www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 03 svi 2025 19:10

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 68 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 28 svi 2006 13:33 
Odsutan
Počivao u miru Božjem
Počivao u miru Božjem

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Aby napisao:
Nakon što ju je On ''odbio'' ona se nije raspravljala s Njim, molila Ga i dalje ili još gore izgubila nadu- ne, ona je znala (bez obzira na situaciju koja je djelovala suprotno-koliko često se i mi možemo naći u situacijama koje djeluju suprotno od Božjeg obećanja za nas) da ju je On uslišio i rekla stoga: ''Što god vam kaže učinite'' Ona je time potvrdila da zna da će Isus nešto učiniti! Dakle, tim riječima Isus je stavio vjeru na kušnju - a Marija je pokazala da se ne obazire na situaciju, već na ono tko jest Bog (Isus).

prekrasno rečeno
(ja se ispričavam na svojoj poredbi koja također uključuje ovu scenu...odgovarala sam post po post...pa sam tek nakanadno došla do ovoga...što tim više govori da je razmišljanje ispravno...tj bitno za poimanje Majke)

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 svi 2006 14:27 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Zahvaljeno je: 3 zahvala
Daniel napisao:
još ću reći ovo...naime ja ovo ne pišem da bi se vi uvrijedili ili naljutili nego jer ZNAM (pošto sam i ja bio pobornik prije dogma Katoličke Crkve) da mnogi i mnogi katolici NEMAJU POJMA da su Katekizam i dogme u nekim dijelovim POTPUNO KONTRADIKTORNE sa Biblijom što ne da ne smije biti nego je bogohulno...

isto tako vjerujem da me Bog poslao ovdje da vam priopćim to uz to da Isus Dolazi uskoro...

sve vas ja volim, vi ste moja braća i sestre no ako želite se ljutiti i vrijeđati sa ovime onda Biblijski temelj naše vjere pada u vodu

:arrow:

Daniele, a sada samo probaj zamisliti, samo na trenutak, sto ako te Bog poslao ovdje kako bi ti saznao da svojom mudroscu (svojim tumacenjem) Bibliju ne mozes razumjeti, umjesto sto vjerujes da te poslao da nam priopcis to sto vec jesi? Sto u tom slucaju, sto ako to sve vec znamo, sto ako su nam tvoja trazenja poznata i ako si ti jos jedan od onih koji ovdje objavljuju, po njima, manje vise ekskluzivna saznanja? Stvarno Daniele, sto ako je to razlog tvog dolaska ovdje? Tvoje su rijeci ostrije od onih koje usporedjujes s ostricom noza, jer tvoje ne bodu izravno iz srca, vec iz mutnine, pomalo i oprezno, uvijek ostavljajuci mjesta za povlacenje, podsjecajuci tako na znas vec koga. Marte je puno puta pokazala ljubav na ovom forumu, a ti to tek imas. Pokazi blago srce i razumjevanje, pa ces viditi obostranu izgradnju u Isusu. Ja cu odgovarati za ove rijeci koje ti upucujem a one ne sude vec se suprostavljau. Tebi dakako. Ti kao netko novi ovdje pokazi nam sto je Isus ucio. Pokazi ljubav i vidit ces cuda. Ovdje postoji nekakav red, pa ako kojim slucajem zelis postati najveci, strpi se i ponizi, tako da ti rijeci postanu blage, i nista vise. Samim tim sto si ovdje, pozvan si sudjelovati u natjecanju, koje traje, evo vec koliko i forum postoji. Natjecemo se svim svojim htjenjem sto bolje shvatiti Bibliju i primjeniti Kristov nauk u zivotu, samim tim shvatiti Mariju, Pavla i same sebe, a Oca prije svih. Osobno su mi gore tvoje sumnje koje si iznio o Mariji koja je rodila Isusa, nego sto je Marte napisala tebi. Dobro, rekao si da si se mozda krivo izrazio, al nasa reakcija kod krivih izraza samim tim ne moze biti blaza. Da ti je Marte napisala da si budala ili da je meni prije tebe napisala da sam najveca budala na svijetu, manje bi bilo uvrede nego kad bi ista pogresno rekli ili smatrali o nekome tko je rodio Isusa. Pa zar u najmanju ruku ta osoba nije toliko posebna i zar je nije dopala nama nepojmljiva cast, ona izravno od Boga Oca Svemoguceg, cast koja se nikome vise nece ukazati od nas ljudi? Istina, nije ako se ne s ljubavlju. Kad se odnos Isusa i Marije gledas s ljubavlju, kako se moze zamisliti Mariju ista manju od najblagoslovljenije medju zenama. Nas je Pieree jednom lijepo napisao kako je to superlativ u superlativu. Al tko to moze razumjeti ako ni superlativ ne razumije... Da, znam, ovdje imamo problem s definicijom nekoga tko je najblagoslovljeniji medju zenama i sto bi sve to moglo znaciti... Slicno i kao kad je Isus ostavio Ivanu majku. Je'l majku s malim 'm' ili velikim, pitanje je sad? Bezvezarije, moras priznati.
Vidis, ne bih se usudio reci bi li Marte, da smo se nasli negdje vanka, skocila na tebe nakon sto bi se ti krivo izrazio. Cuj, mozda bi ti za nesto gore nozem odrezala uho, mozda bi to i ja ucinio, onako kao Petar apostol jednom od onih koje je doveo Juda kako bi uhvatili Isusa. Sve zato jer bi takav netko zivot dao za Svetost u koju vjeruje, a u ovom je slucaju rijec o Isusu i Mariji. Isus je onome jadniku zacijelio odrezano uho, a Petar je istog tog bio spreman zubima pojesti! Pa opet, zar od apostola Petra toliko ne ucimo?
Tako probaj i ti, probaj zamoliti npr. Joakima ili nekoga drugoga da ti ponudi razmisljanja na ona tvoja, a ti promisli nakon toga i blago nam pisi o tome, jer i sam znas kako se istina samo tako moze govoriti. Vjerujem da bi Joakim izdvojio vremena i da bi u neko dogledno vrijeme poslao odgovor. Tvoj ce izbor biti, a ja ti samo dodajem kako stotinu ljudi istinu moze vidjeti na stotinu razlicitih nacina. Privuklo te 'nesto' ovdje, pa logicno je onda zakljuciti da poslusas sto se ima reci. Pogledaj sve ovo ponizno i s ljubavlju, pa ces osjetiti 'ono' sto ove ljude okuplja tu gdje jesu. Bog te blagoslovio Daniele i proslavio se po tvojim djelima.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 svi 2006 15:56 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

ok, ajmo ispočetka

Aby napisao:
Slažem se s tobom Daniele da je Biblija temeljni autoritet.
Ali moram usput reći da to što je Isus rekao Mariji: ''Ženo'' nije bila riječ poniženja jer Isus nikoga ne ponižava i to nije u skladu s Božjom naravi!

Ovako, Isus kada govori svojoj majci - Ženo jasno govori o tome da je On - Bog i da je On važan i da je On - Svet i da je On - Jedini

točno je da je znao da će ljudi obožavati Njegovu majku kao i Njega i zato je to rekao, ponizio ju je pred ljudima da pokaže istim kako je On - Jedini Put, Istina i Život, nitko drugi

to nije nikakvo poniženje na način kakav vi smatrate odnosno kao uvredu...

ajmo dalje...

Marte napisao:
Mi to cinimo iz uvjerenja da je nas Bog, Bog zivih i da svi oni koji su prije nas u Njegovoj blizini mogu nas zagovarati kod Njega Ako mislis da si ti tako Blizu Bogu to je tvoje ubedjenje i ja se ne bih ni sa tobom ni sa drugima o tome raspravljala.

ajmo opet napisati što kaže Pavao:

Jer jedan je Bog, jedan je i posrednik između Boga i ljudi, čovjek - Krist Isus,

Prva Timoteju 2:5

nema zagovaranja mrtvih sa Bogom za nas jer to bi umanjilo milost Gospodina Boga i pretvorilo bi ga u ljutog Boga što On nije...stoga jedino preko Njega je Spasenje, nikog drugog

isto tako moliti se nekom živim STVORENJU predstavlja idolopoklonstvo što je zabranjeno Prvom Zapovjedi

