|Nedjelja, Srpanj 25, 2021

Damir 

svjedoc

Ljeta 2004.g. mi se pojavila neka čudna bolest na gornjem djelu stopala lijeve noge. Manifestirala se kao alergijsko crvenilo i manji herpes. Pošto se iz dana u dan stanje pogoršavalo, obratio sam se osobnom liječniku. Poslije upotrebe nekoliko lijekova (masti) i daljnjeg pogoršavanja dobio sam uputnicu za specijalistu dermatologa. Pored novih lijekova i načina liječenja, žarište bolesti se proširilo i produbilo tako da sam i na poslu morao biti u natikačama a iritacija i bolovi su postajali sve veći.

Liječnici su se čudili i svašta pomišljali jer je bolest uznapredovala, a koristio sam sve najbolje masti i pio lijekove koji su toliko jaki da je postojala mogućnost užasnih nuspojava. Nastajala je erozija tkiva prema kosti a moje psihičko stanje je postalo užasno.Tih dana ne znam ni sam kako mi je u rukama završila knjiga ”Vjera je…” od Josipa Lončara. Pročitavši ju u dahu, moja vjera u Boga je višestruko ojačala s nadom da će me po toj istoj vjeri u ozdravljenje Duh Sveti i Sin Božiji izliječiti. Pošao sam na jesen 2004. g. na karizmatski susret u Bjelovar.

Za vrijeme meditacije i samog čina ozdravljenja imao sam osjećaj kao da se nalazim među mnoštvom bolesnika između kojih hoda živi Isus Krist i spominje ozdravljenje od bolesti od koje sam ja bolovao. U tom trenutku sam osjetio toplinu i neizrecivu radost jer sam znao da više nisam bolestan. Možete li povjerovati da u jednom trenutku može zacijeliti ljudska rana i nestati bol i od tog istog trenutka do danas kao da i nisam nikada imao sličnih problema.

Ako možete povjerovati i bit će vam jer Bog ne želi da budete bolesni, a vaša vjera u njega će vas ozdraviti.

Preporučujemo još: