www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 10 svi 2025 12:03

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 495 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 50  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 03 svi 2015 20:38 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 22 zahvala
Zahvaljeno je: 34 zahvala
Uredu meni papa Franjo nista nije sapnuo na uho,al zasto si Jonhy siguran da papa Franjo nije sapnuo nekom drugom na uho pa se od tog drugog proculo da ce papa priznat Medugorje I Crkava cim ukazanja zavrse..
Znam I za tog drugog egzorcistu..sveti Leopold je bio obicni svecenik,nije bio biskup,pa je bio svetiji I pravedniji u Bozijim ocima od svih biskupa onog vremena,vjerojatno I od svih ikad rodenih biskupa,nadbiskupa,kardinala I papi....nije bitno jel netko biskup ili svecenik,bitno je koliko je svet u Bozijim ocima,a ne koju titulu ima u ljudskim ocima,to vrijedi I za egzorciste,bili obicni svecenici ili kardinali, titula nije vazna, vec svetost u Bozijim ocima...

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 03 svi 2015 21:22 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 12 zahvala
Zahvaljeno je: 62 zahvala
SAN napisao:
Uredu meni papa Franjo nista nije sapnuo na uho,al zasto si Jonhy siguran da papa Franjo nije sapnuo nekom drugom na uho pa se od tog drugog proculo da ce papa priznat Medugorje I Crkava cim ukazanja zavrse..
Znam I za tog drugog egzorcistu..sveti Leopold je bio obicni svecenik,nije bio biskup,pa je bio svetiji I pravedniji u Bozijim ocima od svih biskupa onog vremena,vjerojatno I od svih ikad rodenih biskupa,nadbiskupa,kardinala I papi....nije bitno jel netko biskup ili svecenik,bitno je koliko je svet u Bozijim ocima,a ne koju titulu ima u ljudskim ocima,to vrijedi I za egzorciste,bili obicni svecenici ili kardinali, titula nije vazna, vec svetost u Bozijim ocima...

A zašto treba čekat da "ukazanja" završe da dođe do priznanja? Svetiji od svih biskupa , kardinala i papa, hm ne znam. Zapravo kad si već to spomenula ne znam kak bi uopće odredio tko je svetiji, tipa da uzmeš dva sveca, kak ćeš ti odredit tko je svetiji. Tipa da uzmeš dvojicu svetih papa, sveti Pijo X i sv. Ivana Pavla II, jel ti moš odredit tko je od njih svetiji? Ja sigurno ne mogu.

Mi ne znamo tko je svetiji u božijim očima.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 03 svi 2015 21:46 
Odsutan

Svaka cast obadvojici papa,I svetom Ivanu Pavlu II, i svetom Piju X...sigurno da jesu mnogo sveti u Bozijim ocima...no oni nisu bili ismijavani kao sveti Leopold,oni su dobili priliku da se ostvare u svojim zvanjima,sveti Leopold pa njega su stidjeli da drzi svetu Misu,strpali su ga u ispovjedaonicu,I tako sveti Leopold nije se ostvarivao kao svecenika na svim poljima,vec samo u ispovjedaonici,nije drzao Mise...zamisli koliko Johny covjek mora bit cistog srca,pun ljubavi I dobrote da bi bio sveti Leopold...sveti Leopold volio je toliko Krista,od svecenika kolega nije dobio podrske ni da drzi svetu Misu,a kamo li da bude unapreden u biskupa,nadbiskupa....itd

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 03 svi 2015 21:49 
Odsutan

Toliko je sveti Leopold bio ponizan da nije trazio nista za sebe..vec samo za druge.....

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 03 svi 2015 22:07 
Odsutan

Toliko je sveti Leopold bio svet,da kad mu je dosao neki covjek koji se nije znao ispovjedat,I sjeo na njegovo mjesto,ovaj mu nije rekao ustani se I klekni,vec je bio tako ponizan I pun ljubavi da je klekao umjesto tog covjeka,koji je sjedio na njegovom mjestu I tako ga ispovjedio.Zamisli Johny koliko covjek mora ljubit Krista da bi bio poput svetog Leopolda,zivotopisi svetaca,ima jos puno svetih osoba,kao sveti Ignacije Antiohijski kojem srce kad su na pola prerezali nadose zlatnim slovima ime Isus napisano,pa sveta Filomena,pa pravoslavna svetica sveta Matrona Moskovska....sveta Ksenija Peteogradska....svetac je svetac...zivotopisi odredeni osoba,nacin zivota,ugodnosti ili neugodnosti tjekom zivota,ljubav,sve to odaje koliko je tko bio svet..Znam katolicka Crkva je odvojena od Pravoslavne...no svetac je svetac....svi su ti sveci proslavili Krista.......sveti Leopold je tog bio svjestan,zato je se I zalagao za ujedinjenje krscanstva.Vjerujem sto kaze egzorcist Gabriel Amorth spas je u Medugorju,tak covjek nosi Boga u srcu I dovoljno je mudar da prepozna dobre plodove u Medugorju,a dobri plodovi nikako nemogu bit djelo sotone.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 04 svi 2015 08:05 
Odsutan

Podijelio: 10 zahvala
Zahvaljeno je: 38 zahvala
johnny 5 napisao:
Inćun napisao:
Znači da rezimiramo...

ja vjerujem u međugorje a ti ne..... dok se Crkva ne oglasi smo status quo.... a kad crkva prizna Međugorje ti češ početi vjerovati a ako ga ne prizna ja cu prestati? a u međuvremenu možemo napisati stotine stranica prelijevajući iz šupljeg u prazno...
kad molim Gopinu krunicu, onda se zaista i molim Gospi i Njoj zahvaljujem za uslišenje molitava a ne tamo nekim alibabama i ekipi...
i da u pravu si zaista imam pametnijeg posla od bezveznog ja tebi ti meni... moj stav sam napisao, kao što je tema i zahtjevala i pametnije je da se uhvatimo molitve i pokušaju da vodimo što duhovniji život bilo to s Međugorjem ili bez njega...

Lijepi pozdrav u Kristu

Kako misliš dok se Crkva ne oglasi, Crkva se oglasila više puta, evo zadnji primjer papinski nuncij Vigano šalje pismo monsinjoru Jenkinsu u ime Gerharda Ludwiga Muellera, Prefekta Kongregacije za nauk vjere i kaže da: "klericima i vjernicima nije dopušteno sudjelovati na skupovima, javnim slavljima, konferencijama na kojima se potvrđuje autentičnost ukazanja."

http://www.catholicnewsagency.com/news/cdf-bars-participation-in-events-assuming-truth-of-medjugorje/

Moram ti reć da ni meni ova stvar nije najjasnija. :roll: Nunciji Vigano šalje - prima apostolska nuncijatura u SAD - a povodom unaprijed zakazanih ukazanja koja će se Ivanu Dragičeviću događati po župama u SADu. I onda reče čovjek - da je Kongregacija za nauk vjere u procesu istraživanja doktrinalnih i disciplinarnih aspekata fenomena Međugorja, te da se Crkva već oglasila - da se temeljem provedene istrage ne može zaključiti kako je tamo bilo nadnaravnih ukazanja (tako nekako - tebi bolje leži engleski) - iz čega proizlazi, kako si već napisao da klericima i vjernicima nije dopušteno sudjelovati na skupovima, javnim slavljima, konferencijama na kojima se potvrđuje autentičnost ukazanja. Jel se ta nedopuštenost veže samo za tog Ivana Dragičevića i njegove pohode župama po SADu ili na bilo koje skupove na razini svijeta na kojima se zdravo za gotovo uzima nadnaravnost?
Jer kako je čovjek napisao - da jedno proizlazi iz drugoga - ja bi reći da je to opći sud - da se odnosi na sve skupove uključujući i one koji se zemljopisno događaju u Međugorju. Ali, SAN je s pravom pitala - a kako onda kad dođeš u Međugorje - tamo milijun svećenika i milijun redovnika? S pravom su ljudi zbunjeni. :roll: ako ja dobro razumijem, šta ovdje piše, a ti me ispravi, onda nisu zabranjena samo službena hodočašća, nego sva hodočašća? Mislim, ne možemo stvar podvesti pod priču da svećenici i vjernici privatno imaju pravo tamo ići, ukoliko se radi o bilo kojoj vrsti skupa u kojoj se prihvaća bez sumnje nadnaravnost? A non stop iz Zagreba neke ture (koje nije službeno organizirala župa) za Međugorje, ali župe i župnici de facto stoje iza takvih hodočašća i u pravilu svaka grupa ima svojeg duhovnog pratitelja - aka svećenika. :roll:
Zaključak je koji? Da je Međugorje izazvalo opći neposluh Crkvi? :roll:
A ovo šta si spominjao Amortha. Menščini, doista, da sam negdje pročitala da je Amorth u nekoj svojoj knjizi tvrdio da je Ivan Pavao II privatno bio uvjeren u autentičnost Međugorja. :roll: E, sad problem je što se ne sjećam di sam ja to pročitala, pa nemerem ni citirati niti se sjetiti što je čovjek doslovno rekao. Znaš li ti možda?
Jer ako je on to izjavio, mislim, šta da tu čovjek kaže - nego da je to krajnje neozbiljno? Ako je izjavio, jel.
Uopće me ne čudi što su ljudi zbunjeni. :?