Citat:
Ti si proucavao i ti si se uvjerio i sad mislis da je ostatak u RKC nepismen i da nas moras prosvetiti.... Zaista Danijel, malo vise poniznosti. Pa nije RKC, crkva nepismenih nego je vode malo veci poznavaoci pisma i dozvoli nama koji to zelimo, vise njima vjerovati nego tvojim proucavanjima.

nije stvar u poniznosti nego u proučavanju neistine...bitna je razlika između osjećaja poniznosti i istine Svetog Pisma

Citat:
su rijeci covjek koji ne poznaje svog Boga, jer ti sa time samom Isusu dajes osobine ljudske da bi on svoju maku ponizio

Isus je pravi Bog i pravi čovjek, svakog kog ljubi On kori i kara (Otkrivenje 3:19 ). Njegova majka je primjer savršene poniznosti i vjere i veliki je uzor vjernicima no to joj ne daje slavu i hvalu koja je zajamčena samo Isusu Kristu i koji je jedini dostojan imati Slave i Hvale uz Duha i Oca (Otkrivenje 5:5 )

Citat:
Ne razumijem poentu tog boga. Zasto bi mene volio, zasto bi za me umro, zasto bi meni sve oprostio kad svoju majku ponizuje

opet ti kažem, ti misliš da sam ja to mislio kao uvredu a ja samo kao opomenu i to ne NJOJ nego NAMA

Citat:
Medjutim, vecina evangelista ovdje se sablazne kad im prevedem neka pisanja ljudi koji smatraju da su samo pravi krscani ako blate po Mariji. Nazalost.

ja ne blatim po Mariji, nikad nisam, nikad neću

andjelina napisao:
sve radi Isus, radi Isusa je ona čula Riječ od Boga jer je On trebao doći...

:mrgreen:

Citat:
znao je kako i šta će biti i znao je da će ljudi moliti Nju(da pretvori vodu u vino(da nam pomogne u našim duhovnim mukama i uzdigne nam dušu)) te je tako želio dati do znaja da će On po Njenom zagovoru ipak pomoći ljudima....ali da ljudi na to ne računaju kao na Njeno djelo ..da se zna da je On alfa i omega

po tome On izleda kao neki ljuti Bog koji čini samo ono što Ga Njegova majka zamoli...i opet se slava prebacuje ne na Isusa nego na Mariju jer je po tome ipak ona ta koja nagovara, kao da Isus ne zna što nam je potrebno i za što mi molimo

Citat:
Što god vam kaže učinite

moje mišljenje je da je to rečenica koja potpuno potvrđuje navode Svetog Pisma i onog što sam ja tu rekao, a sad neka svatko sam prosudi

starsmoker napisao:
Tvoje su rijeci ostrije od onih koje usporedjujes s ostricom noza, jer tvoje ne bodu izravno iz srca, vec iz mutnine, pomalo i oprezno, uvijek ostavljajuci mjesta za povlacenje, podsjecajuci tako na znas vec koga.

što se sramiš, pa reci na koga, evo ja ću - na đavla

upravo si sada istinu Svetog Pisma usporedio sa đavlom

Citat:
Ovdje postoji nekakav red, pa ako kojim slucajem zelis postati najveci, strpi se i ponizi, tako da ti rijeci postanu blage, i nista vise.

ne želim ni u kojem slučaju postati bilo što...ja samo biti poslušan Bogu u nekoj mjeri, a ako misliš da sam došao ovdje postati netko onda ne znam što da ti kažem. Ja sam došao na forum ovdje upozoriti svoju braću i sestre iz ljubavi koju imam prema mom Bogu i vama a izgleda da se to sve krivo interpretira...jer sve što trese temelje Katoličke Crkve misli se da je od đavla izgleda

Citat:
Natjecemo se svim svojim htjenjem sto bolje shvatiti Bibliju i primjeniti Kristov nauk u zivotu, samim tim shvatiti Mariju, Pavla i same sebe, a Oca prije svih. Osobno su mi gore tvoje sumnje koje si iznio o Mariji koja je rodila Isusa, nego sto je Marte napisala tebi.

