www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 08 lip 2025 20:31

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 664 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 67  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 14 ruj 2008 11:23 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
Citat:
Veliki pozdrav iz Medjugorja . Danas je bila Sv.Misa na Križevcu :grlim te:

..slušamo Radio Mir Međugorje svaki dan.
..pratimo zbivanja..i S.Misu na Križevcu..
..mjestu i fizički..a ne samo duhovno..

..najbliže nebu..

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 23 ruj 2008 10:32 
Odsutan

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 3 zahvala
Gospin kip na Brdu ukazanja koji je bio oštećen u noći 28/29 kolovoza od strane nepoznatog počinitelja popravljen je zahvaljujući brzoj intervenciji radionice Dino i Mirko Felici iz Carrare (Italija).

U Međugorju se nalaze dva kipa Kraljice mira – rad iste radionice.

Prvi kip Kraljice Mira koji je postao simbolom Međugorja postavljen je 1987. godine na trgu pred crkvom, a kip na Brdu ukazanja dar je Korejskih hodočasnika u čast 20. obljetnice ukazanja.
:r086: smajlic5

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 23 ruj 2008 10:34 
Odsutan

Ivan Dragicevic u katedrali sv. Stjepana u Beču

(http://www.gebetsaktion.at/aktuelles/ak ... llesID=305)

U utorak 16. rujna 2008, u katedrali sv. Stjepana u Beču gdje je bila organizirana Molitva za mir, pred nekoliko tisuća ljudi govorio je i Ivan Dragićević.

Katedrala je bila prepuna vjernika iz raznih molitvenih skupina i pokreta. Sastali su se pod geslom „Poruka za tebe“. Za neometani tijek događaja brinuli su Maltezeri. Malteška mladež bila je aktivno uključena i u pripreme. Pod vodstvom Mag. Oktaviana Eiselsberga organizacija je bila izvrsna.

Program u katedrali započeo je u 16 sati molitvom Anđela Gospodnjeg. Uslijedila su dva osobna svjedočanstva.

Alfred Ofner, voditelj vatrogasne brigade iz Badena, govorio je o svojem iscjeljenju u međugorskoj crkvi. Brat Michele iz zajednice „Marija Kraljica Mira“ svjedočio je o svojem dugotrajnom putu izlaska iz „krize seksa, droge i rock glazbe“. Jedan svećenik bio mu je platio putovanje u Međugorje gdje je u jednom trenutku osjetio koliko ga Bog ljubi, te je tako u njemu započeo put obraćenja.

U 17 sati riječ je imao Ivan Dragićević: „Došli smo susresti Isusa i potražiti zaštitu i sklonište kod njegove Majke.“ Opisao je prva dva dana ukazanja i priznao da se tijekom svih ovih 27 godina svakodnevno pitao: „Zašto baš ja? Zar nema nekog boljeg od mene?“ Svoje osobno obraćenje vidi kao proces, program za svakodnevni život. „Marija me uzela u svoju školu. Trudim se biti dobar učenik i dobro raditi svoje domaće zadaće, ja i moja obitelj.“

Poruka je već 27 godina uvijek ista: Mir između Boga i čovjeka i mir među ljudima, mir u srcima putem obraćenja, molitve, pokore i posta, vjere i ljubavi, praštanja, čitanja Biblije i slavljenja Euharistije. Samo po molitvi svijet može duhovno ozdraviti.

Uslijedila je zajednička molitva radosnih otajstava krunice, a nešto prije 18.40 h Ivan je kleknuo pred oltarom. Oko 10 minuta, za trajanja Ivanova susreta s Gospom, u katedrali je usprkos velikog nazočnog mnoštva vladala potpuna tišina. U 19 h, Dr. Leo M. Maasburg, Nacionalni direktor organizacije Missio Austria, u suslavlju s dvadesetak svećenika predslavio je svetu Misu. Tijekom cijele večeri drugi su svećenici u katedrali stajali vjernicima na raspolaganju za ispovijed, razgovor i zajedničku molitvu na razne nakane. Neobično mnogo vjernika prihvatilo je tu ponudu.

Dirljiva je bila i molitva Vjerovanja i sedam Očenaša. Zdravomarija i Slavaocu za mir, poslije sv. Mise, koju su svećenici i vjernici molili klečeći.

Po završetku sv. Mise, Ivan je govorio o svojem susretu s Majkom Božjom: „Marija je bila radosna i pozdravila nas je riječima: 'Hvaljen Isus'. Onda je raširenih ruku duže vrijeme molila za sve, a napose za bolesne. Marija je blagoslovila sve nazočne i sve predmete.“ Ivan je rekao da se Marija s nama raduje, te da nas poziva živjeti poruke. „Draga djeco, s vama želim ostvariti svoje planove. Molite sa mnom za mir u obiteljima.“ S Ivanom je molila Očenaš i Slavaocu, kratko s njime osobno razgovarala, i otišla. Međugorski svjedok zahvalio je za ovu večer sa željom da dobro sjeme proklija, i rekao da ostaje povezan sa svima u molitvi.

