www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 20 lip 2025 08:45

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 664 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 67  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 10 kol 2007 18:25 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Prijatelji!!!!
Gospa daje poruke svaki mjesec znate i sami to a to možete čuti i na Radio MIR Medjugorje putem satelita (jeftinije) i Internetom!!!!!

PO Mariji K Isusu!!!!!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 10 kol 2007 21:43 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Ivana i Dragan se nisu razumjeli,ali to nije bitno Gospa 2 puta mjesečno ostavlja poruke 2-gog i 25- u mjesecu.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 13 kol 2007 15:12 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 36 zahvala
Zahvaljeno je: 26 zahvala
Dragan.009 napisao:
Draga Ivana!
Žao mi je što ću ti morati proturječiti, ali ovo jest zadnja Gospina poruka, sa ukazanja vidjelici Mirjani Dragičević-Soldo, od 02.kolovoza 2007 god. Svakog drugog u mjesecu Mirjana ima ukazanje, i tada dobije poruku od Gospe. Ukazanja budu u Genacolu, budu u jutarnje sate obično oko 9,00 h. Slobodno se može doći, i prisustvovati.Ako si bila ove godine na Festivalu Mladih, ili pak možda slušala kad je Mirjana svjedočila 03.08. mogla si se uvjeriti kako je Fra Ljubo baš prije njenog svjedočenja pročitao ovu poruku. A poruka koju si ti stavila kao najnoviju, i koja se nalazi na plastificiranoj sličici sa medaljicom , već godinama se može kupiti u svakoj suvenirnici…Ove poruke sa Mirjaninih ukazanja dobijem od osoba koje su bile prisutne na ukazanju i bliske su sa Mirjanom, a par puta sam i sam bio prisutan i tada osjećam potrebu da tu poruku proslijedim dalje, a mislim da je ovaj Forum pravo mjesto, kako bi te poruke došle do mnogih srca. Stoga te Ivana molim, nemoj se ljutiti, ali sam jednostavno osjećao potrebu da ovo razjasnim. Pozdrav i BTB

ne vidim razlog za proturječenje
ivana priča o nečem drugom , a ne o poruci iz kolovoza 2007 :o
ono što ivana priča imam i ja , to je mali suvenir gdje se nabrajaju glavni stupovi borbe protiv zloga
a, ti "stupovi" su izvučeni iz dugogodišnjih poruka koje Gospa daje :D :grlim te:
nadam se da je sada razjašnjen nesporazum :roll:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 23 kol 2007 13:59 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

[quote="Dragan.009"]Draga Ivana!
Žao mi je što ću ti morati proturječiti, ali ovo jest zadnja Gospina poruka, sa ukazanja vidjelici Mirjani Dragičević-Soldo, od 02.kolovoza 2007 god. Svakog drugog u mjesecu Mirjana ima ukazanje, i tada dobije poruku od Gospe. Ukazanja budu u Genacolu, budu u jutarnje sate obično oko 9,00 h. Slobodno se može doći, i prisustvovati.Ako si bila ove godine na Festivalu Mladih, ili pak možda slušala kad je Mirjana svjedočila 03.08. mogla si se uvjeriti kako je Fra Ljubo baš prije njenog svjedočenja pročitao ovu poruku. A poruka koju si ti stavila kao najnoviju, i koja se nalazi na plastificiranoj sličici sa medaljicom , već godinama se može kupiti u svakoj suvenirnici…Ove poruke sa Mirjaninih ukazanja dobijem od osoba koje su bile prisutne na ukazanju i bliske su sa Mirjanom, a par puta sam i sam bio prisutan i tada osjećam potrebu da tu poruku proslijedim dalje, a mislim da je ovaj Forum pravo mjesto, kako bi te poruke došle do mnogih srca. Stoga te Ivana molim, nemoj se ljutiti, ali sam jednostavno osjećao potrebu da ovo razjasnim. Pozdrav i BTB[/quote]

hvala ti na porukama...ti i Ivana se niste shvatili najbolje...gdje točno dođe Genacolu u Međugorju jeli to kraj brda ukazanja

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 kol 2007 12:17 
Odsutan

Zahvaljeno je: 3 zahvala
25.8.2007

Poruka, 25. kolovoza 2007.

“Draga djeco! I danas vas pozivam na obraćenje. Neka vaš život, dječice, bude odsjaj Božje dobrote a ne mržnje i nevjere. Molite, dječice, da vam molitva postane život. Tako ćete u vašem životu otkriti mir i radost koju Bog daje onima koji su otvorena srca prema Njegovoj ljubavi. A vi koji ste daleko od Božjeg milosrđa obraćajte se da se Bog ne ogluši na vaše molitve i ne bude vam kasno. Zato u ovom milosnom vremenu obraćajte se i stavite Boga na prvo mjesto u vašem životu. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.”

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 kol 2007 13:12 
Odsutan

Podijelio: 152 zahvala
Zahvaljeno je: 118 zahvala
Majčice , Hvala Ti što se brineš za nas........

Hvala ti Speranza.......BTB

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 03 ruj 2007 08:35 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

„Draga djeco! U ovo vrijeme Božjih znakova, ne bojte se jer ja sam s vama. Velika Božja ljubav me šalje da vas povedem spasenju. Dajte mi svoja jednostavna srca, očišćena postom i molitvom. Samo u jednostavnosti vaših srca je vaš spas. Ja ću biti s vama i voditi vas. Hvala vam.“

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 ruj 2007 20:06 
Odsutan

Zahvaljeno je: 3 zahvala
25.9.2007

Poruka, 25. rujna 2007.

“Draga djeco! I danas vas sve pozivam da vaša srca plamte što žešćom ljubavlju prema Raspetome i ne zaboravite da je iz ljubavi prema vama dao svoj život da bi vi bili spašeni. Dječice, meditirajte i molite da bi se vaše srce otvorilo prema Božjoj ljubavi. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu
.”

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 27 ruj 2007 10:22 
Odsutan

Hvala Majko!

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 02 lis 2007 21:20 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Na ukazanju Mirjani Dragicevic Soldo 02.listopada. Gospa je dala slijedecu poruku " Draga djeco! Pozivam vas da me u mom Bozijem poslanju pratite otvorenog srca i sa potpunim povjerenjem.Put kojim vas ja po Bogu vodim je tezak, ali ustrajan i na kraju cemo se svi po Bogu radovati. Zato djeco moja, ne prestajte moliti za dar vjere. Samo po vjeri Bozija rijec ce biti svijetlo u ovoj tami koja nas zeli obaviti!Ne bojte se ja sam s vama. Hvala vam! Mirjana je jos dodala kako je na kraju vidjela i opisala bi je kao intezivnu jaku svijetlost, dok se nebo otvaralo i kroz tu svijetlost Gospa je usla u nebo

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 664 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 67  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]