NIJEDAN moj navod nije rekao ništa što ne piše u Bibliji

Citat:
Je'l majku s malim 'm' ili velikim, pitanje je sad? Bezvezarije, moras priznati.

ne bih se složio jer veliko slovo izaziva slavu i hvalu i čast što pripada jedino Bogu koje je sve stvorio a ne niti jednom stvorenju

Citat:
Sve zato jer bi takav netko zivot dao za Svetost u koju vjeruje, a u ovom je slucaju rijec o Isusu i Mariji.

nije nego samo o Mariji

Citat:
Privuklo te 'nesto' ovdje, pa logicno je onda zakljuciti da poslusas sto se ima reci. Pogledaj sve ovo ponizno i s ljubavlju, pa ces osjetiti 'ono' sto ove ljude okuplja tu gdje jesu. Bog te blagoslovio Daniele i proslavio se po tvojim djelima.

jesi se kad zapitao da možda baš ono u što ti vjeruješ je - krivo?
gledaj, hvala na lijepom postu, i u svakom slučaju poštujem tvoje razmišljanje no jedno se pitanje ovdje postavlja koje sam rekao mnogo puta...

tko je u pravu?

jedino Bog.

gdje možemo vidjeti što Bog kaže?

u Bibliji.

Što ako je poimanje slavljenje Marije bogohulno po Bibliji?

onda je to bogohulno za Boga.

evo vaša razmišljenja su dobro došla...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 svi 2006 16:30 
Odsutan

e da, pa Marte ne sprečavam te je da vjeruješ u ono što vjeruješ i da više vjeruješ riječi Čovjeka nego Boga

dapače ako vi ne želite raspraviti o tome...ja neću reći ni riječi više o tome

Hvala voljenom Bogu, Biblija se može kupiti u svkoj knjižari i svatko može proučiti...

e ali hvala ti što su napomenula to da oni (Crkva) znaju više od nas u vezi toga...naime ja NISAM mogao VJEROVATI kada sam počeo to istraživati da Crkva to ne vidi...bio sam potpuno izbezumljen da to piše tako jasno u Bibliji a oni govore baš ono što tamo NE PIŠE
ja ne govorim da znam biše od njih Bibliju u svakom slučaju, naime ja ne mislim da od svih vas više znam Bibliju, ali ono što želim pokazati je da svatko tko prouči pa neka vidi... :D

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 svi 2006 16:35 
Odsutan

Nisam sve čitao, možda je bilo napisano, ali upućujem na knjigu Sv. Ljudevita Montforskog:
Rasprava o pravoj pobožnosti prema Presvetoj Djevici Mariji.
Sve piše :wink:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 svi 2006 16:43 
Odsutan

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
..iz večernjeg..o rezultatima medicinskih ispitavanja o Međugorju..

