www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 15 svi 2025 13:53

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 130 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 13  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 09 ruj 2015 20:38 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 22 zahvala
Zahvaljeno je: 19 zahvala
Ha, za ovo prvo nisis u pravu 300 % I mnogo toga ti ne vidis, ja bih rekla.

Samo ajd, bud postena... lets face it: ne trazis nikakve odgovore (vidi naslov teme), da ih trazis, nasla bi ih. Ti trazis magicni odgovor, devetnicu, trodnevnicu, koliko-treba-dnevnicu da ti Bog da decka...
Zato ti je Mashna i napisala sto vec jest. Ako budes trazila odgovor, dobit ces ga 100% - Bog nikad ne laze. A sad, hoce li ti se odgovor svidjeti, to ti nitko ne moze garantirati.
Tko je trazio (odgovor), nasao ga je... ali ne mijesaj odgovor s ispunjenjem svojih namisli... nece se Bog oblikovat prema tebi; nije prema nikome, nece ni prema tebi.

I samo putuj - i ja to volim!! :-D

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 09 ruj 2015 20:40 
Odsutan

I prestani kukat! :-D :-D

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 09 ruj 2015 20:42 
Odsutan

Podijelio: 1 zahvala
Zahvaljeno je: 11 zahvala
Ako ces ti obecati da ces se uskakati od srece kad budes u mojoj situaciji. Ako si sad u sretnoj vezi, ne znaci da ces biti i za dva mjeseca u istoj.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 09 ruj 2015 20:46 
Odsutan

Podijelio: 320 zahvala
Zahvaljeno je: 103 zahvala
lalelu napisao:
Pa zivite vi sami i vidite kako je to lijepo i kako se lako taj kriz prihvaca. Veceri same u svoja cetiri zida. Svakednevna pitanja: A kad ces se udavati. Svaka prva pricest, krizmana, rodjendan kod rodbine, prijatelja- pakao i ista pitanja: Jos nikog nisi nasla? Svako vjencanje - pakao - pogledi sazaeljvanja koji govore "a sirota jos je sama". Svaka setnja - pakao - prodje jedan par, drugi, treci, cetvrti, peti... stoti...

Al ti imaš svoja četiri zida, onaj nezaposleni nema, al nema veze što nema svoja četiri zida njemu je isto bolje jer on dobiva socijalnu pomoć ( možda u tvojoj nekoj zemlji u Lijepoj našoj ne) al tebi je gore jer ti moraš gledat parove kako prolazu jedan za drugim, trećim :lol: ....

lalelu napisao:
A znas ima nezaposlenih ljudi. Tko je nezaposlen, ima barem socijalnu pomoc. Samac nema nista.

:b101:
Pa kako ovo možeš reći, da ja ovo sad pokažem jednoj mojoj priji razbila bi i kompjuter i tebe da si bliže. Ja se iskreno nadam da se tebi pomutio um pa tako pišeš.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 09 ruj 2015 20:46 
Odsutan

Ajme meni, pa ti volila da je cijeli svijet u tvojoj situaciji!

Nego, vid ovo; nasla sam ti rjesenje: lijepo si rekla da bi mijenjala posao za decka. A tamo na pocetku teme, ti je netko iz Hercegovine nudio da te upoznao sa deckima. Pa eto rjesenja: u Hercegovini ti je nemoguce naci posla, ali su zato ljudi super! Lijepo se preselis tam, nadjes decka, posla svakako neces naci, i eto!

Al onda nemoj doci na forum i kukat kak nemas posla :-D

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 09 ruj 2015 20:48 
Odsutan

lalelu napisao:
Svaka setnja - pakao - prodje jedan par, drugi, treci, cetvrti, peti... stoti...

Ajme meni, horor zivi. Ne izlazi vise!!!

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 09 ruj 2015 20:52 
Odsutan

fiduciia napisao:
lalelu napisao:
Pa zivite vi sami i vidite kako je to lijepo i kako se lako taj kriz prihvaca. Veceri same u svoja cetiri zida. Svakednevna pitanja: A kad ces se udavati. Svaka prva pricest, krizmana, rodjendan kod rodbine, prijatelja- pakao i ista pitanja: Jos nikog nisi nasla? Svako vjencanje - pakao - pogledi sazaeljvanja koji govore "a sirota jos je sama". Svaka setnja - pakao - prodje jedan par, drugi, treci, cetvrti, peti... stoti...

Al ti imaš svoja četiri zida, onaj nezaposleni nema, al nema veze što nema svoja četiri zida njemu je isto bolje jer on dobiva socijalnu pomoć ( možda u tvojoj nekoj zemlji u Lijepoj našoj ne) al tebi je gore jer ti moraš gledat parove kako prolazu jedan za drugim, trećim :lol: ....

lalelu napisao:
A znas ima nezaposlenih ljudi. Tko je nezaposlen, ima barem socijalnu pomoc. Samac nema nista.

:b101:
Pa kako ovo možeš reći, da ja ovo sad pokažem jednoj mojoj priji razbila bi i kompjuter i tebe da si bliže. Ja se iskreno nadam da se tebi pomutio um pa tako pišeš.

Svoja cetiri zida - da! Ne zivim na ulici. Ne znaci da su to moja vlastita cetiri zida. Samo sam stabnara, ako si se uplasila da imam nekretninu, nije tako, mogu te smiriti.
Pa da bolje je biti na socijala i u vezi, nekoga sam i zaposlen. Ja bih sutra prihvatila socijalu da za to dobijem vezu.
Mozes slobodno jednoj priji pokazati. Stojim iza onog sto napisem.
Ne znam je li mi se pomutio um, znam da sam u ocaju.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 09 ruj 2015 20:53 
Odsutan

Pia napisao:
Ajme meni, pa ti volila da je cijeli svijet u tvojoj situaciji!

Nego, vid ovo; nasla sam ti rjesenje: lijepo si rekla da bi mijenjala posao za decka. A tamo na pocetku teme, ti je netko iz Hercegovine nudio da te upoznao sa deckima. Pa eto rjesenja: u Hercegovini ti je nemoguce naci posla, ali su zato ljudi super! Lijepo se preselis tam, nadjes decka, posla svakako neces naci, i eto!

Al onda nemoj doci na forum i kukat kak nemas posla :-D

Bila sam ja i u Hercegovini ali nsiam nasla decka.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 09 ruj 2015 20:55 
Odsutan

Pia napisao:
lalelu napisao:
Svaka setnja - pakao - prodje jedan par, drugi, treci, cetvrti, peti... stoti...

Ajme meni, horor zivi. Ne izlazi vise!!!

Ti si prva osoba kojoj bih mogla nesto lose zazeljeti samo zbog tvog gledanja sa visokog i nerazumijevanja. Dao Bog pa bila samo tri godine sama - ne vise. Pa cu te vidjeti kako ces se onda ponasati. I hoces li noisc koje previskoko nosis i dalje tako visoko nositi.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 09 ruj 2015 20:56 
Odsutan

Podijelio: 10 zahvala
Zahvaljeno je: 38 zahvala
Slika

Chick fight!

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 130 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 13  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]