www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 28 lip 2025 17:15

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 3341 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121 ... 335  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 24 stu 2008 09:25 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Gospodine budi na pomoći svima koji traže tvoju utjehu pomoć.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 24 stu 2008 09:49 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Zahvaljeno je: 2 zahvala
BOZE,.. OCE,.. U IME ISUSOVO TE MOLIM,... pogledaj na jednu mladu obitelj,.. dvoje djece,.. naizgled divan bracni par,.. moderni, zaljubljeni,.. vjernici (premda su u zadnje vrijeme skroz popustili biti praktikanti vjere),..

ovih dana su napastovani od zloga,.. u teskoj mjeri, muz pije, ne dolazi doma, ono malo sto je kod kuce bude samo nemir,.. na kraju i ne pricaju,.. djecica pate,
u njenim ocima Oce mozes naci strah, neizvjesnost, nemir, ocajnu cerku koja ti vapi UPOMOC,.. jer sad joj preostajes samo ti,.. i toga je svjesna,... zeli biti tvoja, zeli ti prikazati svoju obitelj sve,.. sve,.. sve njeno zeli da bude tvoje,...

a Oce, ti najbolje znas sta je u srcu njenog muza,... u ocima mu je jucer bila mrznja,.. odbacivanje,.. prezir,.. srdzba,.. jucer nije podnosio prisutnost svoje supruge,.. kroz cijeli dan je bio vani,. u kaficu,.. sa drustvom,... sigurno je pun rana,.. ali Tebi je sve poznato,...
BOZE MOLIM TE,.. UPRAVI NJIMA... stavi sve u svoje Svete Ruke,.. njihove zelje planove, teznje,.. a posebno potrebu jednih za drugima...
uspi im u srca vise postivanja,.. ljubavi,.. daj im da budu sretni,.. da uzivaju tvoj Blagoslov u Braku,.. oni za tim vape,.. ali zli se koristi svojim zamkama, da ti ih otrgne iz Ruku,.. ne dozvoli to Oce,... Ne dozvoli Oce da im dusmani naude,.. i ti najbolje znas da ih je puno,..

Molim te Oce, operi ih Krvlju Kristovom... da se preplasi dusmanin,.. da ode zauvijek.. a ti ih drzi na SVOM DLANU LJUBAVI,.. DA SE VESELE SVAKOM NOVOM TRENUTKU TVOJE PRISUTNOSTI U NJIMA I OKO NJIH,.. HVALA TI OCE,.. JER TI VEC ZACJELUJES RANE NJIHOVIH SRDACA,...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 24 stu 2008 10:12 
Odsutan

Podijelio: 3 zahvala
Zahvaljeno je: 6 zahvala
Hitna molitva za Bernardinu
zamoljeni smo da izmolimo za zdravlje Bernardine koja ide na vrlo tešku i rizičnu operaciju nakon svih dosadašnjih uspješnih i neuspješnih operacija i kemoterapija u zadnjih 5 godina.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 24 stu 2008 17:10 
Odsutan

Zahvaljeno je: 4 zahvala
GOSPODINE SMILUJ SE SVIMA KOJI TE TREBAJU
POMILUJ IH SVOJIM RUKAMA I UČINI ŠTO JE ZA NJIH NAJPOTREBNIJE
NEKA BUDE VOLJA TVOJA GOSPODINE
:a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 24 stu 2008 17:55 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
damir707 napisao:
zamoljeni smo da izmolimo za zdravlje Bernardine koja ide na vrlo tešku i rizičnu operaciju nakon svih dosadašnjih uspješnih i neuspješnih operacija i kemoterapija u zadnjih 5 godina.

Slavica napisao:
Molim Vas da molite za ozdravljenje moje majke koja 25.11. ide na osmu terapiju u Zagreb, sa vjerom u ozdravljenje.
BVB!

Matyjesus napisao:
Molim vas, pomolimo se za jednog momka,.. koji stalno kroci po tankom ledu prema Gospodinu,... Upravi se prema njemu, i padne,.. Pa cak i kad krene dobrim putem naidje na napast, koja ga obmane i zavede,... Cak i na svetim mjestima (kao sada),.. Nakon ispovjedi,....
O Boze sto li ce biti od njega, kad zlome toliko smeta njegova Svetost??...

Ivica69 napisao:
Gospodine Isuse prikazujem ti Ivicu iz dubrovnika koji boluje od hepatitisa i sada prolazi teške terapije. Molim te dragi Isuse pomozi mu podnositi taj teški križ, i molim te pomozi mu u njegovoj životnoj situaciji u kojoj se nalazi da bude sve kako je najbolje. Proslavi se Isuse. Hvala ti Isuse

visnja napisao:
Dragi moji pomolite se za IL DIVINOG oca koji je jucer povrjedio tetivu ,operiran i sada je doma u gipsu.Isuse ublazi njegove bolove :a1250:

rebeka napisao:
Milosrdni Isuse, ja se uzdam u Tebe, i znam da brines, za moju majku i .ovo vrijeme, ispitivanja..i lijecenja upale pluca...i prociscavanja krvi...

