Marija-nada, zar vjeruješ da ove izuzetno ilustrativne fotke tuđih, daleko većih patnji, problema, životnih "teškoća" djeluju na onoga kome su namijenjene? Ovo sve više liči na povlačenje za nosove dobrodušnih forumaša. Pogledajmo svi skupa:
Ana L. napisao:
1. Hitno je, jel tko zna dal ima kakav posao u Zg za mene?gluha sam osoba.
2. Nasli suvmi posel u calzedonii, slagala bum carape.Fuuuuuj.
3. Nejdem na hagioteraoiju, to su sranja, ocem da se vrati, a i ponudil se mi se posel glupi.Nikad nebum intelejtualac , nikad nebum cujuca, bikad nebu boljeeeeeee, nikad nebum postigla viseeeee.MRZIM SE,mohoj seki ide i cuje, i brst je zdrav ma svi u obitelji i rodbini su cujuci , a ja ne.Komaaaaa ,boze cime sam to zasluzila.
A onda dolazi grozota - pitam se koliko sno svi tome kumovali posvetivši tolike stranice Aninim problemima (jer nije kod nje u pitanju jedan).
Pomisao na samoubistvo, jer eto. no Bog ju ne sluša???
Ana L. napisao:
4. ...U dusi nikad nebum sretna, ni mirna.Mrzim se i bog me ne slusa.uzeo mi je sluh, ostecen mi je mozak.Zivot mibje u rasulu.bolje da me majka i braca izgube.prezivjet ce oni smrt.
Ana, što bi ti kao
svoj prvi posao, umjesto čarapa da slažeš svežnje novčanica? Zašto je tebi sve sranje...osim tebe same, zašto ih baš ti sama sebi praviš. kao da ne možeš bez njih?... "Oćem da mi se vrati". - Tvoj bivši?
Za sve ljude postoji "Prohujalo je s vihorom. Idemo dalje"......Što je kod tebe...Ma daj, budi dobra pa napiši što je po tebi INTELEKTUAALAC...Misliš da se oni rađaju?

I na koncu, Ana,
NE TREBAJU TEBI NIKAKVE TERAPIJE. POČNI PROMATRATI PATNJU DRUGIH LJUDI, UOČAVATI OKO SEBE DRUGE.
Nisi ti centar svijeta.! Ali ujedno daj PORADI MALO I NA SAMOJ SEBI. Ne kao vrabac čekati da ti Bog učini čudo ali ono koje bi samo tebi odgovaralo. Bog neka ti se smiluje i "spusti" na zemlju - MEĐU LJUDE od krvi i mesa.