www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 09 lip 2025 00:07

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 664 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 67  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 25 lis 2008 19:22 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 3 zahvala
25.10.2008

Poruka, 25. listopada 2008.

“Draga djeco! Na poseban način sve vas pozivam da molite na moje nakane kako bi preko vaših molitava zaustavili sotonski plan nad ovom zemljom koja je svaki dan sve dalje od Boga i umjesto Boga stavlja sebe i uništava sve što je lijepo i dobro u dušama svakog od vas. Zato dječice, naoružajte se molitvom i postom kako bi bili svjesni koliko vas Bog ljubi i vršite Božju volju. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.”

Slika

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 lis 2008 20:55 
Odsutan

Slika

“Draga djeco! Na poseban način sve vas pozivam da molite na moje nakane kako bi preko vaših molitava zaustavili sotonski plan nad ovom zemljom koja je svaki dan sve dalje od Boga i umjesto Boga stavlja sebe i uništava sve što je lijepo i dobro u dušama svakog od vas. Zato dječice, naoružajte se molitvom i postom kako bi bili svjesni koliko vas Bog ljubi i vršite Božju volju. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.”

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 lis 2008 21:18 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Zahvaljeno je: 0 zahvala
smajlic6 DRAGA GOSPO HVALA TI ŠTO SI NA DIVAN NAČIN POZVALA MOGA MUŽA KOJI JE NOĆAS SA UDRUGOM VOĆARA I VINOGRADARA OTIŠAO U MEĐUGORJE. CIJELI AUTOBUS JE BIO MOGU REĆI SMIJEŠAN ONI SU BILI U UVJERENJU DA IDU NA PROVOD RUČKOVE I TO. SINOĆ U KAPELICI NA MOLITVI KRUNICE MOLILI SMO DA IM BOG DA SRCE OD KRVI I MESA. CIJELI DAN SAM BILA NEMIRNA DA ĆUJEM REZULTATE JER SAM ZNALA DA GOSPE ODABIRE KADA JOJ TKO DOLAZI. HVALA TI MAJČICE. MUŽ MI SE JAVIO BIO NA KRIŽEVCU DOPODNE, USPIO OBAVITI ISPOVJED, BIO NA CIJELOJ MISI U 18 SATI. O MARIJO O MARIJO O KAKO LIJEPA SI, ZVJEZDE SJAJU OKO TVOJE GLAVE........

I SAMO DA POSVJEDOČIM (KAO ŠTO SAM I OČEKIVALA) SVI SU TRENUTNO IZGUBLJENI U PROSTORU I VREMENU, A JA ZNAM I JEDVA ČEKAM POVRATAK DA VIDIM DA IZMJENJENA LICA I SRCA. HVALA TI BOŽE NA USLIŠANIM MOLITVAMA.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 lis 2008 14:20 
Odsutan

Danas sam dobila e-mail od moje molitvene grupe iz Bologne koji me izvještavaju o svemu i kažu kako ih je posebno dirnula Gospina poruka. Poste , mole sastaju se svakog četvrtka u jednoj Crkvi a u zadnje vrijeme hodočaste pješke svetištu Majke Božje od Sv. Luke . Imaju i Ikonu od Majke Božje iz Guadalupe koju zovu Madonna pellegrina ( Gospa hodočasnica) jer se svaka tri dana seli u drugu obitelj. Te dane kada boravi u nečijoj kući čitava obitelj, prijatelji ili sustanari zajedno mole kunicu. I na raznim tal. vjerskim forumima su počele akcije molitve i posta kao odgovor našoj dragoj majčici.
HVALA TI MAJKO, ŽELIMO BITI TVOJI APOSTOLI KOJE SPOMINJE MONFORT SA KRIŽEM U DESNOJ RUCI , KRUNICOM U LIJEVOJ a u srcu sa ISUSOVIM I TVOJIM IMENOM! smajlic21

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 31 lis 2008 16:13 
Odsutan

Sutra je prva subota u mjesecu

Pobožnost pet prvih subota

Marija se ukazala u Fatimi,u Portugalu,1917.g. Sestri Luciji.
Navečer 10 prosinca 1925 Marija se ukazala sa malim Isusom sestri Luciji u čeliji samostana i pokazala svoje srce ovijeno trnjem te joj uputila riječi:
-Imaj sažaljenja prema Srcu svoje Presvete Majke,izbodeno trnjem,što ga svaki trenutak u njega zabadaju nezahvalni ljudi,a nema nikoga tko bi ga pokorom izvlačio!-

-Barem ti me pokušaj utješiti i poruči da svima onima koji se u pet prvih subota u mjesecu zaredom ispovijede,pričeste,izmole krunicu i 15 minuta ostanu sa mnom u razmatranju o otajstvima krunice,a s nakanom da mi pruže zadovoljštinu,obećajem svoju prisutnost u času smrti i sve milosti koje su im potrebne da spase dušu!-
Ispovujed se može obaviti do 8 dana prije ili poslije prve subote.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 02 stu 2008 13:41 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Na današnjem ukazanju Mirjani Dragičević Soldo, Gospa je dala slijedću poruku: Draga djeco, danas vas pozivam na potpuno sjedinjenje s Bogom.Vaše tijelo je na zemlji, ali vas molim da vam duša što češće bude u Božijoj blizini. To će te postići molitvom, molitvom otvorenog srca. Na taj način će te zahvaliti Bogu na neizmjernoj dobroti koju vam preko mene daje i iskrenog srca primiti obvezu da s jednakom dobrotom postupate prema dušama koje susrećete. Hvala vam djeco moja. Gospa je dodala: Srcem molim Boga da dadne snage i ljubavi vašim pastirima da vam u tome pomognu i da vas vode.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 02 stu 2008 14:19 
Odsutan

Podijelio: 13 zahvala
Zahvaljeno je: 9 zahvala
Slika Marijina sa mjesta ukazanja..danas... :D

Slika

Slika

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=T2K-OWaFWl4[/youtube]

Zadnja izmjena: moya; 10 stu 2008 17:49; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 02 stu 2008 14:32 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Sto vise gledam ovu spodnju Marijinu sliku
to mi se vise cini kao da krvari-bas sam zbunjena i ?

O Marijo nasa presveta Majko ljubavi ,zaogrni nas sve svojim Plastem
ljubavi,molim te Majcice mila moli za ovaj jadni svijet,a mi cemo svi
moliti s tobom..Blagoslovljeni vi koji nam saljete Marijine poruke :a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 02 stu 2008 18:56 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Isuse dragi Hvala Ti za nasu dragu Majcicu, Kraljice nasa hvala Ti sto si sa nama. Volim te Majcice moja Draga :grlim te: .

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 03 stu 2008 15:37 
Odsutan

http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/ ... arity.html

http://www.dailymail.co.uk/news/article ... tival.html

Vračam se na ovu poruku čitajući danas ove vijeti u kojima se piše da se u Oxfordu ove godine neće slaviti Božić nego praznik svijetla. Već u dosta evropskih škola djeca ne slave Božić sa pripremanjem jaslica i Božičnim pjesmama čekajući rođenje malog Isusa pošto ima u svakom razredu po koje dijete muslimanske ili neke druge vjere. Skidaju se križevi iz učionica i javnih ustanova. Halloveen da Božić NE!

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 664 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 67  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]