Danas sam razgovara s Doktorom...Moja majka dobro prima terepije,ide na bolje...vec se krece sama...Bogu HVALA....

HVALA SVIMA NA PODRZCI I MOLITVI..Bog VAM PLATI.....

moya napisao:
Molim sve koji su slobodni za molitvu..da se pomole za našu članicu ANI(Kristinu)..koja prolazi teško razdoblje u svom životu...i trenutno se nalazi u jako teškoj bračnoj situaciji..
Da se vrši volja Božija..BVB

rebeka napisao:
Stavljam u Hitne Molitve ,moju majku koja je trebala da ide u ponedjeljak . 03.11 na operaciju prsta..Iskrsli su problemi sa srcom,i sada se dalje ispituje,jer navodno ne moze se raditi s narkozom..zbog problema,koji je nepoznat do sada..
Danas je moja majka imala MOZDANI UDAR...Postoji mogucnost ,da je i jucer imala.jedan.Smjestena je u bolnicu,gdje je na ispitivanju...
da se tocno vidi sta je..

rebeka napisao:
Ovo je napisala Vlatka...pridruzite se molitvi....
Citat:
pomoli se za moju obitelj,,, potrebno je,,itekako,,

[i][b]MOLITVA ZA VLATKINU OBITELJ
I ZA IVKE OBITELJ..

rebeka napisao:
Molimo svaki dan svojim osobnim rijecima...

ZA ZDRAVLJE I TRUDNOCU IVANE I MALOG DJETETA...
KOJI CEKA SVAKI DAN DA UGLEDA SVIJET..

Aleluja napisao:
eliszabeth je mlada majka 2 male djece i ima rak pluca...doktori su joj jucer rekli da joj nema spasa..ima jos 4 mjeseca... :twisted: molim vas molite za nju.. da je Isus dotakne..pa da bude Njegova volja...ako On hoce moze ju izlijeciti..
Molim Vas mólite da Gospodin pokaze svoju dobrotu i velicinu na Elizabeth...Hvala vam i hvala Isusu!

toya napisao:
Ima jedna mala djevojčica ,koja ima 5 godina,bolesna je .
Ovim putem vas pozivam u što većem broju da mi se pridružite u molitvi,da dragi Isus što prije djeluje i da Ga proslavimo preko nje!
Od srca vas molim jer znam da će mo uspjet ONA NAS TREBA!Bog VAS BLAGOSOVIO!

velika napisao:
ima jedna osoba koja mi je jako draga , boli je jako ni doktori ne mogu nac sta je kod nje u kuci uvjek neki nemir molim vas od srca da se molite za nju i znam i virujem da ce me otac sin i duh sveti cut moju molitvu , zahvaljen svima na molitvi nek vas Bog blagoslovi hvala i slavba isusu

damir707 napisao:
Dragi Bože,
budi danas Zvonkov liječnik, upravljaj magnetskom rezonancom, neka tvoj kontrast i tvoj pečat budu njegov život, MOLIMO TE.

damir707 napisao:
Izgleda da je sve u redu sa nalazom magnetske rezonance.
Sve će još pregledati liječnici i odrediti eventualnu terapiju a Boga molimo da njegov "pravolijek" bude temelj za Zvonkovu bolest odnosno njegovo ozdravljenje. Javit ću vam slijedeći tjedan ako šta bude novo a sve molitelje pozdravlja i zahvaljuje se Zvonkova obitelj.

kresho napisao:
Molim sve da se mole od srca Gospodinu..za jednu časnu sestru koja je u jakim kušnjama..i neka joj Gospodin pokaže pravi put..neka joj bude utjeha i smisaoAmen

maja3009 napisao:
Bok svima. Već ste molili za moje oslobođenje i bilo mi je puno bolje, ali ipak moram na egzorcizam i zato je svaka molitva poželjna da što prije dobijem dozvolu os biskupa. Svima želim puno Božjeg blagoslova. :grlim te:

naggar napisao:
..tko hoće , izmoliti koji očenaš za ozdravljenje oca..
..naše buduće članice Jace.....otac je teško bolestan i ima veliku volju za životlNeka mu Gospodin bude milostiv.

naggar napisao:
..tko se želi osobno zauzeti u molitvi..za našu m.n. posebno zdravlje njene kičme....i sveukupnog zdravlja...neka mi se pridruži ..u molitvi..

