www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 09 lip 2025 00:14

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 664 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 67  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 04 stu 2008 07:49 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
petak, 31.10.2008.
STVARAJTE SJEME SVETOSTI
U svojim porukama, Gospa je često govorila o svetosti, pozivajući nas na svetost:

«Ako ostvarujete poruke, stvarate sjeme svetosti, Želim vas iz dana u dan oblačiti u svetost, dobrotu, poslušnost i ljubav Božju, da iz dana u dan budete ljepši i spremniji za svog Gospodara. Radujem se zbog svih vas koji ste na putu svetosti i molim vas pomozite svojim svjedočenjem onima koji ne znaju sveto živjeti. Zato, draga djeco, vaša obitelj neka bude mjesto gdje se rađa svetost. Draga djeco, znate da sam zbog vas ostala dugo, da bih vas poučila kako da koračate na putu svetosti. Ja sam vaša Majka, stoga vas želim povesti k potpunoj svetosti. Želim da svaki od vas bude sretan ovdje na zemlji i da svaki od vas bude sa mnom na Nebu. To je, draga djeco, cilj mog dolaska ovamo i moja želja. Bog vas želi učiniti svetima, zato vas preko mene poziva na potpuno predanje. Kako sam nosila Isusa u svom krilu, tako i vas, draga djeco, želim ponijeti prema svetosti. Želim da svatko od vas otkrije put svetosti i da na tom putu raste do vječnosti. Želim, dječice, da svi koji ste osjetili miris svetosti, preko ovih poruka koje vam dajem, da je nosite u ovaj svijet gladan Boga i Božje ljubavi. Dječice, nemojte zaboraviti, ako ne molite niste mi blizu i niste blizu Duhu Svetome koji vas vodi putem svetosti. Pozivam vas da se otvorite i živite uzimajući svete za primjer. Bez ljubavi, dječice, ne možete rasti u svetosti i ne možete činiti dobra djela. Živeći svaki dan svetu misu osjetit ćete potrebu za svetošću i rasti ćete u svetosti. Neka vam sveta ispovijed bude prvi čin obraćenja, a onda, draga djeco, odlučite se za svetost. Neka vaše obraćenje i odluka za svetošću počne danas a ne sutra. Ja vas, dječice, sve pozivam na put spasenja i želim vam pokazati put prema raju. Zato, dječice, budite moji i odlučite se sa mnom za svetost. Nosim vam u ovom djetetu Spasitelja vaših srdaca i onoga koji vas poziva na svetost života. Probudite se iz umornog sna vaše duše i recite Bogu svom snagom Da. Odlučite se na obraćenje i svetost. Nek vam, dječice, uvijek u vašim mislima i u svakoj situaciji bude svetost na prvom mjestu, u poslu i u govoru. Tako ćete je staviti i u praksu, malo po malo, korak po korak ući će u vašu obitelj molitva i odluka za svetost. Dječice, hvala vam što ste se odazvali mome pozivu i što ste se odlučili sa mnom poći prema svetosti.»

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 stu 2008 12:07 
Odsutan

Zahvaljeno je: 3 zahvala
Ako te bacaju valovi oholosti,
Častohleplja, kleveta, nadmetanja,
Pogledaj zvijezdu, zazovi Mariju.
Ako srdžba ili lakomost ili tjelesna požuda
Drma lađicom tvoga duha,
Pogledaj Mariju!

Ako potresen ogromnošću zlodjela,
Smućen okaljanom savješću,
Prestrašen strahotom suđenja,
Toneš u bezdan žalosti i u ponor očaja,
Pomisli na Mariju.

U opasnostima, u tjeskobama, u sumnjama,
Na Mariju pomisli, zazovi Mariju,
Neka ti ne silazi s ustiju,
Neka se ne udaljuje od tvoga srca,
Da dobiješ zagovor njezine molitve
Ne napuštaj primjer njezina ponašanja.

Idući za njom, nećeš pogriješiti put; zazivajući je nećeš izgubiti nadu; misleći na nju, nećeš posrnuti na putu.
Dok te ona drži nećeš pasti, dok te ona zaštićuje nećeš se bojati, dok te ona vodi nećeš se utruditi, dok ti je ona sklona stići ćeš, i tako ćeš na sebi iskusiti kako je s pravom rečeno: A DJEVICA SE ZVALA MARIJA

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 stu 2008 19:42 
Odsutan

Poruka, 25. studenog 2008.

