Pozdrav prijatelji!
Moram vam napisati svoje iskustvo, ali neču sad jer je dosta dugo. Objavit ću ga kad ga sastavim.
U životu mi dođu trenuci kada sam ispunjen takovom srečom, takovim piticanjem na rad, na muku. Doživljavam takove trenutke u kojima mislim da mogu sve, da mogu ovaj svijet potpuno okrenuti, za svih 180 stupnjeva, da mogu mijenjati putanju zemlje oko sunca. Negdje u nekom kutu moje glave je BBOG spremio nešto za što neznam dali je san ili sječanje na moje dane kada sam bio u nebu. Imam osječaj da BBOG jako puno očekuje od mene. Imam osječaj da BOG čeka da okrečem ovaj svijet, da iskorijenjujem glad u svijetu, da počnem vikati kao Ivan krstitelj u pustinji na ovaj naš Hrvatski narod, ali i na cijeli svijet. Dosta često plačem od radosti. Jednom sam Isusu ovako govorio: "Daj taj zadatak nekom drugom, ja nisam za ovo, to je teško za mene". Ali ubrzo sam dobio odgovor da moram to prihvatiti, kao što je MMarija prihvatila da bude Bogorodica, i da ću uz njegovu pomoč napraviti sve što trebam i zaslugom uči u BBBOŽJE KKRALJEVSTO. Pisat ću Vam o ovome, kad skupim nešto više vremena.
I još nešto, molim vas pokrenite na ovom forumu molitvu za maturu i za sve nas maturante.
Molim vas molite se za mene, i ja ću se za vas moliti.