naggar napisao:
..molim svoje drage molitelje....da se mole ...za moju nakanu...može Krunica BožanskoG Milosrđa.."Hvala što se odazvali mom pozivu"]

Benedikt napisao:
Prijatelji!!!
Znam da ste u molitvi uvijek i da molite stalno te vas pozivam da mi se pridružite u molitvi za jednu mušku osobu!!!Zove se Đuka i obolio je od karcinoma pluča :( ali što je još gore nikad u crkvu nije zavirio i slabo do Boga drži!! :( Zato molimo za njegovo duševno zdravlje a onda ako je Božja volja i za tjelesno zdravlje!!!Isto tako molimo i za njegovu obitelj koja je u vjeri isto slaba,da mogu taj križ skupa snjime podnijeti! :cry: Ja znam da ste voljni uvijek moliti zato i pišem vama!!! :D Neka dragi Bog i majka Marija nagrade vašu žrtvu i molitvu!! :) Pozdrav!!!

Tvojamisao napisao:
[color=indigo][b]Molim TE Gospodine budi s IVANOM danas ovog dana kad se donose velike i vazne odluke za Nju i njene ...
Molim Te za Njenu snagu budi joj Izvor u trenutku tog susreta budi Njena utjeha i Milost budi uz NJU ne napustaj ju nikada!
Cuvaj moju dragu seku Ivanu!
Blgagoslovi Njene koji ne razumiju Tvoju Rijec i po Njoj neka se vrse Tvoja djela; Djela LJUBAVI ,

Tvojamisao napisao:
[color=blue][b]Dragi moji evo preporučila bih i u vaše MOLITVE i sklopljene ruke i otvoreno srce Gospodinu mog braju... njemu je zdravlje ugrozeno ima par dana odjednom, a bio je zdrav i on bi trebao u siječnju postati po prvi put Otac, molim te i za zdravlje njegove supruge i za buduću njihovu bebu da se rodi živa i zdrava u duhu i tijelu... Molim Te Gospodine za njega i njegovu obitelj da imaju snage nositi se s bolešću i da mu Ti Gospodine podariš zdravlje da može biti svojoj Obitelji očinska pomoć i podrška i da svoju malenu bebu dočeka i dugo, dugo dugooooooooo je uči o Tvojoj Ljubavi!

speranza napisao:
Eleonora je mlada mama koja je trudna 6 mjeseci sa Đulijom . Sreća i radost su prekinuli liječnici koji kažu da dijete ima neki problem koji se može odraziti na mozgu. Neka im dragi Bog bude na pomoći i neka se proslavi u njima.

ivka22 napisao:
Dragi moji evo upravo sam primila jednu jako zalosnu vijest, frendica me zamolila da vlc Drazena ukljucim u svoje molitve. Desilo se da je jedan bivsi clan Dobrog Pastira ozloglasio velecasnog da na susretima promovira sotonu i da dok dize presveto isto se moli zlu. To je napisao Biskupu i cak ga je prijavio policiji da kao nije placao porez na novine Rhemu!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 24 stu 2008 20:07 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
damir707 napisao:

:a1250: :a1250: :a1250: Proslavi se Gospodine kroz Bernardinu i ozdravi njen duh,dusu i tijelo...Budi joj milostiv i ne gledaj na njene grijehe vec na njeno trpljenje i patnje koje samo Ti Isuse mozes ublaziti i izljeciti.Polozi svoje svete ruke na nju i na doktore koji ce bit uz nju i odredi joj pravi lijek za njeno ozdravljenje.Hvala Isuse za uslisane molitve.Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 24 stu 2008 21:05 
Odsutan

damir707 napisao:

Za bolesnu osobu

Dobri sv. Antee! Ti si uvijek uslišavao one koji su se s pouzdanjem k tebi utjecali. Žarko te molim za bolesnu osobu Bernardu. Isprosi joj zdravlje za kojim toliko žudi i koje joj je toliko potrebno! Ako to ipak nije Božja volja, onda joj izmoli olakšanje trpljenja i snagu da kršćanski i s Isusom nosi svoj križ.
Ti, koji si u svom zemaljskom životu bio prijatelj onih koji su patili i velikodušno im pomagao ljubavlju i čudesima, štiti i sve nas od bolesti, a u njima krijepi i tješi tako da bi nam postale izvor zasluga za život vječni. Amen.

Napomena: Tko želi obaviti trodnevnicu ili devetnicu u čast sv. Anteu za ozdravljenje bolesne osobe, može za tu prigodu upotrijebiti gornju molitvu nadodavši, svakoga dana, Oče naš, Zdravo Mariju i Slava Ocu te pjesmu "Ak’ čudesa tražiš..." s pripadajućom molitvom.

