Dragi forumasi TT-a
Nikada u svome zivot nisam slusao duhovnu glazbu,dok jednom slucajno nisam nasao pjesmu "Isus premjesta planine"..pjesmu sam znao svaki dan poslusati po nekoliko puta..pa sam kasnije krenuo "skidati sve duhovne pjesme koje mi diraju dusu i srce.. Nako nekoga vremena mi nije jasno zasto onaj osjecaj ili Bozija prisutnost(Ne znam kojim rijecima da to opisem) jednostavno nestane.U duhovnoj glazbi sam našao nekakav mir,srce i dusa bi mi izgarala,onaj osjećaj trnaca u tijelu,cak se i samo tijelo najezi..da bi sada sve jednostavno sve nestalo Dobio sam veliku zelju da si kupim katekizam,da bi ga na kraju dobio na poklon od krizmenog kuma i onda kao i obicno nestaje sva zelja za citanjem..tako ista stvar i sa knjigom Nasljeduj Krista,kupio i jednistavno zelja prosla..
Prije sam znao citati svjedocanstva svetaca..znalo me je iznutra dirnuti..ali opet je sve nestalo
U crkvu jedino odem jednom mjesecno se ispovjedit,a nedeljom bas i ne volim ici..ne znam ni sam zast..
Svijestan sam da Bog vjerovatno ima nekakav plan za mene..imam osjecaj kao da na neki nacin dobivam nekakve metaforicki receno mrvice,nekakakve male smjernice od Boga,ali zasto mi pokazuje smjernice i onda nestane jednostavno..
Izvinite na pravopisu jer pisem preko moba..jednostavno sto mi je na srcu i dusi to sam napisao
Dali imate slicna iskustva??
UNAPRIJED HVALA!!! BVB
|