www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 26 lip 2025 21:17

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 1228 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 123  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 29 sij 2015 22:11 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 166 zahvala
Zahvaljeno je: 101 zahvala
Zasto fuuuuuj?Ja san 10mj bez posla i radija bilo sto da mi se otvori,ali nema straha,dat ce Bog,uvijek je davao pa ce i sad :D
Razumin da zelis vise kao svatko od nas,ali polako,rad je bitan ali ne najbitniji....
Hagioterapija?

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 29 sij 2015 22:21 
Odsutan

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 10 zahvala
Nejdem na hagioteraoiju, to su sranja, ocem da se vrati, a i ponudil se mi se posel glupi.Nikad nebum intelejtualac , nikad nebum cujuca, bikad nebu boljeeeeeee, nikad nebum postigla viseeeee.MRZIM SE,mohoj seki ide i cuje, i brst je zdrav ma svi u obitelji i rodbini su cujuci , a ja ne.Komaaaaa ,boze cime sam to zasluzila.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 29 sij 2015 22:29 
Odsutan

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 10 zahvala
U dusi nikad nebum sretna, ni mirna.Mrzim se i bog me ne slusa.uzeo mi je sluh, ostecen mi je mozak.Zivot mibje u rasulu.bolje da me majka i braca izgube.prezivjet ce oni smrt.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 30 sij 2015 08:25 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 152 zahvala
Zahvaljeno je: 118 zahvala
Privitak:
yy1_621486S1.jpg
Privitak:
mala_kuca_content.jpg
Privitak:
invalid.jpg
Draga Ana!
Ti vjerojatno znaš kakvog jada ovozemaljskog ima, ali možda zaboraviš na to. Vidiš samo sebe i svoje muke. Možda da se malo osvrneš. Ne kažem da ti je lako ali draga život je borba. Svako nosi svoj križ kako zna i umije. Da, tvoji bi preživjeli tvoju smrt, ali bi ih učinila trajno nesretnim. Neznam što bi ti dobila time..što.. Mir sigurno ne. Bog je dao život i jedini On ima ga pravo uzeti. Tamo gdje bi možda otišla bilo bi ti gore nego sada. Tvoja odluka. Malo stisni to svoje srce i daj malo pusti to sve što te muči. Odluči se za malo odmora od toga. Ako se ne možeš moliti ti uzmi Krunicu i samo je drži u ruci -provjereno osobno. Kaži Isusu da te izbavi jer si na rubu, zamoli Ga to, On čuje sve i vidi sve. Pretpostavljam da si mlada žena koja može biti itekako sretna bez obzira što ne čuješ. Neki imaju normalan i dobar sluh pa ne čuju ništa..neće da čuju.. a ti počuj molim te što ti se kaže ovdje. Ja vjerujem da ne postoji osoba na forumu koja bi ti rekla nešto loše.
:grlim te:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 30 sij 2015 10:11 
Odsutan

Podijelio: 60 zahvala
Zahvaljeno je: 14 zahvala
Marija-nada, zar vjeruješ da ove izuzetno ilustrativne fotke tuđih, daleko većih patnji, problema, životnih "teškoća" djeluju na onoga kome su namijenjene? Ovo sve više liči na povlačenje za nosove dobrodušnih forumaša. Pogledajmo svi skupa:
Ana L. napisao:
1. Hitno je, jel tko zna dal ima kakav posao u Zg za mene?gluha sam osoba.

2. Nasli suvmi posel u calzedonii, slagala bum carape.Fuuuuuj.

3. Nejdem na hagioteraoiju, to su sranja, ocem da se vrati, a i ponudil se mi se posel glupi.Nikad nebum intelejtualac , nikad nebum cujuca, bikad nebu boljeeeeeee, nikad nebum postigla viseeeee.MRZIM SE,mohoj seki ide i cuje, i brst je zdrav ma svi u obitelji i rodbini su cujuci , a ja ne.Komaaaaa ,boze cime sam to zasluzila.

A onda dolazi grozota - pitam se koliko sno svi tome kumovali posvetivši tolike stranice Aninim problemima (jer nije kod nje u pitanju jedan). Pomisao na samoubistvo, jer eto. no Bog ju ne sluša???
Ana L. napisao:
4. ...U dusi nikad nebum sretna, ni mirna.Mrzim se i bog me ne slusa.uzeo mi je sluh, ostecen mi je mozak.Zivot mibje u rasulu.bolje da me majka i braca izgube.prezivjet ce oni smrt.

Ana, što bi ti kao svoj prvi posao, umjesto čarapa da slažeš svežnje novčanica? Zašto je tebi sve sranje...osim tebe same, zašto ih baš ti sama sebi praviš. kao da ne možeš bez njih?... "Oćem da mi se vrati". - Tvoj bivši?
Za sve ljude postoji "Prohujalo je s vihorom. Idemo dalje"......Što je kod tebe...Ma daj, budi dobra pa napiši što je po tebi INTELEKTUAALAC...Misliš da se oni rađaju? :)
I na koncu, Ana, NE TREBAJU TEBI NIKAKVE TERAPIJE. POČNI PROMATRATI PATNJU DRUGIH LJUDI, UOČAVATI OKO SEBE DRUGE. Nisi ti centar svijeta.! Ali ujedno daj PORADI MALO I NA SAMOJ SEBI. Ne kao vrabac čekati da ti Bog učini čudo ali ono koje bi samo tebi odgovaralo. Bog neka ti se smiluje i "spusti" na zemlju - MEĐU LJUDE od krvi i mesa.