Nismo se prevarili. Naš znanstveni zaključak je jasan: ono što se događa u Međugorju ozbiljno je, treba biti ozbiljno shvaćeno”, izjavio je prof. dr. Henri Joyeux, francuski kirurg i kancerolog, profesor na medicinskom fakultetu u Montpellieru u Francuskoj. Taj ugledni liječnik time je i službeno objavio rezultate medicinskih ispitivanja koja je 25. lipnja 2005. godine u Međugorju proveo nad vidiocima Marijom Pavlović-Lunetti i Ivanom Dragićevićem. A rezultati su iznova potvrdili da ono što međugorski vidioci doživljavaju u vrijeme ekstaze – znači, u času kad tvrde da vide Gospu – nije nikakva prijevara.
uglednom profesoru pomagao je tada dr. Philippe Loron, neurolog iz pariške klinike Salpetrire, koji je donio najmodernije uređaje za snimanje i istraživanje. S njima su bile još četiri osobe, dva muškarca i dvije žene koji još nikada nisu bili u Međugorju te su vidioce promatrali izrazito kritički. Jedan od njih je specijalist za snimanje mozga i dišnih organa. Mariju i Ivana – kojima se, prema njihovim riječima, Majka Božja ukazuje i dan-danas, već gotovo 25 godina – francuski je tim testirao prije, za vrijeme i poslije ekstaze. Ivan je tada izjavio kako je malo negodovao, čemu testiranje na obljetnicu ukazanja, no pristao je jer je to ispitivanje tražila Crkva. – Inače ne bismo željeli biti pokusni kunići – rekao je Ivan i otkrio kako rezultati najnovijih testova idu u Vatikan, papi Benediktu XVI.
Snimanje ukazanja
Zanimljivo je napomenuti da je prof. Joyeux bio na čelu francuskog tima stručnjaka koji je međugorske vidioce ispitivao i 1984. godine. Francuzi su tada snimili prve elektroencefalografe vidjelaca. – Dvadeset godina poslije – kaže prof. Joyeux – naš se zaključak nije promijenio. Snimili smo velik bro
j tih izvanrednih fenomena koje nazivamo “ukazanje”, “ekstaza”. Analizirali smo ih na najdetaljniji mogući način, tražili smo prijevaru snimajući te fenomene stotine puta kamerom i drugim sredstvima. Naš je tim obavio najstrože psihološke testove i jednoglasni je zaključak da su svi ti mladi vidioci, koji su u međuvremenu odrasli, zdravi i fizički i psihički, u osobnom, obiteljskom i društvenom životu. Može se reći da su zdraviji od općeg prosjeka u Francuskoj. Znanost je, dakle, ponovno utvrdila da je ono što međugorski vidioci doživljavaju istinito, da njihova ekstaza nije ni sanjarija, ni padavica, ni halucinacija, ni histerija, da ona nema ništa bolesno te da nije poremećaj identiteta. No treba napomenuti da znanost ne može odgovoriti na pitanje s kime vidioci komuniciraju u vrijeme ekstaze, ona ne zna što ili koga oni vide.
– Mi ni u jednom trenutku nismo mogli uhvatiti sliku ili zvuk osobe, Gospe, za koju vidioci kažu da je vide i čuju. Mogli smo ispitivati samo primatelje tog izvanrednog fenomena – objašnjava prof. Joyeux i ističe: – Nije na znanosti, pa bila ona i najrazvijenija, da potvrdi ili negira da se Gospa ukazuje u Međugorju. Mislim da se to nikad neće moći dokazati znanstvenim, pa ni najmodernijim testovima. To trebaju reći crkveni autoriteti.
Crkveno očitovanje
Napominjem da od 1981. do danas Crkva nikada nije osudila međugorska događanja, dopustila ih je, što nije njezin običaj kad fenomeni nisu ozbiljni. Zašto se Crkva još nije očitovala? Jednostavno zato što fenomeni nisu zaključeni. No, ne bi me iznenadilo da se Crkva, kad sve bude završeno, pozitivno očituje o ovim fenomenima koji, uostalom, donose iznenađujuće plodove u današnjem svijetu – zaključuje francuski stručnjak, koji je uvjeren da se u Međugorju događaju važne stvari.
Atmosfera koja zrači
– Mnoge sam potaknuo da odu u Međugorje: zdrave i bolesne, nevjernike i vjernike, skeptične redovnike, znanstvenike i neznanstvenike, mlade koji traže svoj put, teške narkomane… – otkriva prof Joyeux. – Svi su se vratili dirnuti tim mjestom, atmosferom koju zrači. Mnogi su o tome govorili i svjedočili, drugi su diskretno zadržali za sebe ono što su tamo primili.
Treba reći da još nikada u povijesti nijedan fenomen ukazanja nije bio podvrgnut tako brojnim i strogim medicinsko-znanstvenim ispitivanjima kao što je to slučaj s međugorskim ukazanjima. Stručnjaci različitih usmjerenja i stavova, liječnici, neuropsihijatri, psihijatri, psiholozi, parapsiholozi, teolozi iz Italije, Francuske, Slovenije..., služeći se sofisticiranim uređajima, brojnim su metodama provjeravali istinitost tvrdnji šestero međugorskih vidjelaca i njihovo psihofizičko stanje. Sva ispitivanja pokazala su da vidioci ne manipuliraju.
Zanimljivo je spomenuti i jedan pokus koji je 2. lipnja 1984. godine učinio svećenik Nikola Bulat. Kao član komisije koju je osnovao tadašnji mostarski biskup Pavao Žanić da bi ispitala vjerodostojnost međugorskih ukazanja, prisustvovao je ekstazi vidjelice Vicke Ivanković. Međutim, on se nije poslužio kakvim modernim uređajem, nego je na ukazanje došao oboružan velikom iglom! Kad je počelo viđenje, tom je iglom Vicku ubo iznad lijeve lopatice, a kako se nijedan mišić njezina lica nije pomaknuo, pokus je ponovio još jednim ubodom. Ni tada nije ni vrisnula ni reagirala, premda je ubod zasigurno bio vrlo dubok i bolan. Naime, nakon ukazanja okupljeni su mogli vidjeti mrlju krvi na vidjeličinoj bijeloj bluzi.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 svi 2006 16:54 
Odsutan