“Draga djeco! I danas vas pozivam da u ovom milosnom vremenu molite da bi se mali Isus rodio u vašem srcu. On koji je sami mir neka preko vas daruje mir cijelom svijetu. Zato dječice, molite bez prestanka za ovaj uzburkani svijet bez nade, kako biste vi postali svjedoci mira za sve. Neka nada poteče vašim srcima kao rijeka milosti. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.”
Slika

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 02 pro 2008 14:17 
Odsutan

Poruka od 2. prosinca 2008

Draga djeco!
U ovom svetom vremenu radosnog iščekivanja Bog je izabrao vas male da ostvari svoje velike naume.
Djeco moja, budite ponizni. Kroz vašu poniznost Bog će svojom mudrošću
od vaših duša napraviti izabrani dom. Rasvijetljivati ćete ga dobrim djelima i tako s otvorenim srcem dočekati rođenje moga Sina u svoj njegovoj velikodušnoj ljubavi. Hvala vam draga djeco.

Slika

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 09 pro 2008 15:08 
Odsutan
Novoregistrirani korisnik

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Kako je divna ova poruka. Daje jednu posebnu nadu u ovom kriznom vremenu.Predivna je!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 pro 2008 19:35 
Odsutan

Poruka, 25. prosinca 2008.

“Draga djeco! Trčite, radite, skupljate, a bez blagoslova. Vi ne molite! Danas vas pozivljem da se zaustavite ispred jaslica i meditirate o Isusu kojega vam i danas dajem da vas blagoslovi i pomogne da shvatite da bez njega nemate budućnosti. Zato, dječice, predajte svoje živote u Isusove ruke da vas on vodi i štiti od svakoga zla. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.”

Slika

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 pro 2008 20:02 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Zahvaljeno je: 4 zahvala
HVALA TI MAJČICE MILA smajlic22

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 pro 2008 20:45 
Odsutan

speranza napisao:
[size=18]
Slika

Poruka, 25. prosinca 2008 preko Marije Pavlović Lunetti

“Draga djeco! Trčite, radite, skupljate, a bez blagoslova. Vi ne molite! Danas vas pozivljem da se zaustavite ispred jaslica i meditirate o Isusu kojega vam i danas dajem da vas blagoslovi i pomogne da shvatite da bez njega nemate budućnosti. Zato, dječice, predajte svoje živote u Isusove ruke da vas on vodi i štiti od svakoga zla. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.”
......................................................................................................................

Na posljednjem svakodnevnom ukazanju 12. rujna 1998. Gospa je Jakovu Čoli rekla da će ukazanje imati jedanput godišnje i to 25. prosinca, na Božić. Tako je bilo i ove godine. Ukazanje je počelo u 9 sati i 48 minua i trajalo je 6 minuta.

Gospa je dala slijedeću poruku:
"Draga djeco! Danas vas na poseban način pozivam da molite za mir. Bez Boga ne možete imati mir niti živjeti u miru. Zato dječice, danas, na ovaj milosni dan otvorite vaša srca Kralju mira da se rodi u vama i da vam udijeli svoj mir a vi budite nositelji mira u ovom nemirnom svijetu. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu."

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 02 sij 2009 12:18 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Današnja Gospina poruka
02.01.2009

Draga djeco!
Dok se velika nebeska milost prosipa po vama,vaše srce ostaje tvrdo i bez odgovora.
Zašto mi,djeco moja,ne date svoja srca u potpunosti?
Ja samo želim u njih staviti mir i spasenje-moga Sina.
S mojim Sinom vaša će duša biti upravljena plemenitim ciljevima i nikada se nećete izgubiti.
I u najvećoj tami vi ćete naći put.
Djeco moja,odlučite se na novi život s imenom moga Sina na usnama.
Hvala vam.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 05 sij 2009 11:10 
Odsutan

Dragan.009 napisao:
Današnja Gospina poruka
02.01.2009

Draga djeco!
Dok se velika nebeska milost prosipa po vama,vaše srce ostaje tvrdo i bez odgovora.
Zašto mi,djeco moja,ne date svoja srca u potpunosti?
Ja samo želim u njih staviti mir i spasenje-moga Sina.
S mojim Sinom vaša će duša biti upravljena plemenitim ciljevima i nikada se nećete izgubiti.
I u najvećoj tami vi ćete naći put.
Djeco moja,odlučite se na novi život s imenom moga Sina na usnama.
Hvala vam.

:twisted: ovu Poruku nam je pročitao naš voditelj na Križevcu, kad smo se okupili na ledini :twisted:
Majčice, evo molim i plačem s Tobom, nadam se da mogu bar malo pridonjeti da se smanji bol u Tvom srcu, koje plače nad nama, nad čitavim svijetom :twisted:
I ja sam plakala u Međugorju zbog mnogih stvari ovih dana, ali moje srce je ograničeno ljudskošću, pa te molim da izmoliš za mene potpunu slobodu srca da mogu čišće moliti i biti s Tobom sjedinjena o Majčice :grlim te:
Volim te :grlim te:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 664 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 67  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]