Zadnja izmjena: zdrave; 30 sij 2015 10:24; ukupno mijenjano 2 put/a.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 30 sij 2015 10:19 
Odsutan

Zdrave, vidjela sam ja njezine postove. Ako se u njezinom srcu pojavi samo jedna mala iskra ja zadovoljna na Slavu Božju.. ako ne, ja pokušala eto kao i drugi. Znam i reći stop.
Možda kad Ana vidi sliku se malo zamisli ipak...bar na jedan tren..
Ana, ako te svi napuste Isus neće nikada samo bi ti to trebala vidjeti jel. Kažeš da si gluha, a evo ja ti kažem onda imaš zdrave oči pa da to vidi, da te Isus čuva.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 30 sij 2015 10:45 
Odsutan

Uvjeren sam - a to se iz obilja postova vidi da ne griješim - kako su TT-ovci uvijek spremni priskočiti u pomoć. Ovdje to mogu samo savjetom, osobnim iskustvom i sl. Ali KOME?
Kad netko ne prima baš ništa k srcu, kad insistira na "realizaciji" samo od sebe zacrtanih nekakvih APSURDNIH, propalih, besmislenih, neostvarivih ciljeva, ignorirajući pri tome i pojedine forumaše, pitajmo se ŠTO takva osoba očekuje... i zaslužuje li više ijedan savjet?
Ne poistovjećujem nikoga s ičime iz ove "sličice", ali..."U svom kraju Isus ne učini ni jedno čudo" - jer NIJE BILO VJERE.
A u Aninom "kraju" baš toga nema. U TU je kvaka.
Ona, ona i samo ona. Siromašna, s hendikepom, ima problem lako spojiv - ali kao antipod - s onima na vrhu moći i prepunih blaga i bogatstva: oni i samo oni.
TO je jad, ujedno strašno, jer tko je u tom "kolu" ne zna izaći van - a kad k tome to ni ne želi - Što tu može Bog učiniti? Kad se kotačići u glavi pobrkaju, to zbilja samo Bog može srediti---no treba Mu to dopustiti. A kad to netko neće???
I zato je kod Ane L. uvijek stanje, ne samo nepromijenjeno, nego potonuće sve veće.
(kao i Naggar sam dizao ruke više puta od ovih problema...I teme...I n je uskakao...:) )

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 30 sij 2015 11:00 
Odsutan

Znaš Zdrave, u pravu si ti. Samo kod mene uvijek, ali uvijek postoji ono - ajde neka.
Vjeruj da sam jednim dijelom vidjela svoju sliku u Aninoj osim što su to skroz različiti problemi bili. Ona u biti i nema problema samo to ne vidi i neće da vidi.
9 punih godina jao i jao, meni je najgore, meni je najteže, je ..Bog postoji ali me ne vidi, ne čuje i neće mi pomoći. Što god su drugi govorili to je meni na jedno ušlo na drugo izašlo. Ipak na kraju jedna osoba nije odustala od mene. Kaže, ajde danas na Duhovnu obnovu, pa šta ćeš svejedno raditi kod kuće. Idi pa šta bude, kako god, u tom smislu. I ajd otišla sam ja onako preko volje. I kad sam ušla u Crkvu bilo je, jao što ću i kako ću, šta mi to koristi baš ..tako nekako..mada sam Mu i zavapila..ajde pomozi mi molim Te, jer me sutra neće biti ..
i eto me danas ..od 3 mj. 2007. godine- nova marija nada :D
aaa.. život me ne mazi i dalje..dapače.. sto ružnih stvari se događa..samo šta ću..On to vidi i zna ..
ali sam živa..ŽIVA za Boga svoga i eto spremam se za Nebo, pa se nadam da ću dobiti i koji plus ovdje dolje za Gore..
no ..Milosrđe Njegovo veće nego naše sve krivice :)

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 30 sij 2015 11:11 
Odsutan

Živo svjedočanstvo žive ilustracije kako Bog u svojoj pedagogiji postupa! Hvala ti na ovome. To je još jedno iskustvo u popisu kojeg ću morati konačno sortirati (počevši sa sobom, dakako).
Da! Uvijek je svima bolje nego nama.
Pesimizam RAZARA i dušu i tijelo. Bolje pretjerani optimizam nego na sve gledati crnim naočalama.
Nekada osoba mora osjetiti da je došla DO DNA! "nećeš milom? Pokušat ću silom" (sad će opet kuka i motika na mene jer, eto, ja mudrujem jer Bog tako ne djeluje. Znam, ali...).
I ti, normalno da si pokušala...I ja sam i svi (da ne nabrajam), koji smo prošli kroz Božje rešeto... :)
Ana još nije pala do dna. Ona samo...sorry, kao da vuće vraga za rep, dok ne padne...Pa ona pomisao o "prežalit će nju njeni" (zar pomisao o suicidu ili predstava za nas)?!

http://gdb.rferl.org/283A59E9-EEEB-4DA2-82CC-E211B3B4B8E6_w640_r1_s.jpg
Što je gore, biti gluh ili slijep? Ali kad se zna da život MORA ići dalje, onda čarape ili novčanice - više nije bitno. AKO doista želimo posao...A ako ne znamo ŠTO želimo? Onda pišemo na forumu! :)

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 30 sij 2015 11:21 
Odsutan

nema Zdrave kuka i motika..što starija drugačija mi filozofija :)

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 1228 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 123  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]