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
Citat:
Jer jedan je Bog, jedan je i posrednik između Boga i ljudi, čovjek - Krist Isus,
Prva Timoteju 2:5
nema zagovaranja mrtvih sa Bogom za nas jer to bi umanjilo milost Gospodina Boga i pretvorilo bi ga u ljutog Boga što On nije...stoga jedino preko Njega je Spasenje, nikog drugog

isto tako moliti se nekom živim STVORENJU predstavlja idolopoklonstvo što je zabranjeno Prvom Zapovjedi

"Zdravo Marijo milosti puna, gospodin s tobom, blagoslovljena ti među
ženama i blagoslovljen plod utrobe tvoje ISUS"

..ta dva srca kucaša na zemlji zajedno, jedno pokraj drugog..
.kao i što sada kucaju zajedno..ta dva Bezgriješna srca..

.kucaju za NAS..grješnike...

.Marija...moli za nas i sa nama, ona moli svoga sina ,da nam se smiluje

.Marija nikad nije bila središte IDOLOPOKLONSTVA,
.jer je Gospodin s njom ..uvijek bio..

,ne znam, zašto toliki napadi na Mariju...Pa ona je ta pod čijim stopama
.će ..završti karijera ..zlog zmaja..
.jer je to dano od SINA...

.Mariji je puno toga podloženo..jer se u njenoj čistoći..rađao sin Božji
.ona je najbliža S.Trojstvu..od svih zemljana..

.nema ništa loše u tome, što se po Mariji dolazi do ISUSA..
.dapače..

mir svima Marijoljupcima...a i onim sumnjačima..

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 svi 2006 16:55 
Odsutan

ali da li to znači da je to bila zapravo Marija, majka Isusova koja se ukazala u Međugorju, Fatimi i Lourdu

ako želite njezine poruke (koje imam jer je moja baka isto tako prava katolkinja koja vjeruje u to isve vezano za Djevicu :D ) mogu usporediti sa citatima Riječi Božje pa ćete opet vidjeti kontradiktornosti njezinih poruka u usporedbi sa Svetim Pismom

naime zbog tih poruka sam i počeo istraživati taj fenomen Marije u Katoličkoj Crkvi

Bog vas blagoslovio

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 svi 2006 17:01 
Odsutan

Citat:
.Marija nikad nije bila središte IDOLOPOKLONSTVA,
.jer je Gospodin s njom ..uvijek bio..

pa Gospodi je i bio i sa Petrom pa se njemu ne molim(o), opet moje mišljenje

Citat:
,ne znam, zašto toliki napadi na Mariju...Pa ona je ta pod čijim stopama
.će ..završti karijera ..zlog zmaja..
.jer je to dano od SINA...

jer možeš objasniti to molim te i navesti citate iz Otkrivenja, naravno ako želiš

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 svi 2006 17:05 
Odsutan

Citat:
ta dva Bezgriješna srca..

nemoguće jer Pavao govori da su svi zgriješili osim Isusa (Rimljanima 3;23)

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 68 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]