www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 17 lip 2025 21:20

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 662 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 67  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 01 lis 2010 14:14 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Kleofa napisao:
nisu ni mlade što su bile. :lol:

ovo cu preskociti, da ne bi svasta kazooo :lol:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 01 lis 2010 14:15 
Odsutan

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 01 lis 2010 14:16 
Odsutan

svirac napisao:
pa ja sam se iskreno nadao, da ces bar ti razumjeti sta je poanta.
al ok, nije potraga za Kristom zabadanje igle, tu se slazem. ali stavimo stvari ovako... komunizam, ulica, licemjerje, rock (kao neka vrsta subkulture)... tesko je uopce cuti za Krista u takvim uvjetima. potraga za Kristom iz moje perspektive, je prirodna covjekova teznja. nema Krista blizu njega, a covjek trazi, pada, posrce, svjetlo se ne ukazuje. "samounistenje" je skoro normalna stvar u takvim uvjetima.

ne ulazim u problem milanova ni margitina itd. spasenja. to samo Bog zna, ali meni bi bilo draže da je umro na glasu svetosti nego s iglom zabodenom u ruku.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 01 lis 2010 14:29 
Odsutan

Kleofa napisao:
ne ulazim u problem milanova ni margitina itd. spasenja. to samo Bog zna, ali meni bi bilo draže da je umro na glasu svetosti nego s iglom zabodenom u ruku.

definitivno. bio bi bolji primjer za buduce generacije.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 01 lis 2010 22:14 
Odsutan

Zahvaljeno je: 3 zahvala

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 01 lis 2010 22:19 
Odsutan

Zahvaljeno je: 3 zahvala
svirac napisao:
inace, milanov zivot je zavrsio overdose-om. samo se nadam da je uspio u svojoj potrazi, i upoznao Krista.

"U kolovozu 1994. godine, nakon nastupa Ekatarine Velike na festivalu u Budvi, Mladenović biva prebačen u bolnicu. Prije nego što se ploča Angel’s Breath pojavila na tržištu Milan Mladenović je 5. studenog 1994. godine u Beogradu umro od raka unutrašnjih organa.Pokopan je na Novom groblju u Beogradu"

:?

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 02 lis 2010 09:30 
Odsutan

Dalmatinac napisao:
"U kolovozu 1994. godine, nakon nastupa Ekatarine Velike na festivalu u Budvi, Mladenović biva prebačen u bolnicu. Prije nego što se ploča Angel’s Breath pojavila na tržištu Milan Mladenović je 5. studenog 1994. godine u Beogradu umro od raka unutrašnjih organa.Pokopan je na Novom groblju u Beogradu"

:?

1998. godine u Londonu od srčanog je udara umro Bojan Pečar, a 18. rujna 2002. godine u Beogradu je umrla Margita Stefanović. Prvobitni bubnjar Ivica Vdović umro je 1992. godine, i jedini je preživjeli član prvobitne postave Dragomir Mihajlović.
ekv_wikipedija
ne piše od čega je umrla margita. zna li tko?

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 02 lis 2010 10:05 
Kleofa napisao:
1998. godine u Londonu od srčanog je udara umro Bojan Pečar, a 18. rujna 2002. godine u Beogradu je umrla Margita Stefanović. Prvobitni bubnjar Ivica Vdović umro je 1992. godine, i jedini je preživjeli član prvobitne postave Dragomir Mihajlović.
ekv_wikipedija
ne piše od čega je umrla margita. zna li tko?

Da, svi su se drogirali "lajk derz no tumorov", to nije tajna. Milan je (kažu) ipak umro od raka gušterače ili tako nešto, a Margita je umrla od AIDSa. Strašan kraj - čitao sam knjigu o njenim zadnjim danima i o EKV općenito koja je izašla prošle (?) godine u BG. Bolje da nisam. Strahota.
Margita je i jedina koja je pokazivala znakove neke kršćanske duhovnosti. Povremeno je odlazila u crkvu i pjevala u nekom crkvenom zboru.
Ona je napisala pjesmu "Grad" s albuma "S vetrom uz lice" u kojoj postoji stih
"vetar dise gde hoce i glas njegov cujem
odakle je, ne znam, ni gde mu je kraj
tvoj dah kuda ide, dal' meni se javlja
ko zna..."

i za to je rekla u toj knjizi da je u jednom od svojih susreta/razgovora sa svećenikom spomenula istome da je iskoristila stih iz Biblije (vidi moj sig) kao inspiraciju i pitala ga kako mu se sviđa, šta misli o tome. Navodno je rekao da mu se ne sviđa i da nije smjela svetopisamske riječi koristiti za pisanje rok muzike.
Inače užasne sudbine i užasna ova knjiga. Autor tvrdi da je BAŠ SVAKA pjesma EKV o drogi. Mislim, osim što donosi neke jako ružne priče i detalje knjiga je puna i laži i lažnih interpretacija. No, nebitno, ovo nije tema naše današnje emisije. ;)

Vrh

Citiraj  
PostPostano: 02 lis 2010 10:23 
Odsutan

ma da... karcinomi, i aids, su samo posljedice konzumiranja, oslabljenost organizma.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 02 lis 2010 10:24 
Odsutan

jedan od najdrazih solo-a na gitari...

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 662 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 67  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]