|Ponedjeljak, Prosinac 4, 2023

Suza 

krist

Dragi moji prijatelji!

Evo imam i ja jedno svjedočanstvo.Naime kako sam nakon 5 godina počela opet moliti iz dana u dan što intenzivnije sa što većim srcem da primim Boga u nj tako sam molila i za sestru da spusti na nju Svoj blagoslov i pomogne joj nositi križ.Kako sam već pisala sestra mi je u teškoj financijskoj situaciji i sada nakon 5 godina je dala otkaz u jednoj firmi jer su je nedavno zvali na drugi posao za koji je zamolbu predala još u 4. mjesecu a do sada je i zaboravila na to i mislila je da od toga neće biti ništa ali eto Bog je tu s njom, čuo je moju molitvu, vidio moje suze i sada samo mogu plakati iz zahvalnosti prema Njemu.HVALA TI!!! 

Moje srce zahvaljuje pjevajući meni jednu od najdražih pjesama! 

KRIST NA ŽALU

1. Krist jednom stade na žalu, tražeć’ ljude za velika djela da love srca božanskom riječi.

* O Bože, zar si pozvao mene? Tvoje usne moje rekoše ime. Svoju lađu sada ostavljam žalu, odsad idem kamo šalješ me Ti.

2. Ja sam siromašan čovjek, moje blago su: predanost Tebi i srce čisto da idem s Tobom. * O Bože…

3. Ti trebaš dlanove moje, moga srca ražaren plamen, i kaplje znoja, samoću moju. *O Bože…

4. Ti i ja krećemo danas lovit srca na moru života, a mreža bit će riječ Božja prava. *O Bože…

Naime, znam da nisam dugo uključena na ovaj foum ili možda nisam dovoljno otvorila svoje srce pa niste možda osjetili moje porive zašto sam vam se pridružila ali ja se nadam da ste me prihvatili jer ja vas jesam! 

Moram iskreno reći da sam se tek nedavno vratila tamo gdje pripadam u Božje stado i iz dana u dan se borim i molim Boga da mi vjera ponovo ojača da me nauči voljeti i da naučim oprostiti.Pa možda i ono o čemu vam sama svjedočim nije možda dovoljno snažno ili potresno ali je iskreno ili možda nemam dar da se izrazim ljepšim riječima..Vidim da se većina vas već dosta poznaje što osobno, što dugim komuniciranjem na ovom forumu pa vam je lakše pa se nadam da ću zavrijediti vašu pažnju ako ne sada možda vremenom jer sam zaista sretna što sam vas našla dok se sama borim i nastojim kročiti putem Krista. 

Kada sam bila u najvećoj tuzi i kada je počeo moj put povratka k Bogu slučajno sam našla Vas ali sam shvatila da to nije bila slučajnost, to je nešto od Boga i hvala Mu! :a1250: 

I dalje ću svaki dan moliti za sve vas, prijatelji!  :grlim te: 

Bog vas blagoslovio!

 

Preporučujemo još: