Mandolina napisao:
1-Trenutno nezaposlena.
2- financija imam prihoda,
3-moja struka tražena,
4-iznutra nije mirno,/ nebih htjela srljati pa opet tako.
Molim se da me Isus smjesti na radno mjesto koje će me ispunjavati i činiti radosnom,te da mi Duh Sveti da razum prepoznati to mjesto.
Draga sestro,draga Mandolina..Tesko da ce tko dati pravi odgovor na ovo..Ipak vrijedi pokusati ,i kroz razgovor s drugima mozda sama spoznas, sta je to sto ti zaista zelis..Moj savjet je da pokusas da napravis sta zista zelis..sta dolzi na prvo mjesto,a sta moze cekati..sta je prioritet,i sta je u tome pozitivno a sta negativno..Tako ,kada sama malo vise razmislis doci ces do zakljucka..
Ova zadnja recenica..
"radno mjesto koje će me ispunjavati i činiti radosnom"To bi i ja pozeljela,a sta ako Isus vidi da ti mozes vise dati" nego sto ti mislis" od sebe ,da mozes prepoznati potrebe drugih i biti na veliku korist drugima ,i kada nisi radosna..Dobro bi bilo prepoznati pravo mjesto..samo Volja Bozja je bolja da ju prepoznamo..
Citat:
Zapravo želim biti opet majka,trenutno na burzi a muž na ugovoru,i pitam se dali moj nemir nakon razgovora dolazi zapravo iz ljutnje što nemam hrabrosti,a kakva mi je vjera odlučiti se na trudnoću bez obzira na veliku neizvjesnost što će biti za mjesec dva??
Iznutra osjećam mir duboki,toplinu kad pomislim da jedno malo srćeko opet kucalo u meni,a kad odlazim s razgovora za posao nema mira topline i glasa to je to.Neznam,možda pomalo nejasan post,no nisam hrabra
Pokusaj dobro razmotriti...sta ti je sada od svega najvaznije u ovom trenutku....Zelja za djetetom je u Bozjim rukama..Mozda bi bilo dobro naci posao,a zatim dobiti dijete..Samo,ako imate sredstava da i bez tvojih primanja,mozete uzdrzavati obitelj..Onda se odluci za dijete,a ipak prepusti to Gospodinu...