U 20.30 h uslijedilo je euharistijsko klanjanje – sat Milosrđa.

U srijedu 17. rujna 2008, Kardinal Dr. Christoph Schönborn, Bečki nadbiskup, primio je gosta iz Međugorja na podnevnu molitvu u svojoj kućnoj kapelici, te na razgovor pri kojem mu je vidjelac prenio najvažnije Gospine nakane. Susret na kojem su sudjelovali i bečki prijatelji Međugorja odvio se u vrlo srdačnom ozračju.

Ivan se susreo i s apostolskim nuncijem u Austriji, nadbiskupom Dr. Edmondom Farhatom. Njegova ekscelencija posjetila je Međugorje još 1998., u svojstvu nuncija u Sloveniji. Poput svih Libanonaca, tijesno je povezan s Marijom, Kraljicom Mira.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 ruj 2008 18:47 
Odsutan

25.9.2008

Poruka, 25. rujna 2008.

“Draga djeco! Neka vaš život iznova bude odluka za mir. Budite radosni nositelji mira i ne zaboravite da živite u milosnom vremenu gdje vam Bog preko moje prisutnosti daje velike milosti. Ne zatvarajte se dječice, nego iskoristite ovo vrijeme i tražite dar mira i ljubavi za vaš život da bi postali svjedoci drugima. Blagoslivljam vas mojim majčinskim blagoslovom. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.”

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 ruj 2008 19:11 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Zahvaljeno je: 0 zahvala
bog te blagoslovio što nam tako brzo prenosiš Gospine poruke,PUSA!!! :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 ruj 2008 19:34 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Hvala draga sestrice Speranza-trebaju nam poruke nase Majcice...

Svijet je prepun svega zla-ono malo dobra sto je jos moramo uzivat...

u miru...u ljubavi i u MOLITVI....prastanju i u borbi za Kraljestvo Nebesko..

Majcice...hvala ti ta tvoju ljubav...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 27 ruj 2008 19:01 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Zahvaljeno je: 4 zahvala
...evo naišla sam na jednu pjesmu koja mi se nekako dotakla ..

U molitve odjevena
zaputih se u daleka polja.
Preko dolina i planina
umornoj duši pronaci sjenke spokojstva.

Ugledah uspravljenu, krasnu siluetu
zlatnim suncevim zrakama ogrnutu.
Ti si nada, koja nam nebeska svjetla pokazuje
zato ohrabri i uspravi me.

Zaustavih se , jer si me zadivila
i jer sam Tvoje dijete postala.
Išceznuše svi zastori medju nama
saopcavam Ti svoje tajne želje i nadanja.

Oci mi otvaraš
pred divotom Beskraja
dok mi duša hodi
nebeskim visinama.

Svoje namjere kazuješ
u pjesmi umilnijoj od šaputanja cvijeca
od koje moja radost
postaje poput spokoja ptica.

Zagledana u Tvoju ljepotu
cvrsto sam Ti uhvatila ruku
kao dijete majku,
privucena nevidljivom snagom u Tvome bicu.

Želim da postanem nalik na Tebe.
U mojoj ce duši tada
prebivati sjajne zvijezde
i svaka ce ljubav da rasijava.

Ana Fedjver

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 02 lis 2008 11:37 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

poruka Gospina 02.10.

Draga djeco!
Opet vas pozivam vjeri.Moje majčinsko srce želi vaše srce otvoreno da bi mu moglo reći:vjeruj! Djeco moja,vjera je jedina koja će vam u životnim kušnjama dati snagu.Ona će vam obnoviti dušu i otvoriti putove nade.Ja sam s vama.Okupljam vas oko sebe,jer vam želim pomoći da biste vi pomogli svojim bližnjima u otkrivanju vjere, te jedine životne radosti i sreće. Hvala vam.
Blagoslovila je sve prisutne i sve nabožne predmete te nas je još jednom pozvala na molitvu za svećenike posebno u ovo sadašnje vrijeme

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 02 lis 2008 11:43 
Odsutan

Dragan.009 napisao:
Draga djeco!
Opet vas pozivam vjeri.Moje majčinsko srce želi vaše srce otvoreno da bi mu moglo reći:vjeruj! Djeco moja,vjera je jedina koja će vam u životnim kušnjama dati snagu.Ona će vam obnoviti dušu i otvoriti putove nade.Ja sam s vama.Okupljam vas oko sebe,jer vam želim pomoći da biste vi pomogli svojim bližnjima u otkrivanju vjere, te jedine životne radosti i sreće. Hvala vam.
Blagoslovila je sve prisutne i sve nabožne predmete te nas je još jednom pozvala na molitvu za svećenike posebno u ovo sadašnje vrijeme.

:D :D :D
Hvala ti Marijo :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 17 lis 2008 12:21 
Odsutan

http://www.kathtube.org/player.php?id=5201

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 664 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 67  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]