Za obraćenje grešnika,ovdje navedenih potreba..za sve clanove TT,i njihove potrebe..
Veliki Sveče! Ti si posvetio svoj život i istrošio svoje snage za spas kršćana i povratak nevjernika k Bogu. Ti si i sada posrednik Božjega milosrđa za obraćenje grešnika. Molim te, posreduj kod Gospodina za sve potrebe Hitne Molitve,nama vrlo drage osobe, koje, na žalost, ne živi po evanđeoskoj nauci niti prema svom krsnom pozivu.
O dragi Sveče, neka ta osoba nađe izgubljenu vjeru, neka počne živjeti pravim kršćanskim životom i neka nađe mir i radost Božjega prijateljstva! Ne dopusti da upropasti svoju vječnu sreću, već posreduj da opet postane Božje dijete i osjeti Božju milost u ovom životu i neizrecivu radost na drugom, u nebesima.
Ti si uvijek uslišavao one koji su se s pouzdanjem k tebi utjecali. Žarko te molim za bolesne osobe Hitne Molitve. Isprosi zdravlje za kojim toliko žudie i koje je toliko potrebno svim! Ako to ipak nije Božja volja, onda joj izmoli olakšanje trpljenja i snagu da kršćanski i s Isusom nosi svoj križ.

Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 stu 2008 17:48 
Odsutan

Molim vas pomolite se za jednu mladu gospodu RUZU koja je operirala rak dojke i sada mora na zracenja i kemoterapije,da joj Bog udjeli dar izdrzljivosti i strpljenja,dar vjere i molitve da ce opet sve biti dobro.

Gospodine :a1250: :a1250: :a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 stu 2008 21:26 
Odsutan

Za Bernardu,za Ruzu i sve ostale nakane zapisane ovdje...
Molimo Te Gospodine uslisi nas...

Vjerujem, Gospodine, ojačaj im vjeru; nadam se, učvrsti im nadu;
ljubim te, ražari im ljubav; kajem se, probudi mi kajanje. Klanjam ti se kao prvom počelu; čeznem za tobom kao za posljednjim ciljem;
hvalim te kao vječnog dobrotvora;
zazivam te kao branitelja i pomoćnika,uzmi ih u svoje okrilje.
Svojom nas mudrošću vodi,svojim miloscu vodi sve koji su u nasim nakanam ,i pravednošću uzdrži, dobrotom tješi, moću štiti.
Prinosim ti svoje misli i molitve da budu upravljene k tebi; riječi da govore o tebi; djela da budu po tebi; trpljenja da budu za tebe.
Hoću što god ti hoćeš i zato jer hoćeš, hoću kako ti hoćeš i dotle dok hoćeš.
Molim te, Gospodine, prosvijetli nam razum, zagrij volju, očisti srce i posveti dušu nasu i smilij se bolesnicima,Proslavi se u njihovim bolestima..
Daj da oplačemo dosadašnja bezakonje, odbijemo buduće napasti, ispravimo krive navike, uzgojim prikladne kreposti.
Dobri Bože, daj nam ljubav za te, mržnju ukloni, revnost za bližnjega, prezir svijeta.
Uči nas, Gospodine, sabranim u molitvi, trijeznim u jelu i piću, marljivim u službi, ustrajnim u odluci.
Nadahni nam brigu za unutarnju neokaljanost, izvanjsku čednost, primjerno vladanje, uredan život.
Da ustrajno i budno krotim svoju narav, gajimo milost, opslužujemo zakon, zaslužujemo spasenje.
Nauči nas, kako je neznatno sve zemaljsko, uzvišeno sve božansko, kratko sve vremenito, trajno sve vječno.
Daj da se pripravimo na smrt, uplašimo suda, izbjegnemo pakao, postignemo raj.
Po Kristu Gospodinu našem.

AMEN.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 stu 2008 07:20 
Odsutan

Elica JUCER napisala -pa molimo danas.... :twisted: :grlim te:

ela bredi
Stručnjak
Stručnjak

Godina: 28

PostPostano: Tue Nov 25, 2008 8:46 am Naslov: Citiraj i odgovori Prijavi post
Dragi moji prijatelji!! Duh Zajedništva

Mali Niko SUTRA ide na transplantaciju koštane srži.
Deset dana nakon transplantacije će se vidjeti rezultat.

Molim vas, okupimo se od danas na devetnicu Božanskom Milosrđu za Niku i njegovu obitelj. Tko može, neka sutra i posti.
Molimo na nakanu za ozdravljenje i uspjeh transplantacije..molimo da se Isus proslavi kroz život Nike..!!
Oče, u Tvojim je rukama život tvog ljubljenog stvorenja!

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 3341 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121 ... 335  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]