www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 25 lip 2025 00:42

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 850 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 85  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 27 vel 2009 19:05 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
Svemogući i dobri Bože! Iako nevrijedan, s pouzdanjem sam se utjecao tvojem milosrđu po zagovoru tvojega milog sv. Antuna. Ti si me milostivo uslišao, zapravo - uslišao si molbe sv. Antuna koji se za mene dobrostivo zauzeo. Hvala ti, hvala tvojoj vječnoj i neizrecivoj dobroti. Hvala i mom dragom posredniku pred tobom, sv. Antunu, kojeg si divno proslavio među svojim svetima!
Obečavam da ću ti biti i unaprijed, uvijek, istinski zahvalan ne samo riječju nego i djelom, ne samo hvalospjevom nego i životom. Daj mi milost da znam i uzmognem savjesno upotrebljavati sve tvoje darove i milosti te tako postići vječno spasenje, blaženstvo na koje smo pozvani i kojim te želim hvaliti i slaviti sa svim svetima u sve vijeke vjekova. Amen

Dobio sam usmeni 5. Sve mi 5 ovaj semestar samo uz pomoć Boga, Isusa, Marije i svih svetaca i arkanđela i anđela. Koja radost...

Hvala vam!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 27 vel 2009 22:07 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Zahvaljeno je: 0 zahvala
smajlic8 Bravo Mario, hvala i slava Svemogucem Bogu i Sv.Antunu sto su bili uz tebe...kada sve puteve prepustimo Bogu i sve predamo u njegove ruke sve bude dobro, uz naravno veliki trud, a Bog sve vidi i zna..sad se dobro :q126: i u novi dan s osmijehom na licu...

Lara smajlic8 molim se da uspjesno naucis i polozis ispit

Pošalji svjetlost svoju i vjernost: nek me vode

Sveti Antune! U svome si se životu proslavio učenošću i mudrošću i bio velik prijatelj učenika i studenata. Ti znaš od kolike je za mene važnosti moj studij i kolik trud od mene zahtijeva! Zato mi isprosi čvrstu volju da mu se ustrajno posvetim, bistru pamet da uspješno u njemu napredujem i dobro pamćenje da lakše svladavam studijske teškoće.
Neka mi škola bude ozbiljna priprema za život. Po tvom primjeru želim i ja, uz ljudsko znanje i mudrost, sve bolje upoznati Isusa Krista i njegovu Radosnu vijest.
O dragi Sveče, daj da mogu uspješno nastaviti svoj studij, sretno položiti sve ispite i spreman poći u život na korist društvu i Crkvi. Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 vel 2009 11:04 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Hvala mila, trebat ce mi ova godina mi je jako vazna zbog ispita, moram puno toga nadoknaditi, ali Bog je uz mene i ja vjerujem da ce pomoci

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 vel 2009 13:02 
Odsutan

Možeš ti to lara, samo vjeruj!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 vel 2009 13:14 
Odsutan

Hvala, i cestitam jos jednom

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 02 ožu 2009 10:13 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
Za sve one koji danas imaju ispite,za one koji uce ,koji se pripremaju za ispite...Molimo te Gospodine budi im na pomoci...
Molitva prije učenja (sv. Toma Akvinski)
Neizrecivi Stvoritelju, koji si iz obilja mudrosti ustanovio tri kora anđela i postavio ih divnim redom nad spoznatljivo nebo te najvećom ljepotom podijelio dijelove svemira: Ti, koji si ustanovio istiniti izvor svjetla i mudrosti za počelo koje nadvisuje, udostoj se uliti zraku svoje jasnoće nad tminu njigovoga razuma u kojoj su rođeni, ukloni od njih dvostruku tminu - grijeh i neznanje.
Ti, koji nijemima daješ razgovijetan jezik, pouči njihov jezik i na njihove usne izlij milost svoga blagoslova. Daj im domišljatost razabiranja, sposobnost pamćenja, množinu i lakoću doznavanja, temeljitost tumačenja, obilnu milost govorenja. Uredi početak, upravljaj napredak, učini potpunim završetak! Ti, koji si istiniti Bog i čovjek: koji živiš i kraljuješ u vijeke vjekova. Amen

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 03 ožu 2009 15:44 
Odsutan

Boze moj,pogledaj sada na sve svoje ucenike i studente
i budi im milostiv i u pomoci na svakom njihovom ispitu
usmenom ili pismenom,jer trebaju Te Isuse,a Ti to znas.
Ja vjerujem Isuse i uzdam se u Tvoju ljubav za sve njih.
Hvala Ti Gospodine za sve sto cinis za svoju djecicu.BvB.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 03 ožu 2009 16:31 
Odsutan

neka duh znanja siđe na sve učenike i studente.
Bog vas blagoslovio i vodio i onda kad znadete manje :b206:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 04 ožu 2009 08:47 
Odsutan

Zahvaljeno je: 3 zahvala
Dragi učenici i studenti, blagoslovio vas dragi Bog, blagoslovio vaš trud dao vam duha pribranosti i ustrajnosti u učenju, da svaki vaš ispit bude spremljen tako da ga uspješno položite. Uživajte u učenju. Uz moje molitve za vas nudim vam i moju ljubav.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 09 ožu 2009 19:35 
Odsutan

Molitva za uspjeh

Gospodine! Molim Te pomozi svim onima koji su sada na zivotnoj prekretnici, koji ce za koji dan pristupiti prijemnim ispitima. Pomozi im da njihovo znanje uz Tvoju pomoc urodi rezultatom koji ce biti u skladu s njihovim zeljama. Podari im na prijemnom ispitu smirenost i mudrost.

Amen

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 850 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 85  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]