|Ponedjeljak, Prosinac 4, 2023

Damir 

svjedoc

Ljeta 2004.g. mi se pojavila neka ─Źudna bolest na gornjem djelu stopala lijeve noge. Manifestirala se kao alergijsko crvenilo i manji herpes. Po┼íto se iz dana u dan stanje pogor┼íavalo, obratio sam se osobnom lije─Źniku. Poslije upotrebe nekoliko lijekova (masti) i daljnjeg pogor┼íavanja dobio sam uputnicu za specijalistu dermatologa. Pored novih lijekova i na─Źina lije─Źenja, ┼żari┼íte bolesti se pro┼íirilo i produbilo tako da sam i na poslu morao biti u natika─Źama a iritacija i bolovi su postajali sve ve─çi.

Lije─Źnici su se ─Źudili i sva┼íta pomi┼íljali jer je bolest uznapredovala, a koristio sam sve najbolje masti i pio lijekove koji su toliko jaki da je postojala mogu─çnost u┼żasnih nuspojava. Nastajala je erozija tkiva prema kosti a moje psihi─Źko stanje je postalo u┼żasno.Tih dana ne znam ni sam kako mi je u rukama zavr┼íila knjiga ”Vjera je…” od Josipa Lon─Źara. Pro─Źitav┼íi ju u dahu, moja vjera u Boga je vi┼íestruko oja─Źala s nadom da ─çe me po toj istoj vjeri u ozdravljenje Duh Sveti i Sin Bo┼żiji izlije─Źiti. Po┼íao sam na jesen 2004. g. na karizmatski susret u Bjelovar.

Za vrijeme meditacije i samog ─Źina ozdravljenja imao sam osje─çaj kao da se nalazim me─Ĺu mno┼ítvom bolesnika izme─Ĺu kojih hoda ┼żivi Isus Krist i spominje ozdravljenje od bolesti od koje sam ja bolovao. U tom trenutku sam osjetio toplinu i neizrecivu radost jer sam znao da vi┼íe nisam bolestan. Mo┼żete li povjerovati da u jednom trenutku mo┼że zacijeliti ljudska rana i nestati bol i od tog istog trenutka do danas kao da i nisam nikada imao sli─Źnih problema.

Ako mo┼żete povjerovati i bit ─çe vam jer Bog ne ┼żeli da budete bolesni, a va┼ía vjera u njega ─çe vas ozdraviti.

Preporu─Źujemo jo┼í: