www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 10 lip 2025 05:24

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 1081 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 109  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 07 sij 2014 20:18 
Odsutan
Moderator
Moderator

Podijelio: 358 zahvala
Zahvaljeno je: 292 zahvala
Krijesnica123 napisao:
Nakon mukotrpne registracija i ja sam tu. zasto krijesnica? zato sto za ljude koje znam upravo to i predstavljam. Inace sam komunikativna osoba koja uziva usrecivajuci druge ljude, i to me cini sretnom bar na trenutak. No, u svemu tome imam problem. Mnogi se smiju tome, neki mi daju poneki savjet, nekad upali, al to je takoder sve na trenutak. Mozda zvuci smijesno, al meni veliki nemir unose novi muskarci. Ja koda izgubim sve konce i osjecam neku jaku silu nad namnom, te ja jednostavno nisam ja. Taj osjecaj me prati otkad znam za sebe, zelim ga se rijesit, al nikako da uspijem. Na kraju svega otjeram svaki muski rod od sebe a da nije upozno niti jedan djelic mene. Zao mi je sto me Bog nije podario s pisanjem te nemogu moje stvarno stanje vama predocit, al samo provajte zamislit da se budite svaki dan s olujom i grcom u srcu, eto sad znate da ima jedna krijesnica koja se pomalo pocela gasit svako jutro. Ne znam jeli se ovdje to objavljuje il ne, al odlucila sam to podjelit s zenskom rodom. Oprostite na dugom postu, ugodan dan :)

Dobro nam došla :)
Prvo si malo pročitaj što sve tu ima,
a ima jako dobrih stvari,a onda kad ti dođe inspiracija, piši.
I ne brini ,imaš ti dara,samo trebaš sjesti i pisati onak kak je.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 07 sij 2014 20:28 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 2 zahvala
Dobrodošla, krijesnica! Slika

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 08 sij 2014 12:29 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Hvaljen Isus i Marija ! Drago mi je da sam postala clanicom ovog foruma , otkad sam se registrirala,samo citam teme i postove na ovom forumu,i vidim da itekako ima poucnih i korisnih stvari :) To mi je kao jedna vrsta citanja knjige u kojoj su izneseni stavovovi i iskustva mnogo ljudi. :)

Ne znam gdje da postavim pitanje,pa cu ovdje,nije mi samo jasno zasto ne mogu odgovoriti na privatne poruke ? Ili trebam komentirati jos tema(zasad sam komentirala samo jednu) ? Bog vas blagoslovio,radujem se lijepom druzenju preko ovog foruma :b112:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 08 sij 2014 12:53 
Odsutan

Dobro došla.
Da, trebaš imati najmanje 5 postova za slati privatne poruke.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 18 sij 2014 21:08 
Odsutan

Podijelio: 118 zahvala
Zahvaljeno je: 12 zahvala
Veseli me da sam vas pronašla.Sviđa sve što sam do sada kao gost čitala i pročitala,pa sam odlučila da vam se pridružim. O sebi mogu reći da sam praktični vjernik,udata,majka.. Za sada ću samo čitati jer ima toliko toga što sam samo letimično pogledala a zanima me.Pozz svima i još jednom veseli me da sam u tako divnom društvu. :)

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 18 sij 2014 21:13 
Odsutan

MarinaM napisao:
Veseli me da sam vas pronašla.Sviđa sve što sam do sada kao gost čitala i pročitala,pa sam odlučila da vam se pridružim. O sebi mogu reći da sam praktični vjernik,udata,majka.. Za sada ću samo čitati jer ima toliko toga što sam samo letimično pogledala a zanima me.Pozz svima i još jednom veseli me da sam u tako divnom društvu. :)

Dobrodoooošlaaa!!! smajlic28

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 18 sij 2014 22:02 
Odsutan

Podijelio: 118 zahvala
Zahvaljeno je: 12 zahvala
Hvala Božja ovčice :D
Hvala Gita :D

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 19 sij 2014 00:19 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Heeeeeeeej ljudovi,ja sam relativno novi clan,nisam namjeravala ostati,ali stranica je vrhunska i stvarno bi trebali privuc vise mladih osoba jer ste prekvalitetni i drago mi je da sam dio vas :) presrdacni su ljudi sto se rijetko viđa :) sve pohvale i samo nastavite :)))

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 19 sij 2014 00:37 
Odsutan

andrea 93 napisao:
Heeeeeeeej ljudovi,ja sam relativno novi clan,nisam namjeravala ostati,ali stranica je vrhunska i stvarno bi trebali privuc vise mladih osoba jer ste prekvalitetni i drago mi je da sam dio vas :) presrdacni su ljudi sto se rijetko viđa :) sve pohvale i samo nastavite :)))

zašto nisi namjeravala ostati? :o

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 19 sij 2014 00:51 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Zato sta inace nikad prije nisam bila aktivni clan nekog foruma,a ovdje sam dosla iskljucivo jer sam imala problem i tako,sad mi se svidjelo i drago mi je zbog toga :) U svakom slucaju drago mi je sto jesam :)

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 1081 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 109  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]