koji molite. BvB. :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 vel 2009 17:33 
Odsutan

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
U vječnu nakanu ovih divnih srdaca koja su na Tebe tražim i svih onih koji će jednog dana doći i ovdje moliti upisujem danas ove ljude:

- Mladen /za njegovo preobraćenje, tj. za milost da mu Bog podari veliku čežnju da krene u potragu za Njim i da ga nađe u Isusu Kristu iz Nazareta i da jednog dana postane katolik; da mu Bog da milost da odolijeva svim napastima sad kad još nije zaštićen nijednim sakramentom niti katoličkom vjerom
- gospođa Mirjana/da je Bog sačuva od svega Zla koje joj radi njen muž i da je dodirne Isus iz Nazareta i da Ga spozna u Svetoj Katoličkoj Crkvi, a ne u Jehovinim svjedocima kojima već godinama pripada
- Branko/za njegovo preobraćenje, tj. za milost da mu Bog podari veliku čežnju da krene u potragu za Njim i da ga nađe u Isusu Kristu iz Nazareta i da jednog dana postane katolik
-Marina/za njezino preobraćenje, tj. za milost da joj Bog podari veliku čežnju da krene u potragu za Njim i da ga nađe u Isusu Kristu iz Nazareta i da jednog dana postane katolik
- Milan/ da ga Duh Sveti prosvijetli, da mu se Bog smiluje i pokaže mu koliko je zla učinio svojoj obitelji; da napusti Saibabino učenje i da i on jednog dana upozna Isusa Krista iz Nazareta...ako se u ovom životu Milan ipak ne preobrati, molim Oca da mu sudi po svom Božanskom milosrđu...
I molim Isusa da prekine svako prokletstvo koje je moglo doći, koje možda dolazi ili bi možda moglo doći na Mladena, Branka i Marinu preko vjere njihovih roditelja Mirjane i Milana...Osobito preko Milana...
Pod vječnu zaštitu Predragocjene i Presvete Krvi Kristove danas stavljam Mladena i njegovu obitelj i pretke. Dajem Ti, Isuse voljeni i presveti, SLAVU, ČAST i HVALU u njihovo ime!!!! Ljubim Te i žeđam za Tobom uime svih njih! Prikazujem Ti, Oče, sva svoja dobra djela koja ću ikad učiniti, koja činim i koja sam činila i sve svoje boli i patnje koje ću prolaziti kroz život s Mladenom - sve to ti prikazujem združeno s Predragocjenim Isusovim mukama i Njegovom Krvlju na Tvom Oltaru u nakanu za PREOBRAĆENJE tih zavedenih duša i da im sudiš po Božanskom Milosrđu!
HVALA TI, mili Oče!
Za sebe molim Tvoju snagu i pomoć da se NIKAD, ni na trenutak, ne odijelim od Tebe!

U vječnu nakanu danas upisujem i neobraćene članove moje obitelji:
- tatu Stanislava
- braću Tihomira i Davida
- sve svoje rođake i prijatelje
Isuse, pošalji im svog Duha Svetoga Prosvjetitelja i podaj im milost čežnje za Tobom - da te krenu tražiti i da Te pronađu!
Amen!

Zahvaljujem našem jedinom Bogu i svima vama na vašoj molitvi! Zahvaljujem vam uime svih ovih zavedenih duša!

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 3341 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140 ... 335  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]