fiduciia napisao:
lalelu napisao:
Pa zivite vi sami i vidite kako je to lijepo i kako se lako taj kriz prihvaca. Veceri same u svoja cetiri zida. Svakednevna pitanja: A kad ces se udavati. Svaka prva pricest, krizmana, rodjendan kod rodbine, prijatelja- pakao i ista pitanja: Jos nikog nisi nasla? Svako vjencanje - pakao - pogledi sazaeljvanja koji govore "a sirota jos je sama". Svaka setnja - pakao - prodje jedan par, drugi, treci, cetvrti, peti... stoti...
Al ti imaš svoja četiri zida, onaj nezaposleni nema, al nema veze što nema svoja četiri zida njemu je isto bolje jer on dobiva socijalnu pomoć ( možda u tvojoj nekoj zemlji u Lijepoj našoj ne) al tebi je gore jer ti moraš gledat parove kako prolazu jedan za drugim, trećim

....
lalelu napisao:
A znas ima nezaposlenih ljudi. Tko je nezaposlen, ima barem socijalnu pomoc. Samac nema nista.
Pa kako ovo možeš reći, da ja ovo sad pokažem jednoj mojoj priji razbila bi i kompjuter i tebe da si bliže. Ja se iskreno nadam da se tebi pomutio um pa tako pišeš.
Svoja cetiri zida - da! Ne zivim na ulici. Ne znaci da su to moja vlastita cetiri zida. Samo sam stabnara, ako si se uplasila da imam nekretninu, nije tako, mogu te smiriti.
Pa da bolje je biti na socijala i u vezi, nekoga sam i zaposlen. Ja bih sutra prihvatila socijalu da za to dobijem vezu.
Mozes slobodno jednoj priji pokazati. Stojim iza onog sto napisem.
Ne znam je li mi se pomutio um, znam da sam u ocaju.