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 04 svi 2015 08:28 
Odsutan

Nas zupnik,nije sa oltara rekao da je zabranjeno hodocastit u Medugorje,da jest od strane pape I Crkve zabranjeno,zat nebi u svim zupama svaki svecenik morao naglasit da se u Medigorje nesmje hodocastit....znaci Crkva I papa se jos nisu izjasnili u vezi Medugorja...a sve na internetu da vidjeoci nesmiju drzat nastupe,moze bit I prevara,podvala nekog kome Medugorje kao mjesto molitve I mira neodgovara...
Sto se tice svetog Leopolda bio je Bogom dan, tako I toliko ljubio Kljubio da je sto se mene tice bas on mogao bit izvrstanizvrstan....al njega su se stidjeli,pa on nije imao podrske podrskei svetu Misu,a kamo li da napreduje u biskupa,nadbiskupa,kardinala,pa I papu..stidjeli su ga se..

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 04 svi 2015 08:34 
Odsutan

Mobitel....sto se mene tice sveti Leopold je mogao bit izvrstan papa, jer je tako I toliko ljubio Krista....al njega su se stidjeli,stidjeli su se da drzi svete Mise,a kamo li da napreduje u biskupa,nadbiskupa,kardinala,papu....stidjeli su ga se,stidjeli su se covjeka Bogom danog,tako svetog,da za sebe nista nije trazio,vec samo za druge....kler unitar Crkve ga je se stidio no Bog ga se nije stidio....jer je imao srce cisto,ponizno I blagos,nalik Isusovom srcu...

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 04 svi 2015 09:02 
Odsutan

Podijelio: 152 zahvala
Zahvaljeno je: 76 zahvala
SAN napisao:
Mobitel....sto se mene tice sveti Leopold je mogao bit izvrstan papa, jer je tako I toliko ljubio Krista....al njega su se stidjeli,stidjeli su se da drzi svete Mise,a kamo li da napreduje u biskupa,nadbiskupa,kardinala,papu....stidjeli su ga se,stidjeli su se covjeka Bogom danog,tako svetog,da za sebe nista nije trazio,vec samo za druge....kler unitar Crkve ga je se stidio no Bog ga se nije stidio....jer je imao srce cisto,ponizno I blagos,nalik Isusovom srcu...

Nadam se a nisi svesna svoje hereze ženo :r086: :t7:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 04 svi 2015 09:06 
Odsutan

Neznaci da je ako je netko biskup da je svetiji od svecenika dragi Johny...kao sto rece stidjeli su se svetog Leopolda,bio je obicni svecenik,meni se cini kapucin,dovoljno je ljubio Krista da bude papa,no njega je se kler unutar Crkve stidio...zato nikad nije ni napredovao ni u biskupa,ni u nadbiskupa,ni u kardinala,ni u papu.Nisu primjetili da je sposoban da dragi Bog preko njega ujedini razdjeljenu Crkvu da bude jedno stado I jedan Pastir,I da toliko ljubi Krista I da ima srce nalik Isusovom.....toliko su ga se stidjeli da mu ni svete Mise nisu dali drzat...pa sto ako je bio skroz nizak rastom I mucav,to neznaci da s ljubavlju nije mogao drzat svetu Misu...al stidjeli su se svetog Leopolda,covjeka Bogom danog....cistog srca...poniznog....

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 495 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 50  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]