damir707 napisao:
Hitna molitva za Bernardinu
zamoljeni smo da izmolimo za zdravlje Bernardine koja ide na vrlo tešku i rizičnu operaciju nakon svih dosadašnjih uspješnih i neuspješnih operacija i kemoterapija u zadnjih 5 godina.
Slavica napisao:
Molim Vas da molite za ozdravljenje moje majke koja 25.11. ide na osmu terapiju u Zagreb, sa vjerom u ozdravljenje.
BVB!
Matyjesus napisao:
Molim vas, pomolimo se za jednog momka,.. koji stalno kroci po tankom ledu prema Gospodinu,... Upravi se prema njemu, i padne,.. Pa cak i kad krene dobrim putem naidje na napast, koja ga obmane i zavede,... Cak i na svetim mjestima (kao sada),.. Nakon ispovjedi,....
O Boze sto li ce biti od njega, kad zlome toliko smeta njegova Svetost??...
Ivica69 napisao:
Gospodine Isuse prikazujem ti Ivicu iz dubrovnika koji boluje od hepatitisa i sada prolazi teške terapije. Molim te dragi Isuse pomozi mu podnositi taj teški križ, i molim te pomozi mu u njegovoj životnoj situaciji u kojoj se nalazi da bude sve kako je najbolje. Proslavi se Isuse. Hvala ti Isuse
visnja napisao:
Dragi moji pomolite se za IL DIVINOG oca koji je jucer povrjedio tetivu ,operiran i sada je doma u gipsu.Isuse ublazi njegove bolove

rebeka napisao:
Milosrdni Isuse, ja se uzdam u Tebe, i znam da brines, za moju majku i .ovo vrijeme, ispitivanja..i lijecenja upale pluca...i prociscavanja krvi...
Danas sam razgovara s Doktorom...Moja majka dobro prima terepije,ide na bolje...vec se krece sama...Bogu HVALA....
HVALA SVIMA NA PODRZCI I MOLITVI..Bog VAM PLATI.....
moya napisao:
Molim sve koji su slobodni za molitvu..da se pomole za našu članicu ANI(Kristinu)..koja prolazi teško razdoblje u svom životu...i trenutno se nalazi u jako teškoj bračnoj situaciji..
Da se vrši volja Božija..BVB
rebeka napisao:
Stavljam u Hitne Molitve ,moju majku koja je trebala da ide u ponedjeljak . 03.11 na operaciju prsta..Iskrsli su problemi sa srcom,i sada se dalje ispituje,jer navodno ne moze se raditi s narkozom..zbog problema,koji je nepoznat do sada..
Danas je moja majka imala MOZDANI UDAR...Postoji mogucnost ,da je i jucer imala.jedan.Smjestena je u bolnicu,gdje je na ispitivanju...
da se tocno vidi sta je..
rebeka napisao:
Ovo je napisala Vlatka...pridruzite se molitvi....
Citat:
pomoli se za moju obitelj,,, potrebno je,,itekako,,
[i][b]MOLITVA ZA VLATKINU OBITELJ
I ZA IVKE OBITELJ..
rebeka napisao:
Molimo svaki dan svojim osobnim rijecima...
ZA ZDRAVLJE I TRUDNOCU IVANE I MALOG DJETETA...
KOJI CEKA SVAKI DAN DA UGLEDA SVIJET..
Aleluja napisao:
eliszabeth je mlada majka 2 male djece i ima rak pluca...doktori su joj jucer rekli da joj nema spasa..ima jos 4 mjeseca...

molim vas molite za nju.. da je Isus dotakne..pa da bude Njegova volja...ako On hoce moze ju izlijeciti..
Molim Vas mólite da Gospodin pokaze svoju dobrotu i velicinu na Elizabeth...Hvala vam i hvala Isusu!
toya napisao:
Ima jedna mala djevojčica ,koja ima 5 godina,bolesna je .
Ovim putem vas pozivam u što većem broju da mi se pridružite u molitvi,da dragi Isus što prije djeluje i da Ga proslavimo preko nje!
Od srca vas molim jer znam da će mo uspjet ONA NAS TREBA!Bog VAS BLAGOSOVIO!
velika napisao:
ima jedna osoba koja mi je jako draga , boli je jako ni doktori ne mogu nac sta je kod nje u kuci uvjek neki nemir molim vas od srca da se molite za nju i znam i virujem da ce me otac sin i duh sveti cut moju molitvu , zahvaljen svima na molitvi nek vas Bog blagoslovi hvala i slavba isusu
damir707 napisao:
Dragi Bože,
budi danas Zvonkov liječnik, upravljaj magnetskom rezonancom, neka tvoj kontrast i tvoj pečat budu njegov život, MOLIMO TE.
damir707 napisao:
Izgleda da je sve u redu sa nalazom magnetske rezonance.
Sve će još pregledati liječnici i odrediti eventualnu terapiju a Boga molimo da njegov "pravolijek" bude temelj za Zvonkovu bolest odnosno njegovo ozdravljenje. Javit ću vam slijedeći tjedan ako šta bude novo a sve molitelje pozdravlja i zahvaljuje se Zvonkova obitelj.
kresho napisao:
Molim sve da se mole od srca Gospodinu..za jednu časnu sestru koja je u jakim kušnjama..i neka joj Gospodin pokaže pravi put..neka joj bude utjeha i smisaoAmen
maja3009 napisao:
Bok svima. Već ste molili za moje oslobođenje i bilo mi je puno bolje, ali ipak moram na egzorcizam i zato je svaka molitva poželjna da što prije dobijem dozvolu os biskupa. Svima želim puno Božjeg blagoslova.

naggar napisao:
..tko hoće , izmoliti koji očenaš za ozdravljenje oca..
..naše buduće članice Jace.....otac je teško bolestan i ima veliku volju za životlNeka mu Gospodin bude milostiv.
naggar napisao:
..tko se želi osobno zauzeti u molitvi..za našu m.n. posebno zdravlje njene kičme....i sveukupnog zdravlja...neka mi se pridruži ..u molitvi..
naggar napisao:
..molim svoje drage molitelje....da se mole ...za moju nakanu...može Krunica BožanskoG Milosrđa.."Hvala što se odazvali mom pozivu"]
Benedikt napisao:
Prijatelji!!!
Znam da ste u molitvi uvijek i da molite stalno te vas pozivam da mi se pridružite u molitvi za jednu mušku osobu!!!Zove se Đuka i obolio je od karcinoma pluča

ali što je još gore nikad u crkvu nije zavirio i slabo do Boga drži!!

Zato molimo za njegovo duševno zdravlje a onda ako je Božja volja i za tjelesno zdravlje!!!Isto tako molimo i za njegovu obitelj koja je u vjeri isto slaba,da mogu taj križ skupa snjime podnijeti!

Ja znam da ste voljni uvijek moliti zato i pišem vama!!!

Neka dragi Bog i majka Marija nagrade vašu žrtvu i molitvu!!

Pozdrav!!!
Tvojamisao napisao:
[color=indigo][b]Molim TE Gospodine budi s IVANOM danas ovog dana kad se donose velike i vazne odluke za Nju i njene ...
Molim Te za Njenu snagu budi joj Izvor u trenutku tog susreta budi Njena utjeha i Milost budi uz NJU ne napustaj ju nikada!
Cuvaj moju dragu seku Ivanu!
Blgagoslovi Njene koji ne razumiju Tvoju Rijec i po Njoj neka se vrse Tvoja djela; Djela LJUBAVI ,
Tvojamisao napisao:
[color=blue][b]Dragi moji evo preporučila bih i u vaše MOLITVE i sklopljene ruke i otvoreno srce Gospodinu mog braju... njemu je zdravlje ugrozeno ima par dana odjednom, a bio je zdrav i on bi trebao u siječnju postati po prvi put Otac, molim te i za zdravlje njegove supruge i za buduću njihovu bebu da se rodi živa i zdrava u duhu i tijelu... Molim Te Gospodine za njega i njegovu obitelj da imaju snage nositi se s bolešću i da mu Ti Gospodine podariš zdravlje da može biti svojoj Obitelji očinska pomoć i podrška i da svoju malenu bebu dočeka i dugo, dugo dugooooooooo je uči o Tvojoj Ljubavi!
speranza napisao:
Eleonora je mlada mama koja je trudna 6 mjeseci sa Đulijom . Sreća i radost su prekinuli liječnici koji kažu da dijete ima neki problem koji se može odraziti na mozgu. Neka im dragi Bog bude na pomoći i neka se proslavi u njima.
ivka22 napisao:
Dragi moji evo upravo sam primila jednu jako zalosnu vijest, frendica me zamolila da vlc Drazena ukljucim u svoje molitve. Desilo se da je jedan bivsi clan Dobrog Pastira ozloglasio velecasnog da na susretima promovira sotonu i da dok dize presveto isto se moli zlu. To je napisao Biskupu i cak ga je prijavio policiji da kao nije placao porez na novine Rhemu!