Dorothea napisao:
fiduciia napisao:
Gdje ispovjeda taj don Stepan? I kako obavljate životnu ispovjed, da li se za to posebno najavite kod svećenika?
Legenda od čovjeka.

Čita te ko knjigu!

Bila sam nedavno kod njega na životnoj ispovijedi. Preporučila bih svima. Iako se živ.ispovijed radi na nekim važnijim životnim prekretnicama tipa prije vjenčanja, nakon obraćenja i sl. Ja sam odlučila promijeniti neke stvari u svom životu koje nisu ispravne, i osjećala sam potrebu za živ.ispovijedi...Bilo mi je posebno iskustvo! I zbog Božje milosti i samog don Stepana...

Htjela sam se naravno temeljito spremiti, pokušala se sjetiti svih grijeha i svih grešnih situacija svog relativno kratkog života, ali jednu sam zaboravila....i baš mi je tu situaciju on spomenuo...
Don Stepan mi je skoro pa doslovce preko puta tako da sam nastavila njemu na ispovijed..Salezijanac je i u župi je Marije Pomoćnice Knežija. Preporučam ga dalje svakome! Tko je zainteresiran neka zove na br. 01 3688 116 (javi se njegov tajnik ili ko mu je to već), PRVI dan u mjesecu od 8-9h...Zovite odmah u 8:00 jer u tih sat vremena zovu svi koji žele taj mjesec na ispovijed tako da se relativno brzo popune mjesta a i termini koji bi vama odgovarali.
Ja sam ti nazvala, upućena savjetom, u 8:00 i bilo je zauzeto...non stop sam prekidala i zvala idućih par minuta (sveukupno neka 4 poziva) i dobila tek onda...
A gužva je za dobiti jer dolaze ljude i iz okolnih mjesta, jedan bračni par je došao čak iz Slavonije...
Ali mislim ta životna ispovijed se može obaviti kod svakog, i tamo na Kaptolu su dobri...don Stepan ima taj dar pa su ljudi valjda zainteresiraniji...(mada se ne bi trebalo gledati po tome, ispovijed je ispovijed)
Ovo nema šanse dobit na telefon

, i za nazvat treba veza haha.